Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Dreamer Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.06.2011 23:24    #2651     Sufler - Porady do gry - Liczne kontuzje
Intensywność treningów mam od okresu przygotowawczego taką samą. Nie robiłem żadnego specjalnego treningu na okres przygotowawczy. Pewnie to był błąd. Klasa rywali to głównie druga liga angielska Wolfsbur i Vfb Stuttgart z tych lepszych. Pamiętam, że ich kondycja wynosiła gdzieś w okolicach 70-80% chyba w pierwszym meczu, ale pewnie może Ci chodzić o coś innego.

GuMkAzMaJtEk Partyzant

20.06.2011 22:40    #2652     Sufler - Porady do gry - Liczne kontuzje
Zacznijmy od początku to może dojdziemy do źródła problemu.
Jak wyglądały przygotowania do sezonu: rozkład i zmienność obciążeń treningowych, intensywność sparingów i klasa rywali w tych spotkaniach, na jakim poziomie przygotowania fizycznego zawodnicy zaczynali pierwszy mecz sezonu?

Dreamer Partyzant

20.06.2011 22:24    #2653     Sufler - Porady do gry - Liczne kontuzje
Mam pytanko. Gram Tottenhamem i myślałem, że 6-8 miejsce to będzie pestka, tymczasem tak nie jest przez kontuzje. Nie wiem czy to wyjątkowy pech czy źle dobrany trening, ale od początku sezonu co jakiś czas wylatuje mi ktoś ważny ze składu a kiedy on wraca wylatuje mi następny. Tym sposobem mam kontuzjowanych 5 zawodników podstawowego składu i 1 z rezerw, czyli 6 na 25 jest kontuzjowanych. Idąc dalej mam do dyspozycji tylko 19 graczy. Żeby lepiej to zobrazować do kontuzjowanych należą Van der Vaart (prawie od początku sezonu, więzadła czyli do końca sezonu mam najlepszego zawodnika z głowy), teraz wyleciał mi Gareth Bale (2-3 miesiące przerwy ) Younes Kaboul oraz Alan Hutton ( czyli dwójka prawych obrońców, Kaboul zaczyna leczenie a Hutton przez ponad miesiąc będzie jeszcze pauzował) Mehdi Carcela (ma z głowy piłkę na 2 tygodnie) oraz Luka Modric(3 tygodnie). Gram 4-3-2-1 z DP przez to, że wyleciał mi na samym początku VdV co zmusiło mnie do zrezygnowania z OPŚ na rzecz DP.

Wiem, że w 2009 bez łatki były takie cyrki, że po 6-7 zawodników to była norma, ale po łatce już takich rzeczy nie było. Tak, więc tutaj moje pytanie. Od czego zależy to, że aż tylu zawodników musi odpoczywać zamiast grać? Zbyt intensywny trening? Brak odpoczynku? Granie meczów co 4 dni? Słabi fizjoterapeuci? Agresywny odbiór przeciwnika? Co zrobić żeby nie było aż tylu kontuzji. Sam fakt, że jestem z tak przetrzebionym składem na 8 miejscu mnie dziwi ale jak tak dalej pójdzie to będę jeździł z niepełną ławką rezerwowych.

Wujcio-Sid Partyzant

18.06.2011 10:14    #2654     Sufler - Porady do gry - Rzuty karne.
Ja polecam wejść w trening i w treningu idywidualnym zrobic rzuty karne czy tez wolne

Falcon Przodownik pracy

18.06.2011 10:11    #2655     Sufler - Porady do gry - Rzuty karne.
Czy jak będzie wykonywał to nie mam pojęcia,ale trening strzelecki podnosi te umiejętności.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

kopacz Młody aktywista

17.06.2011 16:32    #2656     Sufler - Porady do gry - Urlop dla zawodników
Chyba jedyną opcją jest wejście w profil zawodnika i potem Skład - Trening- Odpoczynek - 1 tydzień

exeter_city Partyzant

16.06.2011 10:29    #2657     Sufler - Porady do gry - Atrybut
dobra mam ten tt clone
teraz wyjaśnij komu mam go przydzielić , tylko tym młodym to jest juniorski trening ? czyli takiemu pfilowi johnsowi , holietowi, doranowi ?

exeter_city Partyzant

16.06.2011 09:10    #2658     Sufler - Porady do gry - Atrybut
jaki trening ?
;)

PDrasta Młody aktywista

15.06.2011 22:05    #2659     Sufler - Porady do gry - Atrybut
exeter_city Ustaw takiemu graczowi mentora, powinno mu pomóc się rozwijać :) No i oczywiście odpowiedni trening.
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

exeter_city Partyzant

15.06.2011 17:08    #2660     Sufler - Porady do gry - Atrybut
Ja też mam pytanie. Mam kilku zawodników, z obecnymi umiejętnościami na poziomie 2-2,5 gwiazdek , natomiast z potencjałem 4 gwiadki. Czy takich piłkarzy jakos trzeba pomagać by uzyskali ten potencjał czy regularna gra i doskonała baza treningowa i trenerzy z 4 gwiazdkami pomogą w tym ? Prosiłbym o jakieś wskazówki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution