Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

xxxDymaxxx Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.11.2011 14:07    #2351     Sufler - Porady do gry - Przygotowanie przedmeczowe
od jakiegoś czasu bawie sie 5ligowym York City i ma być to zabawa na poważnie, cel minimum to utrzymać sie w PL ;p

ale nie o to chodzi, co tydzień asystent mówi mi, że moi zawodnicy słabo przyswajają obecnie trenowane aspekty (mam obciążenie wysokie). Jak na początku fm bawiłem się kilkanaście spotkań chelsea to nei spotkałem sie z czymś takim...

Moze to mieć zwiazek z bazą treningową, trenerami, czy samymi zawodnikami, a może wszystko po trochu?

Spotkał sie ktoś z tym, jak na to zaradziliście?
Nie widzi mi sie dawać ciagle mega ciekiego obciazenia...

A tak swoja drogą co najczęściej trenujecie? Ja głównie poruszanie się w ataku, na początku sezonu zgranie (czasem przy mocnym przeciwniku zgranie i stałe fragmenty)

Buuum Partyzant

Witam
Gram górnikiem Zabrze w pierwszym sezonie zdobyłem mistrza kraju i nie dawno awansowałem do LM. Budżet obecnie wynosi ok. 30 mln zł. Od początku objęcia górnika(wybrany przy starcie gry) proszę o zwiększenie liczby trenerów i zawsze jest ta sama odpowiedź, że zarząd uważa, że obecna ilość jest wystarczająca. Tak samo z infrastrukturą treningową. Czy ktoś znalazł sposób jak przekonać zarząd?

vivi30 Partyzant

19.11.2011 09:33    #2353     Sufler - Porady do gry - problem z treningiem
[quote=surimilion]Mam taki o to problem ,ze nie moge zaladowac treningu , pod czas importowania nie widzi pliku ,ktos cos wie jak dzialac?:)[/quote]

Może trening ma złe rozszerzenie na końcu i dlatego go nie widzi -powinno być tsh.

[quote=bioly_86]witam - panowie mam taki problem - w taktyce po lewej stronie na dole jest przygotowanie do meczu i można sobie wybierac obciązenia i obszar szczególnej uwagi - kiedy to zmieniam np na wysokie obciązenia i obszar szczególnej uwagi na ustawienie i daje dalej to wraca mi znow do poprzednich ustawień takich jakie komputer sobie dał ;/ nie wie ktoś jak to przejść ? ;/ ;/ ;/[/quote]

Masz ustawioną taktykę? Możliwe ,że na defaultowej powraca do ustawień -ustaw swoją. Poza tym nie ma w obsarze szczególnej uwagi takiego polecenia jak ustawienie -jak już to ustawianie się w defensywie :)

Mirkowski Partyzant

18.11.2011 23:36    #2354     Sufler - Porady do gry - problem z treningiem
w ogole jakies pierdoly pisza na glownej stronie zamiast zeby ktos zajal sie sprawa od treningow i innych rzeczy ktore ciesza sie slawa w fm!!!

Goldberg1987 Partyzant

[quote=bart193]Szukam średniego klubu z lepszej ligi niż polska. Klub powinien mieć stadion o pojemności przynajmniej 20tys,obiekty treningowe jak najlepsze zespol który za szybko mi sie nie znudzi.[/quote]

Proponuję RC Lens (II liga francuska). Gra się bardzo dobrze. Jest kilka perełek w składzie. Obiekty treningowe są doskonałe, a obiekty młodzieżowe najnowocześniejsze. Stadion ponad 30 tys. Gorąco polecam. Sam nimi gram. Jak byś coś chciał żebym ci pokazał z mojej kariery z Lens to pisz na priv.

bart193 Partyzant

Szukam średniego klubu z lepszej ligi niż polska. Klub powinien mieć stadion o pojemności przynajmniej 20tys,obiekty treningowe jak najlepsze zespol który za szybko mi sie nie znudzi.

miSiek CR7 Partyzant

Oprocz dobrego stanu finansów, stadionem i calkiem niezlymi zawodnikami, klub posiada jedna z najnowosczesniejszych w grze baz treningowych i obiektow mlodziezowych, co pozwala wylaniac co sezon conajmniej jednego swietnego juniora.
Gram nimi wlasnie i jest bardzo milo :) Reputacja w miare wysoka, wiec i mlodzi ciekawi zawodnicy sa zainteresowani dolaczeniem :)

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

ja też olewam,u mnie co jakiś czas ktoś narzeka na intensywność treningu ale ja na to nie zwracam uwagi i gram dalej(nie przeszkadza mi to w sukcesach,kontuzji też niezbyt dużo mam)...moim zdaniem te narzekanie w niczym nie przeszkadza i nie warto tym sobie zaprzątać głowę...pozdrawiam

hapek Partyzant

u mnie w Lechu wiekszosc jest zadowolna tylko Wilk marudzi nie dosc ze nie gra to jeszcze mi marudzi ze treningi za ciezkie to mnie wkurza a pilkarze pierwszego skladu zadowoleni .ja takie cos olewam

czakalaka Partyzant

świety 33, znajdz na cmrevie badz na interencie trening do fm 11 tt clone ( do 12 tej wersji chyba nie ma, ale ta z 11 dziala bez zastrzezen ), to taki przerobiony trening Tuga co byl we wczesniejszych efemach, wejdz w treningi w efemie i wgraj dla seniorow i dla juniorow, poprzestawiaj swoich grajkow na te rezimy i masz z baski, o wiele lepsze treningi niz te deufaltowe z gry:) będa marudzic ze jest im za ciezko itp... ale miej to w D... :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution