Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

AdiLDZ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.12.2011 14:05    #2241     Sufler - Porady do gry - Obcążenia treningowe
Zgadza się, rozwijają się kiepsko z tego powodu, że nie są zadowoleni z treningów. Zmniejsz obciążenia a zobaczysz, że rozwój ruszy. Tylko skoro inni są zadowoleni, to nie zmniejszaj wszystkim, tylko dla tych dwóch stwórz osobne, lżejsze programy.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

29.12.2011 22:03    #2242     Sufler - Porady do gry - Obcążenia treningowe
Czy za duże bociążenia treningowe mają wpływ na wzrost atrybutów. Mam 2 zawodników twierdzących, ze dowaliłem im za wysokie obciążenia- 1 podskoczył tylko jeden atrybut, drugiemu żaden (jedyny taki przypadek w drużynie) w pół roku. I tu rodzi się pytanie- czy mają na to wpływ obciążenia? Za wysokie obciążenia powodują tylko niezadowolenie zawodników, czy też słaby wzrost umiejętności? Nie chcę obniżać im treningu, bo wtedy to już kompletnie nic im nie urośnie.
Darkness... for me is where I shine

llorente Partyzant

29.12.2011 13:44    #2243     Sufler - Porady do gry - baza treningowa
hej,

pytanie: szukam mniejszych klubow z dobra lub bardzo dobra baza trningowa i szkoleniem mlodziezy .. cos w stylu FC Nantes. Dzieki

Falcon Przodownik pracy

28.12.2011 15:28    #2244     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
Ważne są baza treningowa i obiekty. Ja staram się również dawać młodym zawodnikom dużo grać, jak im dorzucimy dobrego mentora to będzie dobrze.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

pel1906 Partyzant

28.12.2011 14:32    #2245     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
Jasne że wiele daje, dąż do ciągłego rozbudowywania bazy , obiektów młodzieżowych i poszerzania siatki wyszukiwania juniorów czy kończąc na systemie szkolenia. Zatrudnij po 1 trenerze do każdej kategorii , z około 85-90% specjalizacją w danej dziedzinie, a zrobisz nawet z ogórka gracza do kadry meczowej. Oczywiście po kilku sezonach nie jest to możliwe, lecz należy do tego dążyć krok po kroku.

Aha i nie patrz na strzałki tylko na wykres atrybutów po min. 12 miesiącach, jeśli grajek do około 22 lat nie zdobywa od 1 do 1,5 pkt kluczowych atrybutów to daruj sobie go (nie patrz tylko na ocenę jego potencjału przez trenerów, raz na kilkadziesiąt przypadków i oni się mylą) Oczywiście zakładając że grasz Roma , bo ja grając klubami z 4-5 ligi często po sezonie wymieniam 80% składu i trening tam raczej odgrywa mniejszą rolę niż scauting.

SebolOsW Partyzant

28.12.2011 14:25    #2246     Sufler - Porady do gry - Reputacja menedżera, a wyniki
Witam. Mam pytanie.
Czy wpływ na wyniki może mieć reputacja menedżera? Wybrałem sobie(przypadkiem, co prawda) reputację kontynentalną. Moje wyniki w Lechu wyglądają mniej więcej tak - http://image(...)abr.png/

Rozwiewam wątpliwości - żadnych edytorów, ani tym bardziej S&L.
Nigdy czegoś takiego nie miałem.

Jest to pierwsza moja karierka, gdzie wszystko analizuję, robię trening wg. poradnika i taktykę pod zawodników.

Dlaczego moje wyniki są takie? Reputacja?

Proszę o odpowiedź.
Més que un club. Visca el Barça.

pel1906 Partyzant

28.12.2011 14:13    #2247     Sufler - Porady do gry - Polska - płace
najzabawniejsze że za jakies 3mln euro go wziąłem bo miał taką klauzulę, ale jego kontrakt wtedy był 2 razy wyższy niż kolejnego w klubie co trochę mnie niepokoiło , podejrzewam że kontrakty zależą także od reputacji ligi, polska liga w europejskich rozgrywkach jest na 7 miejscu, najwyższy kontrakt ma koles z Legii 2,8mln i dwóch z Lecha po 2,7 mln euro.

Co do screenów to pokazałem głównie atrybuty fizyczne gdyż skupiam się najbardziej na treningu siłowym i aerobiku :)
skład

Gogna

exeter_city Partyzant

28.12.2011 13:39    #2248     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
Witam. Prowadzę AS Roma w fm 2012. Postanowiłem rozbudowę obiektów młodzieżowych , następnie zatrudniłem dobrych trenerów na każdy trening (trener juniorów). Jest ich razem 6 bdb baza. CZy ma to duży wpływ na polepszenie ich atrybutów ? Mam tu dokładnie ma myśli jakość i ilość trenerów. Widzę jak Ciciretti ma wszystkie zielone strzałki po miesiącu i cieszy mnie to. Jak zwykle proszę Was mistrzów o pomoc :P

cosnek Młody aktywista

28.12.2011 13:04    #2249     Sufler - Porady do gry - Trening - pytania
Wchodzisz w profil danego zawodnika. U góry masz kilka zakładek: Historia, Kontrakt itp. i w tym jest Trening. Klikasz na to. I tam masz kilka takich modułów. I w tym prawym górnym masz trening zagrania i stamtąd wybierasz.

cosnek Młody aktywista

28.12.2011 12:36    #2250     Sufler - Porady do gry - Trening - pytania
Ja to robię tak, w profilu zawodnika wchodzę w zakładkę trening i tam ustawiam trening zagrania.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution