Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

dziadus Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
co odpowiada za trening blyskotliwosci bo strasznie ciezko go podniesc u pomocnikow, myslalem ze atak ale przy ataku ustawionym na intensywny skacze o jeden przez cala kariere a mojemu napastnikowi wzrosla az o 3 a ma strzaly ustawione na trening. Prosze o odpowiedz

exeter_city Partyzant

17.08.2011 08:43    #2522     Sufler - Porady do gry - Barcelona Atletic
Jak masz dobre obiekty młodzieżowe i baze treningową i kilku trenerów juniorów to co chwilę dostajesz porady by ich ulepszać od nich, i ja ich do tego czasu zostawiam, potem wypożyczam i do 1 drużyny.
Może grasz zbyt ofensywnie ? Drużyna może potrzebuje jakiegoś playmakera ? Hm ? Jak grałem Blackburn to długo grałem defensywnym ustawieniem 4-1-2-1-2 , potem gdy stałem się potęgą grałem 4-4-2 ale poczekaj na porady bo ja gram w tę grę od pół roku a niektórzy już się urodzili fm maniakami :P

10kilan Partyzant

17.08.2011 00:12    #2523     Sufler - Porady do gry - Barcelona Atletic
Po kilku już karierach przyszła kolej na grę moją ulubioną Barceloną (mimo to kolory ekranu drużyny nadal doprowadzają mnie do nerwicy) i mam do Was pytanie. Jak spisywała się Barca Atletic gdy wy prowadziliscie 1 zespół? Bo u mnie jest tragicznie. 9 kolejek-7porażek-2remisy...Przesunąłem kilku zawodników z u-19,nawet kupiłem 2 specjalnie do 2 drużyny a mimo to nadal grają katastrofalnie. W rzeczywistości Barcelona Atletic zakończyła sezon bardzo wysoko a tutaj lipa...a nie chcę żeby spadli. Może jakieś rady?

I jeszcze pytanie odnośnie rozwoju. Czy młodzi rozwijają się też na przyzwoitym poziomie w Atletic czy lepiej zostawić jednak w u-19 i mieć kontrolę nad treningiem?

Z góry dzięki za dobre rady :)

cineczek89 Partyzant

14.08.2011 11:54    #2524     Sufler - Porady do gry - trening
Mam problem a dotyczy to moich zawodników bo nie moge dać im indywidualnego treningu a mianowicie "ustawienie się"gram jagiellonią

SYSTEM83 Partyzant

13.08.2011 09:42    #2525     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa Obiektów
Witam mam taki problem.

Zarząd zaakceptował rozbudowę szkółki dla juniorów oraz boisk treningowych. Miną rok a obiekty jakie były takie są. Złożyłem ponownie prośbę która znów została zaakceptowana. O co w tym chodzi? W trakcie sezonu jak próbowałem złożyć taką prośbę mówili mi że taka prośba jest już zaakceptowana i wkrótce się tym zajmą.

Mija czas a obiekty klubowe jak były słabiutkie takie są.
Dodam że finanse są a obiekty patrzyłem programem na samym początku i teraz są na poziomie 8 i 5.Tak jak to było na początku

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

12.08.2011 12:53    #2526     Sufler - Porady do gry - Spadanie skilli
Też tak czasem miałem. Mar1992, tu raczej nie chodzi o pogorszenie się grajka w trzy lata. Tu chodzi o sytuację, kiedy jednego dnia spada grajkowi większość atrybutów. Nie wiem czy to bug, czy coś innego, w każdym razie zdarza się czasami, że bez wyraźnego powodu 1 dnia (po wczytaniu gry, tego samego) spada kilka/naście atrybutów. U mnie, na różnych save'ach, spotkało to Parka, Hummelsa, Montolivo, Papadopoulosa, Hernandeza, Rafaela, Evansa i jeszcze paru innych graczy, których nie pamiętam.

@Alasinho
Czasem pomaga wczytanie gry na parę dni przed spadkiem i wzięcie urlopu do daty, jeden dzień po spadku. Pomaga też zwiększenie poziomu treningowego na maxa. Ale najlepiej takiego gracza opchnąć, z doświadczenia wiem, że nawet jeśli raz uda się odwrócić spadek, to w końcu pojawi się on znowu i wtedy już nic nie pomoże.
Darkness... for me is where I shine

Salim Partyzant

12.08.2011 12:22    #2527     Sufler - Porady do gry - Rezim treningowy - pro players
@Mar1992

Kicks napisal ze chce czegos sprawdzonego. To powiedz jaki Ty masz i dlaczego on jest dobry i tyle. Pozniej mozesz mu podac link skad ma sciagac a nie zeby sobie wybral ;p
Ja jade na treningu by gut3k : )

kicks Partyzant

12.08.2011 11:41    #2528     Sufler - Porady do gry - Rezim treningowy - pro players
Potrzebuje rezim treningowy, 4 sezony mialem trening by gut3k.

Ale chcę czegoś nowego, i sprawdzonego. Dlatego to pytanie kieruje do doświadczonych graczy którzy jadą na danym treningu co najmniej parę sezonów.

Alasinho94 Partyzant

12.08.2011 09:42    #2529     Sufler - Porady do gry - Spadanie skilli
bez żadnej kontuzji, po prostu Rudnevs rzekomo nie przyłożył się do treningów, patrze a tam wszystkie umiejętności w dół...

Damian907 Partyzant

11.08.2011 14:14    #2530     Sufler - Porady do gry - Od zera do bohatera
Postanowiłem spróbować klubem półzawodowym o reputacji "nieznany" Solihull Moors :)

PS: Jakim cudem hiszpański trzecioligowiec może mieć "zadowalające obiekty treningowe" gdy w polsce takie mają tylko najlepsze zespoły???
Zamówiełem ORYGINALNY FM 2012 przez empik w przedsprzedaży.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution