Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

PDrasta Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.06.2011 15:13    #2661     Sufler - Porady do gry - Atrybut
Oznacza to że spadł. Zakładając że miał 14 wytrzymałości[tylko przykład] zapamiętałeś to, po kilku treningach podwyższyło mu się na 15 po czym znów spadła, bo zaniedbał o to, więc mu spadło. Ty nie zauważyłeś krótkiej zmiany, stąd Twoje zdziwienie.
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

SpiderFYM Partyzant

15.06.2011 00:11    #2662     Sufler - Porady do gry - Wysyłanie wychowanków
Moi mili, mam pytanie.
Otóż w jaki sposób mogę wysłać wychowanków na treningi do klubów filialnych?
Nigdzie nie mogę znaleźć tej opcji.

lobo Partyzant

Ja bym prosił o jakiegoś trenera z treningiem ofensywnym co najmniej 16 i wymagania finansowe niezbyt wygorowane do Crvenej Zvezdy(drugi sezon) bo tych których wynajduję to albo nie chca przyjść albo chcą zarabiać tyle co ja...

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Ja zwykle daję takie, żeby zajmowało 30% treningu każdego zawodnika. Można to sprawdzić wchodząc w trening dowolnego grajka. Nie dawałbym więcej, bo wtedy piłkarz mniej trenuje i się gorzej rozwija. Jak do tego dojdą jeszcze treningi indywidualne, to przy większym obciążeniu treningiem przedmeczowym część atrybutów może nawet pospadać. Moim zdaniem 30% jest akurat.
Darkness... for me is where I shine

Soap Partyzant

Witam. Jakie obciążenie treningu przedmeczowego proponujecie na przeciętne ligowe spotkania i resztę spotkań nie arcyważnych. Podczas tournee i innych spotkań przedsezonowych daje bardzo wysokie, czyli maksymalne. Ale na zwykle spotkania zastanawiam się pomiędzy wysokim a przecietnym. Jak myslicie? Gram MUFC. Pzdr.

Koo7i Partyzant

14.06.2011 18:00    #2666     Sufler - Porady do gry - Młodzicy w polskiej ekstraklasie
gralem Cracovia 10 sezonow. Przez ten czas rozbudowywalem Akademie, szkolke treningowa, sciagalem dobrych trenerow, itp. i ani razu przez te 10 sezonow nie wygenerowalo mi nawet jednego przecietnego(130 PA) juniora. Odpusc. To jest niemozliwe chyba w tym fm, w polskiej lidze.

Zymon Partyzant

[quote=Grzechoo]Gram na swoim autorskim treningu i wszystkich młodych piłkarzy do najpóźniej do 20. roku życia trzymam w rezerwach. Zamiast pałętać się po słabych klubikach, trenują na porządnych obiektach, z dobrymi trenerami no i naturalnie mają odpowiednio dobrane ćwiczenia - i w efekcie bardzo szybko się rozwijają (roczny przyrost CA na poziomie 10-20).[/quote]

To sobie tego bramkarza zostawie w 1-wszym skladzie i bedzie walczyl z Pawelkiem ktory jest himeryczny i dobre wystepy przeplata słabszymi
był - będzie - jest zawsze IKS!

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Gram na swoim autorskim treningu i wszystkich młodych piłkarzy do najpóźniej do 20. roku życia trzymam w rezerwach. Zamiast pałętać się po słabych klubikach, trenują na porządnych obiektach, z dobrymi trenerami no i naturalnie mają odpowiednio dobrane ćwiczenia - i w efekcie bardzo szybko się rozwijają (roczny przyrost CA na poziomie 10-20).

jacekzielinski Partyzant

12.06.2011 19:04    #2669     Sufler - Porady do gry - Gdzie trening??!!
Witam,

nie mogę przypisać treningu żadnemu piłkarzowi: w zakładce PROGRAMY nie ma żadnego treningu, w zakładce TRENERZY nie ma ani jednego trenera mimo iż mam ich kilku zatrudnionych.

W podsumowaniu przy bazie treningowej nie ma ani jednej gwiazdki. Co się stało??
To jakiś błąd czy tak jest podczas rozbudowy bazy??

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

12.06.2011 05:16    #2670     Sufler - Porady do gry - Trening pozycji dla regena
Możesz oczywiście trenować mu nową pozycję, ale moim zdaniem to strata czasu i jednostek treningowych, które można poświęcić na rozwój umiejętności piłkarza. Jeśli jest na prawdę dobry, to i z czerwoną kropką będzie grał dobrze i niczego nie trzeba rozwijać

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution