Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

seba1702 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Już spieszę z pomocą.

1) Jeżeli chodzi o piłkarzu w wieku do powiedzmy 17 lat na pewno ma znaczenie w rozwoju. Więcej meczów rozegranych - większe obycie na boisku jest na +...

2)Jednak w tak młodym wieku jak ...-18 taka intensywność jak u Ciebie 3 mecze w tygodniu może przemęczać i zwiększyć kontuzjogenność.

3) moja propozycja jest taka byś robił mecze tak jak jest w systemie ligowym. Od czasu do czasu dorzuć mecz w środku tygodnia (np. tak jak puchary krajowe czy europejskie). Przesada może być szkodliwa.

4) Oczywiście mecze wszystkiego nie zrobią i odpowiedni trening oraz trenerzy też są ważni.

5) od 18 roku życia lepiej piłkarzy wysyłać na wypożyczenia (oczywiście jak nie ma przebicia do Twojego składu - wielki talent czy cuś), ponieważ rozgrywki ligowe nie są traktowane ulgowo (tak jak rezerwowe - czyt. sparingowe) i na pewno zwiększą rozwój piłkarza w związku z doświadczeniem.

Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

ejss Partyzant

23.12.2011 16:37    #2272     Sufler - Porady do gry - Trening juniorski
Witam
Mam problem z treningiem juniorskim. Kiedy chce nadac juniorowi taki trening to sie nie da, nazwa treningu jest na szaro. Sciagalem trening juniorsty by gut3kPL. Co robic?

Goldberg1987 Partyzant

[quote=pawcio96]Kto poleci mi dobrych paru trenerów i asystenta (chce zmienić cały sztab). A także prosiłbym o lewego bez względu na cenę. Czekam na propozycje.[/quote]

asystent/trening techniczny - Marcel Lucassen
Jos van dijk - techniczny
John Versleeuwen - defensywny lub taktyczny
Tosh Farrell - techniczny
John Cooke - taktyczny
Omar Feitosa - siłowy
Frank Brugel - bramkarski
Eduardo Bahia - bramkarski
Luciano Carioca - fizyczny

exeter_city Partyzant

21.12.2011 17:01    #2274     Sufler - Porady do gry - Trening w fm 2012
Nie potrafię dodać treningu jakie są dostępne w internecie, np. tt clone lub jakiś inny. Biorę importuj , wtedy pokazują się treningi na pozycje np. PŚ ale nie są dostępne w grze nie wiem mogę ich komuś przydzielić . moze ktoś wyjaśnić jak to się robi. ?

haszysz Partyzant

czy staty od np. 3 sparingów w tygodniu a w sumie 20 -30 ustawionych z różnymi drużynami coś dają czy tylko zaburzają cykl treningowy ?

jacekzielinski Partyzant

[quote=Mar1992]http://imageshack.us/photo/my-images/818/123hsr.png/
Musisz mu tylko nakazać, aby rzadziej strzelał z dużą siłą.[/quote]

Dokładnie. W FM12 o naukę bądź oduczenie danego zagrania prosisz konkretnego trenera aby się tym zajął bądź zaproponował bardziej odpowiedni dla danego zawodnika trening. Wybór należy do ciebie.

carlosss89 Partyzant

O ile mnie pamiec nie myli to w interakcji -> trening strzelecki -> Popros aby przestał bombardowac bramke mocnym strzalami/Popros aby rzadziej udezał na siłe. Cos z tych dwoch o ile mnie pamiec nie myli.

Mar1992 Przodownik pracy

[quote=zollw]Siema, da się nauczyć 26-letniego zawodnika nowego nawyku? Strasznie denerwuje mnie jak Podolski strzela tylko na siłę, a w interakcji nie znalazłem takiej opcji ;/[/quote]
Zagrania masz nie w interakcji, a w profilu zawodnika. Gdy będziesz w jego profilu, to klikasz w prawym górnym rogu bodajże skład, trening i zagrania. Jak nie będzie w tam, to na pewno gdzieś w pobliżu.

Randt Partyzant

Panowie, szybkie pytanie, czy jest jakakolwiek celowosc w zatrudnianiu i kompletowaniu sztabu dla Reprezentacji...?? Treningu dla takowej druzyny nie ma, oprocz Asystenta i trenerow U-19 i U-20 jest sens aby kogos zatrudniac? Dzieki PzDr.

kabaruto Partyzant

19.12.2011 13:02    #2280     Sufler - Porady do gry - Gra pod publiczkę(newgeni)
Witam. Mam pytanie? Dlaczego gracze wygenerowani przez grę(newgeni) nie mają w swoich zagraniach gry pod publiczkę? Żaden newgen generowany przez grę nie ma takiego specjalnego zagrania. A nauczyć pikarza tego niemozna więc jak to jest? W 2050 roku nikt nie gra pod publiczkę?

Pytanie dodatkowe. Da ktoś link do save z powiedzmy 2030 roku albo dalej.

I jeszcze jedno czy zdarzaja wam sie fajni ofensywni gracze którzy maja podania i technike oraz grę z 1 piki w granicach 18-20 a kreatywność i byskotliwość na starcie gy poiedzmy po 7 i kreatywnośc skoczy im po treningach na 14. I taki gracz moim zdaniem żadnym super asystującym nie bedzie ze względu na sabą kreatywność i byskotliwość.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.