Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

GuMkAzMaJtEk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Od kiedy:
- ma poważny uraz,
- ma przydzielony trening indywidualny,
- ma przydzielony trening pozycji,
- zespół ma przygotowania do meczu na obecnym poziomie;
?
Gdybyś podrzucił wykresy atrybutów, które uległy spadkowi moglibyśmy na niego nanieść ta daty.
Jak wygląda trener odpowiadający za te atrybuty i jak wyglądają jego przydziały?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
http://www.cmrev(...)owy.html

Może coś wynajdziesz :)

Wujcio-Sid Partyzant

po pierwsze to na obu fotach jest to samo. po drugie. spadl mu tylko jeden atrybut.. zdarza sie ja jak widze spadki umiejetnosci to w rozmowie prywatnej robie zeby bardziej sie starał jesli np che zostac w klubie. a co do rezimu hmm moze sprobuj fileplanet>rozne. i masz tam do pobrania treningi.. ja osobiscie nigdy nie bylem dobry w treningach ale z tych jestem zadowolony oi co najwazniejsze pilkarze mi nie marudza

ansh Partyzant

Mam problem. Otóż prowadząc moje VVV-Venlo stwierdziłem, że mam w nim sporo młodych talentów,więc przydałoby się pogrzebać trochę w reżimach treningowych by grajkowie jak najszybciej rozwinęli swoje umiejętności. Podszedłem do sprawy indywidualnie i każdemu zawodnikowi stworzyłem osobny reżim. Byłem pewien, że dopasowałem je świetnie. Niestety,myliłem się. Po jakimś miesiącu-dwóch, wielu zawodnikom zaczęły spadać atrybuty (najbardziej drastyczny przypadek pokazuję tutaj http://ansh.(...)z_tytulu [atrybuty które spadły to m. in. szybkość o 3, przyspieszenie, zwinność i równowaga o 2, przewidywanie, podania, strzały z dystansu, technika, drybling, współpraca, decyzje i gra bez piłki o 1] tutaj jego reżim http://ansh.(...)_tytulu2 ) i praktycznie każdy z nich jest niezadowolony bądź ze zbyt dużej intensywności treningu (wtedy zmniejszam mu takową) bądź z samego reżimu (wtedy nie wiem co robić). I tutaj jest moje pytanie. Czy da się jakoś sprawdzić co dany zawodnik chciałby zmienić w swoim reżimie? Podejrzewam, że nie, ale upewnić się nie zaszkodzi. Ogólnie prosiłbym o jakiekolwiek porady, jak coś to mogę wrzucić jeszcze parę screenów z piłkarzami i ich treningiem. Ustalanie reżimów to zawsze była moja słaba strona, ale takich problemów ze spadającymi atrybutami i niezadowoleniem wśród piłkarzy jeszcze nigdy nie miałem. Będę wdzięczny za każdą pomoc.

ok, link już poprawiony

Magicc Ekspert

Żadna gotowa taktyka nie daje 100% pewności, że zadziała w Twoim zespole. Na ich skuteczność wpływa wiele czynników, które należy samemu wychwycić i odpowiednio zmienić. Na skuteczność napastników polecam odpowiedni trening indywidualny: opanowanie i wykańczanie akcji. Poza tym grając bez skrzydłowych narażasz się na ataki skrzydłami, powinieneś więc przed meczem szczególną opieką otoczyć bocznych obrońców i skrzydłowych rywala. Grając z dwoma napastnikami dobrze ustawić ich w systemie odgrywający - kompletny napastnik/lis pola karnego, przy czym ten drugi z większą swobodą. Sam poza tym zastanowiłbym się nad cofnięciem jednego zawodnika środka pola na pozycję defensywnego pomocnika.

Lucas8 Partyzant

27.06.2011 22:08    #2626     Sufler - Porady do gry - siatka wyszukiwania juniorów
Mam takie pytanie odnośnie właśnie siatki. Otóż sezon temu poprosiłem zarząd aby ulepszyli ową siatkę wyszukiwania. projekt był realizowany przez rok i jeszcze nie został ukończony, aż nagle po skończonym sezonie zarząd automatycznie podjął decyzje na nowo rozbudowania siatki. I czy to nie jest całkiem dziwne? I czy jak ten pierwszy projekt nie został ukończony, a oni wzięli się za drugi to czy ta siatka będzie lepsza niż ta pierwsza o ile by została zrealizowana??? Żeby nie było jak z bazą treningową i obiektami młodzieżowymi, że z zadowalającej robi się przeciętna.

PZU Partyzant

27.06.2011 12:31    #2627     Sufler - Porady do gry - Pracowitość
Trening może również mieć znaczenie. To zależy od tego na jakim poziomie jest intensywność treningu " Siła "

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

27.06.2011 12:30    #2628     Sufler - Porady do gry - Pracowitość
Mam swój trening. Poza tym z tego co mi się wydaje żaden trening nie odpowiada za pracowitość, tzn. rośnie ona samorzutnie albo pod wpływem mentora.
Darkness... for me is where I shine

PZU Partyzant

27.06.2011 00:45    #2629     Sufler - Porady do gry - Pracowitość
Hmmm. Myślę, że może to być spowodowane Twoim treningiem. Masz swój trening czy trening ogólny ??

zollw Partyzant

25.06.2011 02:20    #2630     Sufler - Porady do gry - Crash dumps
Wchodząc do treningu mam taki problem , reinstalowałem już grę . Ma ktoś jakiś pomysł?
Folder Crash dumps był już skasowany.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.