Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

RobertM Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.05.2011 21:19    #2731     Sufler - Porady do gry - FM 2005 - Trening
Witam
Mam już odpowiednich jakościowo i ilościowo trenerów (tak mi się wydaje) ale teraz mam problem jak ułożyć reżim treningowy ?
Mam przed sobą artykuł o tworzeniu reżimu treningowego wiec dopasuje ćwiczenia ale mam kilka pytań :
- ile razy w ciągu tygodnia zawodnicy powinni odpoczywać ?
- cz każdego dnia mają być 3-sesje treningowe ?
- czy mają trenować prze meczem ? w dzień meczu ? po meczu ?
Jeśli jeszcze ktoś miałby jakieś cenne uwagi i spostrzeżenia to z góry dziękuje
za pomoc.

jaruone Młody aktywista

Hej.
Mam zamiar zrobić indywidualne treningi swoim piłkarzom na podstawie Pompey_Dan's Training Calculator - czy jest jakiś mod dodający liczby przy paskach obciążeń treningowych, tak aby móc łatwo wprowadzić wygenerowane w Excelu wartości ?? Wiem że takie mody były np. do taktycznych poleceń.

korbi9 Partyzant

08.05.2011 12:53    #2733     Sufler - Porady do gry - Trening
Witam !
Ostatnimi czasy powróciłem do FM 2006. Swój skład oparłem na wielu młodych talentach. Niestety mam problem z doborem treningu. Czy mógłbym prosić jakiegoś użytkownika o przesłanie mi tzw "oszukańczego treningu" - chciałem go przetestować :) Niestety nigdzie nie ma go w internecie
Proszę o pomoc
Pozdrawiam wszystkich użytkowników cmrev

mail:

cineczek89 Partyzant

a jest jakis poradnik po polsku albo jakieś wideo .Bo po wpisaniu umiejętności i wciśnieciu get trening pokazuje mi się incompatible position & duty choosen

cineczek89 Partyzant

Witam mógłby mi ktoś podać linka z rapidschare do kalkulatora treningowego bo jak che ściągnąć z http://www.footb(...)culator/ to mam taki komunikat :
Well done, Fanboy! You've discovered error message #10171!!!
Unfortunately we can't give people prizes for finding, what is the equivolent of Internet gold, but we can give you some top secret hints and tips so you can find even more error messages!

1. Try hacking the URL and looking for important areas; areas where you know you're not supposed to be. The Admin Control Panel is a good place to start, but as you'd imagine, the most lucrative place is the most dangerous place, because you'll get banned for trying to break into Fanboy Mecca.

2. Some links direct you to 'member only' pages of the site. If you click these links whilst browsing in Guest Mode, you will easily find loads more error messages! Hint: Try clicking on the links which have the words 'Protected Forum'.

3. Press CTRL + F5 to just refresh this page. You'll get to see more error messages than ever before!! - Although, technically it's the same one. So it's pretty much like finding a diamond, dropping it on the floor and then picking it up again and pretending you have another diamond; no, you don't have another diamond; infact you have no diamonds - which explains why you're trawling for fake Internet treasure - but it's still awesome though, right?

Until next time, Godspeed and happy hunting

andryi Partyzant

07.05.2011 16:41    #2736     Sufler - Porady do gry - Sanogo trening
na czym opiera sie trening dla takiego supporta?

machaj88 Młody aktywista

07.05.2011 16:13    #2737     Sufler - Porady do gry - Sanogo trening
To zależy w jakiej roli go widzisz. Jak chcesz żeby grał jako cofnięty to targetman, a jeśli wolisz żeby grał jako lis to fast striker. Ale generalnie najlepiej jakbyś miał trzecią kategorię treningową, czyli support striker ;] Byłaby idealna.

andryi Partyzant

07.05.2011 16:06    #2738     Sufler - Porady do gry - Sanogo trening
Trenować Yaye Sanogo jako targetmana czy raczej fast strikera i dlaczego. Mam 1 sezon gry

Cutter Partyzant

06.05.2011 12:11    #2739     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy na przyszłość?
1. Powinieneś spokojnie wyciągnąć De Geę, z bardziej doświadczonych polecam dwóch niemców - Adlera i Neuer'a, powinni się zgodzić na Manchester już w pierwszym sezonie.
2. Tutaj wspomógłbym się jeszcze skautem z kluczowymi atrybutami 19 lub wyżej, powinien bezbłędnie ocenić potencjał Twojego zawodnika.
3. Osobiście daje taki trening dla tych zawodników, z którymi wiąże przyszłość i nie zauważyłem niczego niepokojącego.
4. Rozgrywających jest bardzo dużo, możesz chociażby spróbować Alana Dzagoev'a z CSKA Moskwy już na początku gry ma bardzo dobre staty nawet jak na Manchester.
5. Polecam szukać w Ligue 1, we Francji, jest tam mnóstwo napastników których z powodzeniem mógłbyś sprowadzić, w Valenciennes był jeden napastnik, niesamowicie szybki, możesz jeszcze spróbować z chorwackim napastnikiem z Blackburn, nie mam pojęcia jak on się nazywa, wypadło mi z głowy, z bardziej znanych to polecam Falcao, mimo 25 lat na karku, spokojnie może pograć na najwyższym poziomie jeszcze 5 czy 6 sezonów.

6quarg Partyzant

05.05.2011 17:22    #2740     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy na przyszłość?
1 Carlos Cameni ;) polecam
3 Czasem warto, ale dużo lepiej stworzyć indywidualny reżim, ale trzeba chcieć się w to bawić, choć trening to moje hobby
4 Defour, genialny, jak nie to spójrz na Chilijczyków, Vidal, Valdivia, można spokojnie tanio ściągnąć

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution