Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.05.2011 23:58    #2711     Sufler - Porady do gry - Trening porady
Trening TUGa jest dobry. Młodzież z potencjałem (Sanogo, Kovacic, Vrsaljko, Nkoulou) rozwinęła się na zawodników światowego formatu. Głównie dzięki TUGowi który jest solidnym treningiem.

Trening seniorów
Trening juniorów

Mictlan17 Partyzant

17.05.2011 21:38    #2712     Sufler - Porady do gry - Pytania dwa
Witam,

1. W realnym świecie, młody talent, aby szybciej się rozwijał wypożyczany jest do słabszego zespołu w celu ogrania. Jeśli mam w swoim zespole 17-letnią perełkę lepiej trenować ją we własnej, doskonałej bazie treningowej, dać do rezerw i stopniowo wprowadzać do pierwszej drużyny, czy po roku wypożyczyć do jakiegoś klubu Championship w celu ogrania. Myślałem nad tym drugim, ale wtedy w czasie największego rozwoju będzie trenował w średniej bazie treningowej ligowego średniaka. Jak to jest w FMie, co radzicie?
2. Jack Wilshere. Według mnie najlepszy rozgrywający FM młodego pokolenia. Jest szansa wyciągnąć go w drugim sezonie za rozsądną cenę (30 mln). Na starcie Jack nie chce nawet przysiąść do rozmów, a Arsenal akceptuje 32 miliony. Jaka szansa, że za rok zawodnik zainteresuje sie przejsciem do United a Arsenal nie wystrzeli z ceną?

Dzięki.
""You told us to come back when we've won 18..." - WE ARE BACK!

Green Partyzant

17.05.2011 19:15    #2713     Sufler - Porady do gry - Trening porady
Wlasnie slyszalem o ty treningu ale niemoge go otworzyc wszystkie inne ktore sciagnelem dzialaja a tego z tej stronki niemoge otworzyc pisze ze blad:(
Ktos jeszcze ma pomysly na dobry trening?

machaj88 Młody aktywista

17.05.2011 17:35    #2714     Sufler - Porady do gry - Perełka
Wybór mentora zależy w głównej mierze od osobowości obu zawodników. Muszą być identyczne lub podobne, by współpraca dobrze im szła.

Nie wypożyczaj tego zawodnika, bo ma już wysokie CA (obecne umiejętności) i może stanąć w miejscu z rozwojem, jeśli wyślesz go do klubu z gorszą bazą treningową.

Wystawiaj go w pierwszym składzie, w każdym meczu ze słabszym rywalem. Jest dobry. Poradzi sobie. Dopiero gdy zaliczy totalną klapę to możesz go na kilka meczów przesunąć do rezerw by odzyskał formę. Za 4 lata będzie drugi Fletcher.

andryi Partyzant

17.05.2011 17:23    #2715     Sufler - Porady do gry - Perełka
Mentor raczej niekoniecznie - bo czasem grajek lubi sie zepsuc. Co do skocznosci to jest to trening aerobiku.Nie radze cwiczyc jego skocznosci bo podskoczy do max 8, a to i tak za mało. Na twoim miejscu cwiczyłbym caly czas sile i wytrzymalosc. Koniecznie dawaj mu jak najwiecej szans na gre. Mozesz go takze po 2,3 sezonach wypozyczyc do jakiegos sredniaka w twojej lidze, najlepiej do klubu gdzie mialby najwieksze szanse na miejsce w 1 skladzie.

A i jeszcze z tym mentorem - najlepszym bylby oczywiscie Fletcher lub Hargreaves jesli masz ich jeszcze :)

Falcon Przodownik pracy

17.05.2011 17:16    #2716     Sufler - Porady do gry - Trening porady
Ja osobiście korzystam z tego treningu
http://fm-ra(...)ger.html
Co do suwaków to niestety metoda prób i błędów.
Wiadomo że bramkarzowi dasz trenowanie umiejętności bramkarskie a nie np stałe fragmenty gry,obrońcy większy nacisk powinni mieć na taktykę itp itd.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

AlexManager Partyzant

17.05.2011 17:08    #2717     Sufler - Porady do gry - Perełka
wybitny grajek jak na swoj wiek ale jeszcze nie 1 sklad. co najwyzej tak jak kolega wyzej mowi, ze z jakimis slabiakami w PA lub PL. co do treningu to sciagnij jakis dobry rezim
サッカーはあなたと一緒にしよう

Falcon Przodownik pracy

17.05.2011 17:06    #2718     Sufler - Porady do gry - Perełka
Jak na środkowego pomocnika słaba skoczność.Z takim atrybutem praktycznie każdy pojedynek powietrzny będzie przegrany.Jak mnie pamięć nie myli to trening siłowy odpowiada za ten atrybut( mogę być jednak w błędzie to niech ktoś mnie poprawi).Wstawiać do 1 składu możesz go już teraz we wczesnych fazach meczów pucharowych gdzie grasz z jakimiś ogórkami.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Green Partyzant

17.05.2011 16:59    #2719     Sufler - Porady do gry - Trening porady
Witam jestem kompletnie nowym graczem serii fm,mam wersje 2011 i pisze z prosba o pomoc.Sam nieiwm jak stworzyc dobry program treningowy narazie planuje kozystac z PAC trainig sciagniety z FM Base.
Moze ktos poradzi jaki waszym zdaniem jest najlepszy program do sciagnieci waszym zdanie lub chociaz poda kilka wskazowek odnosnie wlasnorecznego tworzenia programow typu na ile ustawiac suwaki itp.
Licze na wasza pomoc i odzew
Pozdrawiam i dziekuje:)

dybciox Partyzant

Gdy zaznaczysz tą opcję, zmieniają się suwaki i pokazuje indywidualny trening jaki powinieneś zastosować.

Jeśli już zrobiłeś trening ale bez zaznaczonego "Individual focus" to nie dodawaj tylko indywidualnego treningu, a zmień też suwaki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution