Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

kaiser_chief Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.06.2011 23:12    #2641     Sufler - Porady do gry - Liczne kontuzje
DREAMER POSLUCHAJ MNIE jestem ekspertem zrob tak:
- trening daj wszystkim max zeby bylo na srednim poziomie (wysoki juz nie)
- zwieksz fizjoterrapeutow (a jak nie mozesz to porpos szefa zeby zwiekszyl ich maksymalne liczbe)
- trening taki sam caly rok (okres przygotowawczy tez)
- jak nie pomoze to jeszcze zmniejsz na treningu sile i aerobik a zwieksz techniczny trening (ale pamietaj tak aby nie byl w sumie wysoki)

Goffer Partyzant

hmmm... może pomoże w tym przygotowanie do meczu. Zawsze jak wchodziłem w porady od współpracowników że mamy problem z zespołami grającymi np. formacją 4-4-2 to w treningu przed meczowym drugą trenowaną taktykę ustawiałem właśnie 4-4-2. Spróbuj może pomoże. Mi to się rzadko przytrafiało, ponieważ grałem Barceloną ale jak była taka informacja to formacje w przygotowanie do Meczu ( ZAWSZE PAMIĘTAJ ŻEBY TEJ PIERWSZEJ NIE WYRZUCAĆ !!) i zespoły nie miały szans :)

Juranu Partyzant

23.06.2011 11:03    #2643     Sufler - Porady do gry - Problemy z Siatką
Gram klubem irlandzkim już 6 sezon. W rankingu klubów europejskich zajmuję 30 miejsce. Jednak denerwuje mnie to, że co sezon muszę "podkradać" innym klubom newgenów, gdyż u mnie pojawiają się bardzo słabi. Siatkę mam na stopniu: "Dosyć podstawowa", a gdy wchodzę do Siedziby Zarządu w prośby, chcąc ją poprawić, jest to niemożliwe i jest napis: "Klub dysponuje już najlepszą siatką wyszukiwania juniorów, jaką jest w stanie zbudować na obecnym etapie rozwoju". Chciałbym dodać, że Bazę treningową i Obiekty młodzieżowe mam "Doskonałe". + posiadam akademię. Więc moje pytanie brzmi co muszę zrobić, aby "odblokować" możliwość o prośbę o ulepszenie Siatki.

hera Młody aktywista

Witam. Mam pytanie, co zależy od wybranych na starcie lig ? Zwykle wybieram ok 15 lig, z czego jakieś 3 grywalne. Czy ma to wpływ np na jakość newgenów ? Pytam, bo w 2015 roku mimo doskonałej bazy treningowej i najnowocześniejszych obiektów młodzieżowych i akademii nie dostałem jeszcze żadnego wartościowego juniora. Mam chyba 7 klubów filialnych po całym świecie i nic. Jeden niby ma 3,5 gwiazdki, ale póki co ma 16 lat i umiejętności delikatnie mówiąc słabe. No i generalnie na świecie nie ma dobrych newgenów. Myślałem, że to tylko moja nieumiejętność szukania, aż sprawdziłem w Genie i rzeczywiście lipa. Widzę nieraz tutaj na screenach ludzie wklejają w 2014/15 roku newgenów wyjadaczy z kilkoma umiejętnościami na 20 etc. wiecie o co chodzi, a u mnie takich po prostu nie ma. O co chodzi ? To ligi, czy coś innego ?

Pawell Partyzant

22.06.2011 18:46    #2645     Sufler - Porady do gry - Liczne kontuzje
Ja mam podobny problem z kontuzjami. Gram 3 sezon Sunderlandem. Przez pierwsze 2 sezony miałem raczej mało kontuzji, a teraz od początku sezonu jest cały czas kontuzjowanych 2-4 piłkarzy. Czasami podczas meczu wypada mi dwóch. Inni ledwo skończą się leczyć a już łapią nową kontuzję.Treningu w ogóle nie zmieniałem.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

22.06.2011 12:38    #2646     Sufler - Porady do gry - Kalkulator Dan'a
Działa w arkuszu z obsługą makr. Nigdy nie próbowałem w OpenOffice, ale jeśli obsługuje makra, to powinno zadziałać...

@Kampo
Krótko mówiąc kalkulator pozwala wygenerować trening dla każdego gracza. Wpisujesz jego atrybuty, wiek i pozycję na jakiej chcesz, by grał dany zawodnik. Arkusz wydziela atrybuty kluczowe dla danej pozycji i na podstawie ich wysokości generuje poziomy treningowe- liczba obok wykresu na dole odpowiada liczbie kliknięć na suwak danego treningu. Opcja "use individual focus" daje tyle, że generuje Ci jeden atrybut, który piłkarz ma poprawić i wtedy reżim się trochę różni. Dajmy na to, zawodnik ma słabe wykańczanie, ale dobre inne atrybuty trenowane w "ataku". Z opcją "use individual focus" program stworzy reżim z mniejszym poziomem treningu ofensywnego każe trenować indywidualnie wykańczanie. Bez tej opcji będziesz miał dłuższy pasek treningu ofensywnego w swoim reżimie.
Darkness... for me is where I shine

Dreamer Partyzant

21.06.2011 21:32    #2647     Sufler - Porady do gry - Kalkulator Dan'a
Znalazłem ten oto kalkulator, który był chwalony w FM 2010 http://www.fm-ba(...)tor.html . Chciałem zapytać czy przypisywanie każdemu indywidualnego treningu się sprawdza i czy ktoś obecne tego używa? Jeżeli nie mam trenerów 4-5 gwiazdkowych to na razie nie mam sobie co zawracać głowy?

Dreamer Partyzant

21.06.2011 13:13    #2648     Sufler - Porady do gry - Liczne kontuzje
Może powinienem każdemu oddzielnie przygotować trening? Gdzieś na tej stronie o tym czytałem. Może dzięki temu zmniejszy się liczba kontuzji.

szfedo Przodownik pracy

21.06.2011 11:47    #2649     Sufler - Porady do gry - Liczne kontuzje
Ja przez pewien okres nie miałem prawie nikogo (8 janów pojechało na PNA) i kilka kontuzji, też na bramce grałem kolesiem z U20, a resztę zapełniałem kilkoma z rezerw. Morał z tego taki, że nawet przy sprawdzonym treningu (TUG, stosuję go od kilku lat i nie miałem jeszcze jakiejś specjalnej plagi kontuzji) takie coś może się przydarzyć. To jest nic innego jak pech.

Akontipus Partyzant

21.06.2011 08:24    #2650     Sufler - Porady do gry - Asystent Atrybuty
Dodatkowo przyda sie "trening taktyczny" na wysokim poziomie by nie marnowac treningu. "Popros asystenta" nie odnosi sie tylko do asystenta jesli masz coachow ustawionych w treningu taktycznym, ktorzy maja wysoki atrybut wiedza taktyczna, oni rowniez beda ci pomagac.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution