Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

kokos_82 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.11.2011 00:29    #2411     Sufler - Porady do gry - trening juniorski w FM 2012
Może wyjdę na totalnego jełopa, ale nie mogę znaleźć w grze ekranu z treningiem młodych zawodników. Pod hasłem Trening widnieją tylko reżimy dla seniorów i rezerw, a trenerzy obsługują tylko te profesjonalne. Kiedy chcę stworzyć nowy reżim pojawia się tylko opcja utworzenia profesjonalnego. Nigdzie nie mogę też znaleźć ekranu gdzie można by ustawić zadania dla youth coachów. Pomóżcie!!!

Tobi18 Młody aktywista

05.11.2011 16:31    #2412     Sufler - Porady do gry - Niezadowolenie z treningu
Czyli zwiększ mu trening panowania nad piłką ;)
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

lktn Partyzant

05.11.2011 15:40    #2413     Sufler - Porady do gry - Niezadowolenie z treningu
Ostatnio w grze pojawiła mi się informacja, że jeden z bramkarzy jest niezadowolony z treningu. Po wejściu w jego profil znalazłem takie coś: "Uważa, że powinien intensywniej pracować nad techniką". W związku z tym pytanie: Czy to błąd, jeśli nie to co jest rozumiane pod pojęciem technika w treningu bramkarskim?

franas Młody aktywista

03.11.2011 22:55    #2414     Sufler - Porady do gry - FM 2012 - treningi
Najlepsze jednak są treningi Dunc's Training
Uśpiony revolucjonista ;)

sabuuq Partyzant

03.11.2011 20:39    #2415     Sufler - Porady do gry - FM 2012 - treningi
Powstał już jakiś dobry reżim treningowy do nowego FM?

Niklas Młody aktywista

Witam! Potrzebuję klubu do zaczęcia rozgrywki z moim świeżym FM 2012.

Najlepiej nie z czołówki, jakiś nie-bogaty klub. Najważniejsze to doskonała (ewentualnie dobra) baza treningowa i stadion średni lub duży. Skład nieważny.

ag-25 Partyzant

Diablo po prostu musisz zmniejszyć intensywność treningu.

Diablo5555 Partyzant

Tak jak w tytule , paru zawodników nie jest z treningu zadowolonych , co mam zrobić aby to zmienić?? Powiedzieć im mogę jakoś , że mają trenować , czy co zrobić??

EnsiferuM Partyzant

02.11.2011 13:35    #2419     Sufler - Porady do gry - FMRTE - Zagadka rozwiązana?
Witam.
Aktualnie grajac w fm 10 przetrwalem 10 sezonow bez fmrte grajac 4ligowym zespolem i dochodzac do ekstraklasy a tam ledwo sie w lidze utrzymywalem.

W Pozniejszym czasie chcialem sie umocnic w ekstraklasie i zaczałem uzywac FMRTE.
Pare zmian w sztabie, nowe kontrakty oraz TRANSFERY.

To ostatnie jest najczestrzym problemem.

Zaczlem nowa gre i uzywanie full FMRTE.
Dodałem sobie:
Finanse 100,000Euro
druzyna i edycja przez "mass edit" wszystkich na 50 CA do -8/-9 PA.
Sztab "mass edit" tak by kazdy trener osiagnal 5gwiazdek treningu.
Edycja klubow filiarnych i patronackich aby takze mozna bylo co nieco wypozyczyc.
Heal/Inspire/Remove co tydzien badz dwa.
I przeszedlem tak 3 sezony. Bez transferow i zadnego crasha.

Nadszedl 3 sezon, juniorzy sie starzeja, pomyslalem ze kupie nowych newgenow.
Szukam graczy powyzej 170 PA i ponizej 20 lat.
Znalazlem, jest ich sporo tak wiec czas ich kupic.
Polowy nie udalo mi sie wyłuskac wiec zeedytowalem przyszle transfery na swoja korzysc oczywiscie.

Kupilem 12 juniorów zmieniajac "przyszle transfery" innych druzyn.
Zapisuje gre, nadchodzi nowy dzien, włączam FM i wczytuje gre... wyskoczyl crash, tak samo na 10 innych autosave.
Nie chcialo mi sie wiecej z tym bawic, bo za niedlugo mial wyjsc FM 2012

Nadszedl FM2012.
Uruchamiam gre razem z FMRTE, Gram wisla, jest ok, ale nadal trzeba kogos kupic stosownego, lekki edit bramkarza newgena na 150CA/200PA. Wszystko ok, przerabiam transfery i nastapil crash.

Prawdopodobnie 5 sezonow meczacej gry, rozwiazalem zagadke ktora stanowi czeste lub w wiekszosci crashe w save.
Kazdy transfer przerobiony powoduje crasha.

W przypadku uzywania Mass edit w personelu, nalezalo zmienic profesje w filtrze aby edytowac trenerow, a tak edytowalem wszystkich wylacznie z prezesem i dyrektorem stadionu po czym wystepowal crash.

Edit:
Grajac w fm2012 uzywalem fmrte, zmienialem transfery i mialem 5 autosave.
4 Autosavy nie dzialaly ale zadzialal tylko ten w ktorym ledwo zaczalem gre i podpisalem z zawodnikami NORMALNIe kontrakt a nie poprzez zmiane przyszlych transferow.

Grajac 6 roznych gier, zawsze po zmianie przyszlych transferow moje save padly.

Fenix Partyzant

01.11.2011 23:36    #2420     Sufler - Porady do gry - Poradzcie, bo szlag trafia
witam
Dziwi mnie ze nie ma tu jakiegos konkretnego tematu, wiec ja chce go zalozyc. Otoz fm 2012 mnie ... przeraza. A konkretnie to, ze jest w nim w cholere meczow, gdzie ja mam pelno uderzen, a rywale jeden celny i od razu wygrywaja mecz. Do tego MASA bramek tracona jest po rzutach roznych, albo po bramkach samobojczych. Co zrobic by temu zaradzic? W FM-a gram juz bardzo dlugo, ale z takim czyms sie nie spotkalem i czuje sie glupi przy tym. NIe wiem, cos z treningiem jest nie tak, czy co? Wszystko robie jak zwykle, tak jak we wczesniejszych fm-ach, a moja druzyna ciagle we frajerskim stylu przegrywa mecze. Nieskutecznosc mojej druzyny jest razaca. Czy tez tak macie? JAk temu zaradzic?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution