Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
28.12.2011 11:42    #2251     Sufler - Porady do gry - Dyskusja nad przejęciem klubu.
Udało się, dostałem 101 milionów, spłacili długi, zainwestowali w obiekty treningowe i szkółkę piłkarską i w dodatku raczej mnie nie zwolnią. Jednak to chyba ruletka.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

pel1906 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Ja gram w zimową przerwę sparing co 48h albo co 24h , więc zajechać ich ciężko bo trening im daję ostry. Średnia wytrzymałość 17-18 zawodników ;)

Najlepiej gdyby ktoś wypowiedział się kto już to robił, bo prawdę mówiąc boję się żeby później nic nie krzaczyło się.

pel1906 Partyzant

28.12.2011 01:58    #2253     Sufler - Porady do gry - Dyskusja nad przejęciem klubu.
Jasne że tak ! Po kilku sezonach Wisłę przejął Jakub Jarosz ;) , kasy nic nie wpompował ale np w taki Bełchatów ktoś wpompował taką kasiorę że szok. Co sezon od 20-60 mln złotych na tansfery wydają więc kasę musiał włożyć w to jak się domyślam, mi kiedyś także zbudował bazę treningową po tym jak przejął klub prezes albo obiekty młodzieżowe, podejrzewam że w stadion też może ingerować.

Tybalt Partyzant

28.12.2011 01:15    #2254     Sufler - Porady do gry - Trening - pytania
Tak, po opanowaniu taktyki można spokojnie zmniejszyć.

Trening zagrania zleca się trenerowi. Wchodzisz w profil zawodnika->interakcja->Rozpocznij trening nowego zagrania->wybierasz trenera i zlecasz mu trening zagrania
Jeśli pomogłem kliknij "+".

Veritane Partyzant

28.12.2011 00:20    #2255     Sufler - Porady do gry - Trening - pytania
1. W jaki sposób powinien zostać rozłożony trening graczy? Czy po doskonałym opanowaniu taktyki, obciążenie przy przygotowaniu do meczu powinno być wysokie czy niskie? Wtedy gracze więcej czasu spędzają na zaplanowanym treningu.

2. Gdzie ustawić trening zagrania? W poprzednim FM odbywało się to przez prywatną rozmowę, tutaj nie widzę takiej opcji.

Dziękuję :)

simmi555 Partyzant

27.12.2011 21:01    #2256     Sufler - Porady do gry - Zbyt częste kontuzje
Gram Interem Mediolan....fizjoterapeuci to:
Vigano, Sessolo, Panico, Della Casa, Cavanna, Bottoni, podobno jest to najlepsza baza treningowa w Serie A takie mam info, obciazenie jest srednie (pilkarze sa zadowoleni z obciazenia ) gra przy przeciwniku domyslnie i odbior domyslnie, co jeszcze moge sprawdzic??

ramos.a Partyzant

27.12.2011 19:45    #2257     Sufler - Porady do gry - Zbyt częste kontuzje
[quote=Mar1992]No to masz kolego pecha i tyle. W prawdziwym świecie też tak się zdarza, ale manager jakiegoś klubu nie mówi, że to bug albo coś. Ja nie miałem miesiącami żadnych kontuzji, nagle kilku zawodników wypada i nic z tym nie robię, czyli ale też nie zakładam tematu na suflerze. Pograj jeszcze kilka miesięcy i wtedy powiedz, czy dalej jest tak samo.[/quote]

Głupoty opowiadasz. Po pierwsze to tak jak kolega wyżej, ściągnij to. Druga rzecz - powiedz mi jakim grasz zespołem (silniejszy, słabszy), wymień jego sztab szkoleniowy (szczególnie fizjoterapeutów), podaj swoją bazę treningową (jaki poziom bazy), podaj także swój reżim treningowy (jakie obciążenie). Na koniec powiedz jakiej używasz taktyki (wysoki pressing? agresywny odbiór?). Kontuzje zależą od kilku, kilkudziesięciu zupełnie innych i dla niektórych oczywistych przyczyn.
Hala Madrid! Hala Raúl!

http://www.youtu(...)BAoglxLQ

Pablo Aimar Partyzant

27.12.2011 16:29    #2258     Sufler - Porady do gry - Kontuzje pod koniec sezonu
Moze sa przemeczeni, obniz intensywnosc treningow, powinno pomoc.

witja Partyzant

Pilnie potrzebni 5-cio gwiazdkowi trenerzy! Fm 12 rok 2015.
Plus wiem, że to nie ten temat ale potrzebuje też dobry trening przynoszący efekty :D

robal15 Młody aktywista

27.12.2011 14:29    #2260     Sufler - Porady do gry - Opieka
Po anulowaniu musisz odczekać jakiś czas. Dokładnie Ci nie powiem, ale pewnie od 1-3 miesięcy. Również możesz najechać kursorem na nieaktywną opcję, wtedy wyświetli Ci się powód dlaczego dana opcja jest niedostępna. W tym przypadku może to być:
-wiek zawodnika
-trening nowego zagrania
-opcja była niedawno użyta
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution