Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Magicc Ekspert

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.07.2011 12:31    #2611     Sufler - Porady do gry - Defensywne rzuty rożne.
Jeszcze warto sprawdzić skąd padają te bramki po rogach - bo co innego gdy lecą po dośrodkowaniach na krótki róg, co innego jeśli na długi, a jeszcze co innego gdy wpadają po strzałach z dystansu po wrzutce przed pole karne. Jeżeli jest jakaś wybijająca się okoliczności to trzeba się postarać o zapełnienie dziury w danej strefie (np. zamiast jednego gracza z przodu polecić mu stanie pod polem karnym przy rożnych).

No i trening przedmeczowy - czasami potrenowanie przez jakiś czas "defensywnych stałych fragmentów" potrafi pomóc.

Oskwar.89 Partyzant

03.07.2011 23:10    #2612     Sufler - Porady do gry - Pozycja piłkarzy
Ja odpowiem na pytanie nr. 2
Pomimo tego, że budżet transferowy masz wyższy od konta klubowego, to ja bym radził nie przekraczać konta klubowego. Później zaczynają się problemy typu : brak pieniędzy na rozbudowe bazy treningowej, szkółki młodzieżowej i zysk z transferów na nowych zawodników też jest coraz mniejszy. Ja niezależnie kim gram to ulepszam obiekty młodzieżowe z tego względu, że mam więcej wychowanków, więcej kasy, a poziom drużyny dobry, czasami bardzo. Jak masz juniora to patrz sobie jak jego potencjał oceniają trenerzy, bo nie ma sensu wystawiać gościa, który ma umiejętności, które są zbyt niskie na grę w pierwszym składzie w przyszłości.

Salim Partyzant

03.07.2011 16:33    #2613     Sufler - Porady do gry - Zawodnik niezadowolony
Moze mozna to z nimi `wyjasnic` podczas rozmowy prywatnej.
Nastepnym razem, tak jak mowi kolega Krystian, ukarz zawodnika gdy dostanie czerwona kartke, czy wtedy gdy nie przyjdzie na trening.

MiceQ Partyzant

Ja już Walkera nie posiadam, nie byłem zadowolony z jego gry ;p mam lepszych hah
A znacie może jakiś dobry program treningowy, który dużo uczy ? :]

raul.7 Partyzant

02.07.2011 22:32    #2615     Sufler - Porady do gry - Plaga kontuzji.
Witam. Tematy takie były, czytałem i nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. Gram Valencią i po prostu plaga kontuzji jest nie do zniesienia. Mam jednych z najlepszych fizjoterapeutów: 20 med., 17 det. Obciążenia treningowe na poziomie średnim, więc raczej to nie tutaj jest problem. Praktycznie co mecz 1 zawodnik jest kontuzjowany. Czasami wypada po dwóch: przykład - podstawowy środkowy obrońca Adil Rami tragiczna kontuzja: złamanie nogi i 5 miesięcy bez gry. To samo drugi środkowy Angel Dealbert. Kupiłem przed sezonem także Toulalana i w pierwszym meczu oczywiście co? Kontuzja! 3 miesiące. Jasne. Teraz zdarzają się takie 4-5 tygodniowe praktycznie codziennie. Obecnie przewodzę w tabeli kontuzji: na 25 zarejstrowanych zawodników pierwszej drużyny mam 13 zawodników kontuzjowanych - tragedia. Druga drużyna też nie jest słabsza - 8 kontuzji. O co w tym wszystkim chodzi? Gram na łatce 11.3.0

PDrasta Młody aktywista

Możesz wytrenować pozycje na 'naturalną' poprzez trening :) Jeżeli ktoś ma żółte/ciemnozielone nie będzie się uczyć aż tak długo, najlepiej gdyby od razu na tej pozycji grał w zespole :)
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Nie dawaj odpoczynków po każdym meczu. Stosuj rotację albo zmniejsz obciążenia treningowe, jak masz problem z kondycją, bo jeśli będą odpoczywać co 3 dni, to o rozwój będzie ciężko. Co do Twojego kłopotu, to po taki słabszym meczu spróbuj dokonać jakichś zmian, może postawić na młodego, który nie dostaje wielu szans. I daj im luz w rozmowie motywacyjnej. Powiedz, żeby grali na luzie. Po słabszych meczach pomaga to zwykle odbudować drużynę i naprawdę widać skok jakości.
Darkness... for me is where I shine

LucasLFC Partyzant

Spróbuj dać im odpoczynek od treningów na 3 dni lub na tydzień. Czasem to pomaga, a jeśli to nie pomoże to wejdź w "Interakcje" obecna forma i powiedz tym wszystkim co grają słabo, że nie zadowala Cię ich obecna forma i żądasz poprawy.

ukinho Partyzant

jest sposób na taki trening, ale jest to najzwyklejsze oszustwo "cheat" itd.

ansh Partyzant

@GuMkAzMaJtEk
1.uraz ma dopiero od jakiś dwóch tygodni, atrybuty zaczęły spadać wcześniej
2.trening indywidualny ma przydzielony od jakiegoś miesiąca, to też raczej nie to
3.trening pozycji przydzieliłem dosłownie dwa dni (w grze oczywiście) wcześniej
4. przygotowania do meczu mam zazwyczaj różne (zależne od przeciwnika), ale zazwyczaj mam "poruszanie się w ataku" i tak jest od dobrych 7 miesięcy
5. już podrzucam http://ansh.(...)F7K4eEG1 oraz http://ansh.(...)1lFNVkkd
ale szczerze mówiąc mało na nich widać moim zdaniem; do tego przy paru atrybutach, które spadły ich wykresy sugerują, że nic takiego nie miało miejsca lub nawet, że wzrosły (sic!), chyba jakieś bug FM-a
6.trener jest niezły choć fakt, że ma wiele przydziałów, co nie zmienia faktu, że wcześniej miał tyle samo przydziałów, a jednak żaden spadek atrybutów nie miał miejsca.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution