Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=naimad83]Witam,
proszę o pomoc przy wyborze klubu do FM12. Interesują mnie 2 opcje grania.

Pierwsza opcja:
Szukam klubu, który ma jak najlepsze obiekty młodzieżowe i bazę treningową. Reszta mało ważna (stadion, kasa itp.). Za to klub ma być w jak najniższej lidze. Zastanwaim się nad Lens, ale proszę równiez o inne propozycję.

Druga opcja:
Szukam ligi(zespołu) gdzie jest mało kolejek. Najlepiej Europa, ale może zainteresujecie mnie innym kontynentem, gdzię będe mógł sprowadzać w miarę uzdolnioną młodzież, a później może coś ugrać w pucharach.

Z góry dzięki.[/quote]

Polecam grę Lens, fajnie się nimi gra, mam prawie połowę sezonu i nie przegrałem żadnego spotkania razem ze sparingami czy grą w pucharach. Młodzież rozwija się bardzo szybko, w zespole u-19 jest pełno talentów z potencjałem na 4-4,5 gwiazdki, no i oczywiście, co określiłeś w swoim poście mają dobrze rozbudowane obiekty treningowe. Jedyny problem, który zarejestrowałem to zarząd, który na nic się nie zgadza, z tym, że może tylko tak u mnie w rozgrywce jest, a u Ciebie byłoby inaczej. Podsumowując, polecam grę LENS, ponieważ gra nimi to pasmo samych sukcesów, co na pewno pomaga w tym, aby dalej kontynuować grę tym klubem i nie przejmować się przeciwnościami, które są ze strony zarządu. Na zakończenie dodam tylko, że kasy na transfery też nie uświadczysz, natomiast to nic nadzwyczajnego, ponieważ żaden francuski drugoligowiec nie posiada funduszy na wzmocnienia.

zdanek92 Partyzant

18.12.2011 15:52    #2282     Sufler - Porady do gry - Edytor FM 2011 - 2 liga Polska
ok udało się:) A mam jeszcze pytanie chciałbym ściągnąć piłkarzy rzeczywistych, którzy w tym sezonie reprezentują dane kluby, ale chcialbym zapytać o takiego edytora że recznie będę mógł sobie wszystkie ustawienia gry zmienić np popularność danej ligi i jej siłę, zwiększać i zmniejszać budzet oraz bazy treningowe itp.

naimad83 Młody aktywista

Witam,
proszę o pomoc przy wyborze klubu do FM12. Interesują mnie 2 opcje grania.

Pierwsza opcja:
Szukam klubu, który ma jak najlepsze obiekty młodzieżowe i bazę treningową. Reszta mało ważna (stadion, kasa itp.). Za to klub ma być w jak najniższej lidze. Zastanwaim się nad Lens, ale proszę równiez o inne propozycję.

Druga opcja:
Szukam ligi(zespołu) gdzie jest mało kolejek. Najlepiej Europa, ale może zainteresujecie mnie innym kontynentem, gdzię będe mógł sprowadzać w miarę uzdolnioną młodzież, a później może coś ugrać w pucharach.

Z góry dzięki.

massio3 Partyzant

17.12.2011 12:28    #2284     Sufler - Porady do gry - PSG i trening Dunc'a
Siema nie jestem zbytnio doswiadczonym graczem dlatego prosze o pomoc.
Gram taktyka Koflok's Goals Galore 2012 i niewiem jakich pilkarzy do jakiego treningu przystawic. Używam treningu Dunc'a i niewiem zbytnio co to jest ,np sweeper targuista itp.
Mój optymalny skład:
Salvatore Sirigu

Emmanuel Mbola
Jan Vertonghen
Mamadou Sakho
Christophe Jallet

Blaise Matuidi
Marvin Martin
Javier Pastore

Nenê
Sidney Sam

Kevin Gameiro
Prosilbym o przystawienie odpowiedniego treningu kazdemu sposrod tych pilkarzy, jezeli ktos uzywa treningu Dunc'a.

Mati1213 Partyzant

15.12.2011 15:39    #2285     Sufler - Porady do gry - Newgeni w Polsce
A wie ktos jak to zrobic z tym fmrte bo jak znalazlem te atrybuty szkolki i bazy treningowej zmienilem na 20 to potem w grze mi sie nie zmienilo ;/ Wie ktos jak to ogarnac?

jacekzielinski Partyzant

14.12.2011 23:16    #2286     Sufler - Porady do gry - Słaba druga część sezonu
Nie ma chyba złotej recepty na wygrywanie wszystkiego jak leci. Ta gra to nie GTA czy FIFA gdzie wszystko zalezy od szybkosci stukania w klawisze. Z tego co piszesz wynikaloby, ze lubisz ta gre tylko kiedy sie wszystko udaje.
Ale do rzeczy. Przyczyn slabej formy moze byc wiele. Przepracowales nalezycie przerwe miedzy rundami? Atmosfera w druzynie jest dobra? Jakies niesnaski pomiedzy pilkarzami? Masz przygotowane 3 taktyki na rozne warianty pogodowe/rywala? Skup sie w treningu przedmeczowym na ustawieniach przy defensywnych stalych fragmentach skoro tracisz duzo bramek po rzutach roznych. Uzyj kreatora i zastanow sie czy na pewno twoi gracze sa odpowiednio ustawieni przy defensywnych rzutach roznych i wolnych bo to nie jest normalne zeby caly czas w ten sam sposob tracic bramki i nic z tym nie zrobic. Po za tym na prawde tworcy dali tyle udogodnien ze na prawde nic tylko wygrywac. Warto stosowac rotacje i jesli z pozoru dobry grajek jest w slabej formie sadzac na lawie albo do rezerw, a wpuszczac mlodych/rezerwowych w formie - prawdziwe cuda sie dzieja czasem. Powodzenia.

krawiecus Partyzant

14.12.2011 20:59    #2287     Sufler - Porady do gry - Ulubione zagrania (trening)
a dlaczego ja mam napisane usuwanie zagrania?
mam gościa, napastnika, który z 5 razy na mecz brał piłkę mijał paru obrońców i często ztego były bramki
a teraz już tego nie robi, wkurzyłem się i w treningu zobaczyłem to zagranie podświetlone na czerwono i napisane usuwanie zagrania!
oco chodzi?

Frytek4 Partyzant

na razie mam na poziomie podstawowym. tak mi pisze. uzbierałem 2,5 mln funciaków. Więc są pieniądze, skoro zarząd godził się na rozbudowę bazy treningowej i obiektów młodzieżowych.

Frytek4 Partyzant

Gram Resovią Rzeszów. Awansowałem z II ligi do ekstraklasy. Na razie rozbudowałem bazę treningową, rozbudowywuję obiekty młodzieżowe i kolejny stopień bazy trneingowej. Teraz muszę wziać się za tą siatkę. Czyli juniorzy powinni być dużo lepsi, prawda ?

marcin16v Partyzant

14.12.2011 12:22    #2290     Sufler - Porady do gry - Newgeni w Polsce
Zmienilem siatke gdzie mialem 6, akademie gdzie mialem 1, obiekty treningowe gdzie mialem chyba 16 lub 18 (dziwne, bo mialem rozbudowane na maxa), to samo z obiektami treningowymi, i ulepszylem loze VIP-ow, aha i koszulki zmienilem. Jak na razie wszystko wporzadku, tylko koszulki mi sie nie zmienily.

Tak podsumowujac, moim zdaniem wielkie niedociagniecie gry, zeby nie mozna bylo tego normalnie w grze rozbudowac.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution