Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Kacper125 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.05.2011 18:06    #2701     Sufler - Porady do gry - Tłumaczenie
Ma ktoś przetłumaczone treningi SK?

McMoney Młody aktywista

22.05.2011 14:39    #2702     Sufler - Porady do gry - Trening zawodnika
Tak jak kolega wyżej. Ja także jestem kibicem Pasów, ale nie oszukujmy się, bazy treningowej to ona nie ma, więc szybko Ci ten atrybut nie podskoczy. Ma go na 7, nigdy nie wskoczy na 10 czy 11, a to i tak słabo jak na napadziora. Ustaw go lepiej na skrzydle jako skrzydłowy, choć bardziej by chyba był przydatny jako schodzący napastnik.
Glory, Glory MAN UNITED !!

amenokoyane Młody aktywista

22.05.2011 13:08    #2703     Sufler - Porady do gry - Trening zawodnika
Najszybciej chyba dając mu w zakładce trening: aby trenował wykończenie akcji, jednak nie oczekuj ze ten atrybut mu w krótkim czasie drastycznie podskoczy.
Możesz go jednak wykorzystać lepiej na skrzydle skoro z wykończeniem akcji u niego tak słabo.

Diablo5555 Partyzant

22.05.2011 13:04    #2704     Sufler - Porady do gry - Trening zawodnika
Mam FM 11 i jestem początkującym graczem gram Cracovią Kraków wiem że to słaby klub ale jemu kibicuję i tutaj pytanie mam Saidiego Ntibazonkize i on ma wykańczanie akcji na 7 jak ten atrybut szybko podnieść?? Proszę o szybką odpowiedź

szfedo Przodownik pracy

20.05.2011 22:05    #2705     Sufler - Porady do gry - Efekty treningu
Poczekaj sezon, jak nic nie pójdzie do góry to może wypadałoby go zmienić. Ale jeśli w Realu on działał to nie widzę przeszkód aby tak było w MU. Ja osobiście używam TUG-a i czy w marnych klubach trenują na polu, czy w bogaczach na ekstrawaganckich boiskach treningowych to efekty i tak są.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

20.05.2011 20:06    #2706     Sufler - Porady do gry - Efekty treningu
Witam.
Zacząłem ostatnio nową karierę Manchesterem United. Graczom przypisałem ten sam trening, który w poprzedniej rozgrywce (Realem Madryt) przyniósł świetne wyniki w postaci szybkiego i pełnego rozwoju moich piłkarzy, czyli zmodyfikowany przeze mnie SK Trening. Ale po 3 miesiącach gry nie widać żadnych efektów. Tylko u 3 zawodników pojawiły się zielone strzałki, i to te odpowiadające za atrybuty fizyczne. Młodzi gracze pierwszego skłądu tacy jak: Rafael, Fabio, Evans, Smalling nie rozwinęli się WCALE.
Moje pytanie brzmi, więc: jak długo powinienem czekać na efekt treningów? Czy należałoby zmienić reżim?
Darkness... for me is where I shine

PDrasta Młody aktywista

19.05.2011 18:55    #2707     Sufler - Porady do gry - Pytanie a propos Rozwoju
Nie ma reguły, jak wcześniej zostało napisane - zawodnicy rozwijają się w różnym wieku :) Normalne będzie, jeżeli 20 latek szybciej się rozwinie od 28 latka..no i wiadomym jest to, że Baza, trening i tego typu czynniki mają wpływ na rozwój piłkarza.
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

szfedo Przodownik pracy

19.05.2011 12:16    #2708     Sufler - Porady do gry - Pytanie a propos Rozwoju
Zależy też od treningu, ale głównie od predyspozycji danego zawodnika. Możliwe, że jeden rozwinął się maksymalnie w wieku 23 lat, a inny rozwija się przez całą karierę i szczyt umiejętności osiągnie dopiero w wieku 30 lat.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

18.05.2011 15:03    #2709     Sufler - Porady do gry - Trening porady
Też mam SK, faktycznie młodzi się świetnie rozwijają. Ale pojawia mi się pewien problem, nie wiem czy to od tego konkretnego treningu, ale fakt faktem na innym coś takiego mi się nie zdarzało. W pewnym momencie gry, któremuś z zawodników bez powodu leci w dół kilka/naście atrybutów jednocześnie. I technicznych, i psychicznych, i fizycznych. W Realu taki los spotkał kupionego Bale'a, w Man Utd Parka, w Arsenalu Diaby'ego, w Tuluzie Sissoko. Ale może to tylko u mnie, trening w każdym razie jest dobrze zrobiony.
Darkness... for me is where I shine

machaj88 Młody aktywista

18.05.2011 12:18    #2710     Sufler - Porady do gry - Trening porady
Ja używam SK i moi zawodnicy osiągają maximum PA. Nie ujmując TUG'owi oczywiście, też jest dobry.
SK Trening

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution