Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

AdiLDZ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Do treningu indywidualnego jakiego atrybutu Hummelsa najlepiej przyłożyć uwagę, aby były największe korzyści w meczach?

http://image(...)yat.png/

cubsonart Partyzant

[quote=AdiLDZ]Polecicie mi młodego obrońcę do 24 lat na poziomie Hummelsa czy też Phila Jonesa, który będzie chętny przyjść do BVB po drugim sezonie?

Wymieniony wyżej Jones zainteresowany nie jest, dlatego szukam kogoś innego.[/quote]

Willy Boly - kupilem do Koeln po 1 sezonie za 5mln euro.
Stefan Bell - Moglem go miec za 2,6mln euro latem 2012.
Sebastian Toro (Hummelsa to z niego nie zrobisz ale gra na bardzo wysokim poziomie przy dobrym treningu)
Raphael Varane
Sebastian Coates
Jeffrey Bruma
Stefan Savic
Marc Bartra
Marc Muniesa

SebolOsW Partyzant

Nie umiem się zdecydować, kilku sezonowa kariera Lechem lekko mnie znudziła.

Który klub polecacie i dlaczego? Olimpia Grudziądz, Zawisza Bydgoszcz oraz Bruk-Bet Nieciecza. Jak te kluby prezentują się pod względem juniorów, składu, aspiracji, finansów oraz stadionu i bazy treningowych?

Proszę efemaniacy - pomóżcie!

Pozdrawiam.
Més que un club. Visca el Barça.

Morgi997 Partyzant

szukam 4 ligowego klubu z angli z dobrymi szkółkami i treningiem i talentami

Damian907 Partyzant

31.12.2011 12:18    #2235     Sufler - Porady do gry - Trening
Trening nowego zagrania jest w interakcji.
Zamówiełem ORYGINALNY FM 2012 przez empik w przedsprzedaży.

masztalski1993 Partyzant

31.12.2011 10:49    #2236     Sufler - Porady do gry - Trening
mam problem z treningiem. Mianowicie chodzi o to że nie mogę uczyć zawodników nowych zagrań. Wiem że trzeba wejść w profil zawodnika i w zakładke trening i tam powinno coś być żeby móc trenować nowe zagrania. Natomiast ja nie mam i nie mogę znaleźć. Jeżeli ktoś wie to proszę o pomoc czy muszę coś jeszcze zrobić czy po prostu nie mogę znaleźć tej opcji. A chodzi o to że mam zawodnika samolubnego który cały czas przetrzymuje piłkę i jej nie podaje. Chce go oduczyć tego albo nauczyć żeby częściej podawał piłkę do kolegów.

yankes750 Partyzant

30.12.2011 22:39    #2237     Sufler - Porady do gry - Jak grać w FM 2008
Dzisiaj przeniosłem się w starą wersję Football Managera, a konkretnie do wesji 2008.
Moje pierwsze wrażenia z gry, to takie że piłkarze mają bardzo wysokie atrybuty. Bynajmniej takie jest moje odczucie. W drugiej lidze polskiej możemy spotkać kilku piłkarzy, którzy atrybutami dorównują graczom z np. bundesligi FM12.
Gram Górnikiem Zabrze, przeprowadziłem kilka transferów, ustawiłem treningi, sztab szkoleniowy itp.
Gdy ustawiałem taktyke, wszystko jest niby podobnie, lecz pierwsze dwa sparingi przegrałem z o wiele słabszymi zespołami. Dokonywałem lekkich poprawek w taktyce, lecz nic z tego.
Zmiany personalne również nic nie dały.
Ostatecznie na 5 sparingów nie wygrałem ani jednego. Jeden jedyny raz zremisowałem 0:0. Strzeliłem tylko 2 bramki, tracąc ich aż 9.
Możecie mi podpowiedzieć na co zwracać uwagę, jakie warianty dobrze się sprawdzają w tej wersji?

Damian907 Partyzant

30.12.2011 22:23    #2238     Sufler - Porady do gry - Regeny
Arvanis, na rozwój zawodnika ma wpływ reżim treningowy, a nie opinia genie scout. Program ten zakłada że rozwój jest równomierny, a np. u mnie jest wysoce wyspecjalizowany, stąd mogę z młodego stopera który ma odbiór 11 po 5 latach treningu uzyskać 15 (i wcale nie mówię że to max).

Co do napastników to szukaj dalej, zapewniam że trafiają się dobrzy (oczywiści Ci klasy międzynarodowej nie tworzą się cały czas), trzeba tylko mieć zdolnych scoautów i wiedzieć gdzie szukać.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

30.12.2011 15:42    #2239     Sufler - Porady do gry - Obcążenia treningowe
Są niezadowoleni ze zbytniej intensywności.

A, i jeszcze jedno. Mój zawodnik opieprza sie na treningach. 3 miesiące z rzędu dostawałem raport, że nie przykładał na się na treningach. Ale kiedy w rozmowie indywidualnej mówię mu, że musi ciężej trenować, zeby grać w pierwszym składzie, to mówi, że wystarczająco ciężko trenował i się obraża. Co mogę mu powiedzieć, żeby przyłożył się na treningach? Z wyjątkiem może jeszcze 2-3 graczy, wszyscy inni mówią, że "faktycznie, trochę sobie ostatnio odpuścili", a tek, który wybitnie sobie odpuszcza nie ma sobie nic do zarzucenia. Dodam jeszcze, że ma 23 lata i może się jeszcze rozwijać, ale przez pół roku urosła mu tylko siła o1.
Darkness... for me is where I shine

Damian907 Partyzant

30.12.2011 15:00    #2240     Sufler - Porady do gry - Obcążenia treningowe
U mnie sporo piłkarzy jest niezadowolnych z zbytniej intensywnoścoici treningu, co jednka nie przeszkadza im się dobrze rzowijać, ale ja mam b. dobrych ambitnych juniorów.

Pamiętajcie tylko że jest różnica między niezadoweleniem z programu treningowego, a nzdw. z intensywności treningu, to pierwsze jest znacznie gorsze.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution