Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

robinho_gi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.09.2011 10:29    #2471     Sufler - Porady do gry - Gra głową
A co odpowiecie na moje pytanie o stadionie??:P Zmienię intensywność treningu panowania nad piłką i zobaczę co się zmieni :P

Rijo Partyzant

17.09.2011 17:48    #2472     Sufler - Porady do gry - Trening
a moze ktos wrzucic na internet ten trening ? bo nigdzie go nie mozna znalezc..

xxxDymaxxx Partyzant

17.09.2011 16:25    #2473     Sufler - Porady do gry - Gra głową
za "grę głową" odpowiedzialny jest chyba trening "panowanie nad piłka".
Obrońca z dobrym atrybutem skoczności będzie wygrywał większość pojedynków główkowych i, o ile ma pełnić tylko funkcje defensywne, to wystarczy(środkowi def najczęściej i tak mają w miare dobrą grę głową).
Jeśli natomiast oczekujesz od obrońcy zdobywania bramek po rzutach wolnych i szczególnie roznych to wymagana jest takze dobra gra głową, gdyż taki obrońca musi nei tylko wygrać pojedynek główkowy, ale jeszcze dobrze uderzyć piłke głową.
Prosty przykład.
Obrońca A ma skocznosć 18 i gra głową 12
Obrońca B skoczność 16 g głową 16
A będzie wybijał wsyzstkie piłki w def, w ataku wygra wiekszość piłek, ale najczęściej uderzenie ponad poprzeczką
B w obronie wygra wikszoć pojedynków, w ataku będzie różnie(ale i tak dobrze), jednak prawie każde jego dojście do strzału głową skończy sie zagrożeniem pod bramką rywala.

Damian907 Partyzant

17.09.2011 13:33    #2474     Sufler - Porady do gry - Gra głową
Aby wytrenować atrybut "gra głową" musisz zwiększyć swoim defensorom intensywność treningu technicznego, sama skocznośc to zbyt mało aby zdobywać gole główkami.
Zamówiełem ORYGINALNY FM 2012 przez empik w przedsprzedaży.

robinho_gi Partyzant

17.09.2011 11:08    #2475     Sufler - Porady do gry - Gra głową
Mam pytanie bo moi obrońcy po ustawieniu treningu defensywnego tracą na grze głową;/ Jakie suwaki odpowiedzialne są za grę głową w treningu??

Rijo Partyzant

15.09.2011 14:02    #2476     Sufler - Porady do gry - Trening
Czy ktos mi moze pomoc jak sciagnac ten trening z " http://fm-ra(...)ger.html "
caly czas mi wyskakuje ze musze sie zalogowac a nie ma nigdize zeby sie zarejestrowac i nie moge tego ogarnac. Bardzo prosze o pomoc!

Pawelekkol Partyzant

FM 2008, liga niemiecka, francuska. Poszukuję klubu z niższej ligi, budżet nie musi być wysoki, ale żeby finanse były na +, interesowałby mnie zespół, który ma troszkę większy stadion (tak >6000 miejsc) oraz choć troszkę rozbudowaną bazą treningową. Nie musi to być jakiś tam pretendet do awansu.

Predzio1996 Partyzant

10.09.2011 16:56    #2478     Sufler - Porady do gry - KRYZYS FORMY! :( POMÓŻCIE
No nic, spróbowałem zmienić taktykę na RiddickUTDevastation, bo bardziej pasuje do mojego zespołu. Dałem wszystkim odpocząć 2 dni od treningów i zobaczymy. Może to przyniesie jakiś efekt...

Wacek13 Partyzant

Witam wczoraj kupiłem FM11 wcześniej grałem w 2009.
Mam pytanko, żeby miec maksymalną ilosc gwiazdek przy treningach potrzebuję lepszych trenerów czy większą ich ilośc???
Polecicie mi kilku najlepszych trenerów gram Arsenalem, nie robiłem też transferów więc też możecie coś polecic 15mln funtów do wydania, póki co obserwuję dzsudzsak z PSV.

kicks Partyzant

10.09.2011 00:32    #2480     Sufler - Porady do gry - Reżim treningowy
poczytaj z mojego tematu. http://www.cmrev(...)ers.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution