Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Wacek13 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.09.2011 15:07    #2461     Sufler - Porady do gry - Treningi
Znacie jakieś treningi do pobrania ja mam jakis TT Clone. To chyba przeróbka Thuga z fm10. Czy ten trening jest wystarczająco dobry ma go ktoś?? czy lepiej go zmienic? Dopiero pierwszy sezon mam.

jaqb Partyzant

21.09.2011 11:21    #2462     Sufler - Porady do gry - Trening Juniorów
W profilu danego piłkarza wejdź na trening, kliknij na rodzaj treningu (w tym wypadku "ogólny juniorski"-na dole rozwiniętej listy kliknij na nowy reżim, daj nazwę i gotowe.

Rafaldinho97 Partyzant

[quote=Wacek13]Nikt nie pomoże mi z tymi treningami?[/quote]
To nie ten temat.
Hala Real!!!
Hala Madryt!!!

Wacek13 Partyzant

Nikt nie pomoże mi z tymi treningami?

cadian501 Partyzant

20.09.2011 22:18    #2465     Sufler - Porady do gry - Trening Juniorów
W treningu podstawowego składu ustalam reżimy np dla defensywnych pomocników czy bocznych obrońców (ustalam obciążenia itd), krótko mówiąc sam tworze te reżimy żeby samemu decydować co mają ćwiczyć i jak intensywnie. U juniorów robie to samo, czyli tworze reżimy ale nie mogę przypisać do nich poszczególnych graczy. Mogę przypisać ich tylko do reżimu "ogólnego", dlatego proszę doświadczoną ekipę o pomoc.

Kubinho12 Partyzant

20.09.2011 20:03    #2466     Sufler - Porady do gry - Trening Juniorów
Co oznacza, że nie możesz ich do nich przypisać? Musisz znaleźć ich "reżim" treningowy i po prostu zmienić poszczególnym piłkarzom takowy.

cadian501 Partyzant

20.09.2011 20:01    #2467     Sufler - Porady do gry - Trening Juniorów
Witam, mam pytanie.
Dlaczego ustalając reżimy treningowe dla juniorów nie moge ich później do nich przypisać? Skoro jest możliwość zaplanowania takiego reżimu to dlaczego juniorzy nie mogą w nich trenować?
Dzięki za pomoc.

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

20.09.2011 17:46    #2468     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
Fizjoterapeuty nie da się przypisać do żadnego reżimu treningowego. Jest on odpowiedzialny za leczenie i ocenę długości kontuzji.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

pelkas Partyzant

20.09.2011 17:40    #2469     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
witam, zatrudnilem fizjoterapeute i w zakladce sztab szkoleniowy mam go, ale juz w treningu pierwszej druzyny ani u-18 go nie ma i nie moge go przydzielic. co mam zrobic aby dac mu przydzial?

Wacek13 Partyzant

Trochę nie do tematu, ale nie mogłem znalezc odpowiedniego.
Mam problem z dobraniem treningu teraz ściągnałem TT to chyba przerubka Thuga z 2010, ale nie wiem czy jest taki dobry. Znacie jakieś dobre do pobrania czy ten mój jest dobry?

2 sprawa co zrobic bo nie czaje jak mi wraca zawodnik po dosc ciężkiej kontuzji wrócil do treningów, ale cały czas poważne braki kondycyjne już chyba z miesiąc. I nie mam Sagny na prawą obronę, teraz jeszczcez Eboue kontuzja.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution