Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

wilq1993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
mikel, bale i khedira po 6.5mln euro w 2 sezonie do arsenalu;)
teveza tez moglem ściągnąć za 10 mln ale wołał 250tys euro to podziękowałem.
z wolnego Pastore ;D:D:D:D:D:D sam się nie spotkałem jeszcze ze sprzedażą "gigantów".
jedyne na co czekać, to aż się pokłócą z menadżerem :P
balotelli to rzeźnik - po raz 17 został ukarany grzywną 2tygodniówek za nie pojawienie się na treningu;P chcą go opchnąć za 1.5mln euro ale nikt nie chce :))
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

jaruone Młody aktywista

1. Nie - wpisujesz obecne wartości tego atrybutu tak aby wyliczony trening kładł nacisk na atrybuty nad którymi bardziej trzeba popracować.

2.Liczba kliknięć - tak mi się wydaje musiał przyjąć jakąś skalę - na pasku wartości można ustawić od 1-24 (chyba 24 ;) więc patrząc na te wygenerowane przez kalkulator taka teoria pasuje

edit: "The schedule is illustrated as a horizontal bar graph, with the number of "notches" or "clicks" to move the FM training slider along for each discipline when creating the training schedule in your game." - opis Pompey_Dan'a, twórcy kalkulatora - tak więc na 100% są to kliknięcia.

George Tramal Partyzant

15.05.2011 00:29    #2723     Sufler - Porady do gry - Opinia asystenta podczas meczu
W opiniach asystenta podczas meczu mozna przeczytac ze jakis gracz nie przywykl do gry tak ostrym pressingiem. Czy oprocz zmniejszenia pressingu w ustawieniach zespolu mozna zawodnikowi jakos "pomoc przywyknac"? Jest jakis np trening indywidualny czy cos w tym rodzaju?

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Witam!
Chciałem spróbować trochę popracować na Pompey_Dan's Training
Schedule Calculator V4, ale mam kilka pytań:

1. Czy ustawiane wartości atrybutów w kalkulatorze dla poszczególnych piłkarzy określają wysokość atrybutu, jaką chcielibyśmy by dany gracz osiągnął (np. chcę żeby Hernandez poprawił technikę do 16, to w polu technique daję 16 czy więcej?)?

2.Czy liczby wyświetlane obok wygenerowanych przez arkusz poziomów poszczególnych treningów dla danego zawodnika oznaczają liczbę kliknięć na suwaku w grze czy jest to umowna jednostka na potrzeby kalkulatora?
Darkness... for me is where I shine

PDrasta Młody aktywista

Jeżeli zawodnik czegoś się chce nauczyć, to nie potrzebuje samodzielnego treningu, tylko trenuje ze swoimi kolegami grającymi na tych samych pozycjach(ja mam bramkarski, dla obroncow, pomocnikow i napastnikow) i idzie git :D
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

dybciox Partyzant

@konrwaw
Trening jest po to, żebyś nie musiał tracić kasy na transfery i pensje.
Jak myślisz, co osiągnąłby Ronaldo gdyby nie trenował? Na pewno nie miałby tak potężnego i precyzyjnego strzału z dystansu, To samo Messi, nie byłby taki dynamiczny a i technika też by ucierpiała.

Wystarczy popatrzeć na polskie 'młode talenty' - przez brak odpowiedniego treningu (nie tylko ale głównie) po 2-3 latach nikt o nich nie słyszy, chyba że przejdzie za granicę (Fabiański, Szczęsny, nawet Boruc czy Błaszczykowski i Lewandowski)

PanMagik Młody aktywista

11.05.2011 14:35    #2727     Sufler - Porady do gry - Nieziemski moce zawodników
Zmotywowali się i już. Może nowy trener ustawił im trening szybkości i zalecił strzały z dystansu? Poza Tym może Messi był dobrze kryty?

cineczek89 Partyzant

11.05.2011 12:17    #2728     Sufler - Porady do gry - zbyt pewność siebie
[quote=konrwaw]Zero rozmów...ja bez nich i jestem 1 w tabeli 6 ligi angielskiej i awans mam zapewniony-nie bawię się w rozmowy motywacyjne ani w przedmeczowe konferencje-moim zdaniem to nie ma żadnego znaczenia jak odpowiesz na to czy inne pytanie-SPRAWDZIŁEM-Pozdrawiam

P.S tak samo w ogole nie daje im treningu a wygrywam...to tylko gra...[/quote]

Jasne a wygrałeś jakimś spadkowiczem albo słabszym zespołem z barca realem.
ja przegrywałem 2:0 i po przerwie powiedziałem im że mecz trzeba wygrać i co dzięki temu wygrałem 3:2.Jak możesz mówić że rozmowy nie działają

M1513K Partyzant

11.05.2011 07:08    #2729     Sufler - Porady do gry - Pytanie co do taktyki 1-4-2-3-1
[quote2=konrwaw][quote=szfedo]Haha Kalinic słaby? Chyba mylisz zawodników, bo akurat Nikola to jeden z lepszych TS w grze =D[/quote]

nie mylę,u mnie zawsze cienko gra(czy go kupie czy w innym klubie max 7 bramek na sezon)Nikola,nikola te żeńskie imię pamiętam...[/quote2]

Człowieku! U mnie w Newcastle, w 37 meczach w lidze strzelił 23 bramki w pierwszym sezonie. Jest świetny, ale gdy widzę twoje posty, w których chwalisz się, że nie stosujesz treningów i rozmów motywacyjnych, to się nie dziwię, że gra on słabo;)

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

10.05.2011 23:58    #2730     Sufler - Porady do gry - zbyt pewność siebie
Zero rozmów...ja bez nich i jestem 1 w tabeli 6 ligi angielskiej i awans mam zapewniony-nie bawię się w rozmowy motywacyjne ani w przedmeczowe konferencje-moim zdaniem to nie ma żadnego znaczenia jak odpowiesz na to czy inne pytanie-SPRAWDZIŁEM-Pozdrawiam

P.S tak samo w ogole nie daje im treningu a wygrywam...to tylko gra...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution