Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Falcon Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.12.2011 11:18    #2301     Sufler - Porady do gry - Pomoc
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

polac Partyzant

06.12.2011 10:54    #2302     Sufler - Porady do gry - Pomoc
Mam taką prośbę ,taką może trochę śmieszna może trochę straszną.
Mógłby ktoś podać jakieś aktywne linki do taktyk,treningów,dodatków graficznych do dinozaura serii FM jakim jest wersja 2007 ?
Z góry dzięki.

kmdrev Partyzant

05.12.2011 12:29    #2303     Sufler - Porady do gry - Pompey dans training calculator
Siemka,
ciekawi mnie czy ktoś z was tego używa i jakie ma wrażenia odnośnie skuteczności. Ja go używam od fm 11 i jestem zadowolony. Jeżeli ktoś ma namiary na nowe wersje, proszę o linki.
Zastanawiam się czy jest sens ustawiania każdemu osobnego treningu i czy gra jest warta świeczki.

giallorosso Partyzant

[quote=Czarny_ck]Szukam jakiegoś klubu z II ligi w gre wchodzą takie kraje jak. Niemcy, Francja,Włochy.
Co polecacie?![/quote]

Torino, Lecce, Sampdoria.

[quote=kkar]Poszukuje klubu z pierwszej ligi, klub europejski np. Anglia Francja oprócz Niemiec, z rozbudowaną bazą treningową.Oprócz tego żeby klub był średniakiem wśród ligi i miał pieniądze na transfery.[/quote]

Roma, Genoa, Napoli, Palermo

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

możesz też użyć gotowych treningów ---> do ściągnięcia z tej stronki w zakładce fileplanet...pzdr

Reywen Partyzant

Mam probelm z treningiem dla wysunietego napastnika... Ma ktos moze jakis dobry i sprawdzony rezim dla tej pozycji lub po prostu moze doradzic jak ustawic suwaki?

kkar Partyzant

Poszukuje klubu z pierwszej ligi, klub europejski np. Anglia Francja oprócz Niemiec, z rozbudowaną bazą treningową.Oprócz tego żeby klub był średniakiem wśród ligi i miał pieniądze na transfery.

Tobi18 Młody aktywista

04.12.2011 11:31    #2308     Sufler - Porady do gry - Trening
1. Ja zawszę stosuję swój własny trening i nie narzekam na efekty.
2. Nie dam sobie głowy uciąć, ale chyba skraca długość kontuzji lub coś takiego. Nic innego nie przychodzi mi do głowy.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

MichaelloK Partyzant

04.12.2011 10:46    #2309     Sufler - Porady do gry - Trening
Witam!

1. Mam pytanie czy jest znaczna różnica między ustawianiem własnych reżimów treningowych, a stosowaniem domyślnych? Jakie są wasze obserwacje?

2. Jakie znaczenia ma liczba fizjoterapeutów?

techniczny Młody aktywista

03.12.2011 10:56    #2310     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa infrastruktury klubu
miałem kiedyś podobnie. poprosiłem o rozbudowę obiektów młodzieżowych. zgodzili się. potem poprosiłem o rozbudowę bazy (ale obietky młodziezowe jeszcze nie zaczęły się budować, były w planowaniu). też się zgodzili. potem, gdy obiekty młodz. zaczęły się budować, a baza treningowa była w planach, pojechałem po bandzie i wymusiłem rozbudowę stadionu (a wiadomo, że to kosztuje kupę kasy). koniec końców bazę treningową i rozbudowę stadionu szlag trafił. wybudowali tylko obiekty młodzieżowe. ale można to zrozumieć. nie wszystko naraz. po etapie planowania może się okazać, że inwestycja jednak pochłonie zbyt dużo pieniędzy, więc niż mamy, nawet jeśli nam się wydaje, że mamy dużo.
więc generalnie polecam metodę małych kroków. a kiedy prosić? ja proszę co jakiś czas, oczywiście jeśli widzę, że coś kasy w budżecie jest, a drużyna robi postępy. akurat budowniczy aspekt gry jest moim zdaniem zrobiony bardzo dobrze.
obecnie prowadzę Vauxlhall Motors, gdzie 90% składu gra tylko za premie występowe, bez kontraktów. drużyny U-18 nie mam (znaczy same szaraki), klub jedzie ciągle na minusie, o jakimkolwiek kupowaniu piłkarzy można zapomnieć. tylko wolne transfery, a i to nie każdy chce grać bez kontraktu. cała baza mizerna. ale małymi kroczkami będę ją rozbudowywał, mam nadzieję. i aklurat w tym przypadku drużyna U-18 i obiekty młodzieżowe pójdą na sam koniec. najpierw trzeba się zająć bieżącymi problemami, czyli bazą treningową.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution