Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

ejss Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.12.2011 12:55    #2261     Sufler - Porady do gry - Opieka
Nie, wylaczylem mu trening nowej pozycji i indywidualny i nadal sie nie da. Moze trzeba poczekac dluzszy okres czasu..

hera Młody aktywista

26.12.2011 10:03    #2262     Sufler - Porady do gry - Taktyka dla man united
piłkarze z edytora, taktyka z forum, trening zapewne też. Na czym polega Twoja gra ?

maly13gorzow Partyzant

mam akademie doskonala baze treningowa ale nie moge rozbudowac siatki wyszukiwania juniorow. buduje caly czas obiekty mlodziezowe a siatki nie moge poszezyc lub rozbudowac pomozcie mi co mam robic, chce mien lepszych juniorow i grac wychowankami :(

yayme Partyzant

25.12.2011 21:26    #2264     Sufler - Porady do gry - Zawodnik +32
Właśnie - i radzę skorzystać z poradnika, sam korzystałem w przypadku raula czy cacau (który jeszcze taki stary nie jest) - o wiele więcej przyjemności da Ci własnoręczne utrzymanie go w formie, po prostu przyłóż większą wagę do jego treningu siłowego!
Na nasze wspólne nieszczęście wracam na cmrev. Niedługo pojawią się pierwsze manifesty.

Mar1992 Przodownik pracy

[quote=Cinek1013]Trening bardzo dobry tylko z tymi datami jest coś nie tak albo poprostu nieumiem szukac :)
W tym pierwszym linku pisze ze 20 wrzesnia newgeni są w brazyli wchodze a tutaj 0 - wszyscy na szaro :)
Trzeba miec tę ligę dodaną do grywalnych czy moze te daty są złe ?
W pierwszym linku brazylia jest we wrzesniu a w tym drugim w jakims innym miesiącu wiec juz niewiem który jest prawidłowy :)[/quote]
W Brazylii pierwsi regenie pojawiają się we wrześniu, ale 2012. Ten drugi link pokazuje daty regenów do wersji 2011. Od 2012 poprawne daty podaje link pierwszy.

Cinek1013 Partyzant

Trening bardzo dobry tylko z tymi datami jest coś nie tak albo poprostu nieumiem szukac :)
W tym pierwszym linku pisze ze 20 wrzesnia newgeni są w brazyli wchodze a tutaj 0 - wszyscy na szaro :)
Trzeba miec tę ligę dodaną do grywalnych czy moze te daty są złe ?
W pierwszym linku brazylia jest we wrzesniu a w tym drugim w jakims innym miesiącu wiec juz niewiem który jest prawidłowy :)

Falcon Przodownik pracy

Daty:
http://www.fm-ba(...)m12.html

http://www.fmfor(...)tes.html

Trening
http://fmser(...)p;t=2664

Jak wyławiamy najlepszych regenów? Szukasz ręcznie po kolei w każdym klubie z danego kraju, kiedy się pojawiają. Sortujesz zawodników według wartości, przeważnie nie mają jeszcze ustalonej i można za niską kwotę nabyć zawodnika
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Cinek1013 Partyzant

Cześć wszystkim ;)
Mam do was kilka pytań :)
Czy macie może jakiś dobry trening dla newgenów lub bardzo utalentowanych juniorów ?
Zrobiłem taktyke polecenia trenerów itp ale kompletnie niewiem o co chodzi w treningu , dlatego też chciałem was prosić o link do jakiegoś treningu w którym moje talenty się znacznie rozwiną.
I kolejne , już ostatnie , pytanie czy daty z tego tematu są aktualne także w FM 2012 ?
http://www.cmrev(...)nty.html
Jeśli tak to w jaki sposób wyławiać najlepszych newgenów ?
Jak wy to robicie , może macie jakiś poradnik czy coś w tym stylu , na tej części gry się całkowicie nie znam a jak wiadomo to jedna z najważniejszych opcji naszego FM-a
Chciałem także życzyć wszystkim Wesołych Świąt Bożego Narodzenia , spełnienia marzeń i wielu magicznych przeżyć :)

Goldberg1987 Partyzant

24.12.2011 13:46    #2269     Sufler - Porady do gry - Trening
[quote=PZU]Witam.
Mam dość dziwne pytanie: Czy można w jakiś sposób skopiować swój reżim treningowy, abym mógł go sobie zastosować w innej rozgrywce ?
Czekam na szybką odp. i życzę Wszystkim Wesołych Świąt ! ; )[/quote]

Oczywiście, że można.

1. Wchodzisz w trening
2. Zaznaczasz ten trening co chcesz skopiować
3. Klikasz w zakładkę "Zarządzaj treningami" - pojawi Ci sie okno
4. Zaznaczasz te programy treningowe co sie w tym oknie pojawiły
5. Klikasz w eksportuj i później zapisujesz

Ps. Jeśli pomogłem kliknij w "Pomógł":)

PZU Partyzant

24.12.2011 12:44    #2270     Sufler - Porady do gry - Trening
Witam.
Mam dość dziwne pytanie: Czy można w jakiś sposób skopiować swój reżim treningowy, abym mógł go sobie zastosować w innej rozgrywce ?
Czekam na szybką odp. i życzę Wszystkim Wesołych Świąt ! ; )

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution