Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

gierus007 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.12.2011 16:07    #2291     Sufler - Porady do gry - Zbyt częste kontuzje
Witam. mam następujący problem. Otóż co mecz lub góra dwa któryś z moich zawodników doznaje kontuzji. Żaden z nich nie ma zbyt ciężkiego treningu, wszyscy są przygotowani do sezonu na tip top. W wyjściowym składzie grają zawodnicy którzy mają min 95% sprawności, a w trakcie meczu zmieniam zawodnika który ma poniżej 70%. Mimo to co mecz lub dwa, ktoś ma mniejszy lub większy uraz, często muszę zmieniać 2-3 zawodników w ciągu meczu z powodu urazu lub nagłego spadku kondycji. Problem ten nie dotyczy tylko formacji defensywnej.Mam jak na polskie warunki bardzo dobrych trenerów. Rozegrałem 6 miesięcy gry, pierwszego sezonu. Gram na patchu 12.0.3. Jak tak dalej pójdzie, to zaraz będę grał tylko juniorami.

Frytek4 Partyzant

Witam,

mam pytania odnośnie młodzieży w FM. Mam rok 2018 . Gram Resovią Rzeszów w ekstraklasie (awansowałem z 2 ligi). Zacząłem rozbudowę bazy treningowej i obiektów młodzieżowych. Czy jeśli rozbuduję te obiekty do końca to wychowankowie będą lepsi ? I będą nadawać się do gry w pierwszym składzie, nie mówię, że w wyjściowej jedynastce ale żeby powoli pukać do jej drzwi. I odnośnie wieku juniorów, na razie udało mi się znaleźć tylko 1-ego 16 latka wartego zatrudnienia. Reszta graczy, których znajduję nie ma 16 lat, rzadko kiedy nawet 17. Przyważnie to 18-19 lat. Chciałbym bardziej stwiać na młodych bo polscy piłkarze są bardzo drodzy a nie chcę ciągle grać zagranicznymi. A przysiągłem sobie, że odejdę z Resovii jak rozbuduję klub i zostawię zapleczę, który jest dobrze przygotowane do gry o najwżysze cele w ekstraklasie i chociaż fazę pucharową ligi mistrzów.

Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi.

marcin16v Partyzant

13.12.2011 13:26    #2293     Sufler - Porady do gry - Newgeni w Polsce
Odgrzeje troche temat.Jak juz wczesniej wspominalem, zlozylem do zarzadu o rozbudowe obiektow mlodziezowych majac juz doskonale obiekty mlodziezowe i doskonala baze treningowa. Myslalem, ze wlasnie teraz czas na siatke, otoz nie! Mam teraz najnowoczesniejsze obiekty mlodziezowe, a siatka jak byla dosc podstawowa tak jest. I nie moge juz zlozyc prosby do zarzadu o rozbudowe jakichkolwiek obiektow. Wiec jak poprawic ta nieszczesna siatke? Dodam, ze mam 4 kluby filialne, a siatka jak byla dosc podstawowa tak jest dalej.

jacekzielinski Partyzant

12.12.2011 17:38    #2294     Sufler - Porady do gry - Trening indywidualny
Zalezy co chcesz osiagnac. Moim zdaniem w trakcie sezonu lepiej ustawic wysokie obciazenie na trening przedmwczowy zeby grajkowie skupili uwage na najblizszym spotkaniu i szlifowali konkretne zachowania w zaleznosci od klasy rywala.

Wlaczenie trenowania nowej pozycji jest bardzo przydatne bo daje wieksza glebie w skladzie i pozwala graczowi grac przyzwoicie na wielu pozycjach.

Trening indywidualny tez warto w zaleznosi od pozycji i umiejetnosci grajka. Wysokie obciazenie najlepiej dac w przerwie zimowej kiedy grasz sparingi wiec przygotowanie taktyczne az tak wazne nie jest.

Frytek4 Partyzant

12.12.2011 00:14    #2295     Sufler - Porady do gry - Trening indywidualny
witam,

mam takie pytania, czy przy treningu dla drużyny ważny jest trening indywidualne i trening pozycji ? Czy to zmniejsza tylko wzrost atrybutów ? Bo mam tak, że 60 % dla treningu normalnego 30% przgotowanie do meczu 10% trening indywidualny. Jak mam trenować ? Usunąć trening indywidualny i zmniejszyć przygotowanie do meczu żeby więcej procent szło na trening główny ??

Proszę o wypowiedzi i pomoc.

Pozdrawiam

Donci Partyzant

Boze czleku przytrzymaj kursoe przy nazwie treningu i ci sie wyswietli co sie trenuje !

AdiLDZ Partyzant

Siemanko.
Zacznę od tego, że przekonany jestem, że to pytanie nie raz było zadawane, ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Moglibyście mi podać stronkę lub temat (jeżeli są takie) lub też napisać jakie umiejętności są trenowane dzięki jakiemu treningowi ?

Bo o ile łatwo się domyślić, że wykańczanie będzie trenowane dzięki treningowi strzałów, a krycie dzięki treningowi obrony, to już nie mam pojęcia, dzięki czemu trenowane są np. długie wyrzuty, dośrodkowanie, gra z pierwszej piłki, stałe fragmenty, technika, itd. Nie mam też pojęcia, np jakie dokładnie skille trenuje trener ofensywny.

Z góry wielkie dzięki !

Goldberg1987 Partyzant

[quote=marcin6105]Witam. Jestem nowy. Poszukuje trenerów 5 gwiazdkowych do każdego treningu. Jak by ktoś miał nazwiska był bym wdzięczny:)[/quote]

Omar Feitosa - trening siłowy (5 gwiazdek)

Jeśli Ci będą odpowiadać trenerzy, którzy mają po 4,5 gwiazdek to Ci podam.

Frank Brugel - trening bramkarski
Ron Olyslager - trening bramkarski
Eduardo Silva - siłowy
John Versleeuwen defensywny

kcielepa Partyzant

06.12.2011 16:44    #2299     Sufler - Porady do gry - Trening prosze o odpowiedz
Witam mam nastepujacy problem:

Ustawiam dla moich graczy w ciągu sezonu trening (dla kazdej pozycji inny trening defensywny dl aobroncow, ofensywny dla napastnikow itd), w przerwie przelaczam wszystkich na kondycyjny. I tu zaczyna sie moj problem czy istnieje jakas opcja ktora przywrocic poprzednie ustawienia treningu automatycznie zeby nie trzeba było tego robic recznie (ustawianie treningu 70 zawodnikom jest bardzo nurzace)czyli : zeby pilkarze mieli ustawiony trening jak podczas sezonu(dla kazdej pozycji inny trening)

marcin6105 Partyzant

Witam. Jestem nowy. Poszukuje trenerów 5 gwiazdkowych do każdego treningu. Jak by ktoś miał nazwiska był bym wdzięczny:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution