Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Valdi91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.01.2012 14:07    #2191     Sufler - Porady do gry - Ciągłe kontuzje
Mi często łapią kontuzje na początku okresu przygotowawczego. To u mnie standard. Ostatnio grając Leeds w npower Championship, gdzie masz mecze o 2-3 dni miałem to samo co Ty - co mecz ktoś u mnie łapał kontuzję i nie szło składu skleić. Nie mam pojęcia od czego to zależy, również mam średnią intensywność treningu.

bartekking Partyzant

21.01.2012 14:03    #2192     Sufler - Porady do gry - Ciągłe kontuzje
Siema panowie wczoraj zacząłem grać Barceloną w FM 2012 i po 7 meczach mam co mecz jakąś kontuzje.
Messi-3 miesiące
Xavi-Miesiąc
Puyol-3 tyg
Pique-2 miesiące
Pedro-Miesiąc
Valdes-2 tyg
Sanchez-Miesiąc
Trening ustawiony na średni poziom intensywności i trening fizyczny przed sezonem był ustawiony 2 tyg.Czy to normalne że tyle kontuzji czy jakiś mój błąd proszę o pomoc.

chmieluk Partyzant

20.01.2012 17:02    #2193     Sufler - Porady do gry - Ulubione zagrania
Witam znalazłem ciekawy artykul na sieci odnosnie ulubionych zagrań. Nasuneło mi się jednocześnie kilka pytań
1. Czy zagrania "atakowanie piłki wślizgami" i "unikanie wślizgów w walce o piłkę" wzajamnie się wykluczają czy też uzupełniają?
2. Które atrybuty powinny nam podpowiedzieć że dany zawodnik powinien stosować, bądź nie stosować ulubionego zagrania. Tutaj mozna rzucać przykładyjak np: zawodnik ze słabym strzałem nie powinien często strzelać z dystansu.

A to link.
http://www.centr(...)l?page=5

cosnek Młody aktywista

19.01.2012 17:23    #2194     Sufler - Porady do gry - Trening Przedmeczowy
W zakładce Taktyki. I tam wybierasz na czym skupić uwagę i jaka intensywność treningu.

sirpawel Partyzant

19.01.2012 16:54    #2195     Sufler - Porady do gry - Trening Przedmeczowy
Gdzie moge przeprowadzic trening przedmeczowy?

Crayon Partyzant

18.01.2012 12:40    #2196     Sufler - Porady do gry - Raikan007's Training Regime
Witam!
Ściągnąłem sobie Raikan007's Training Regime i mam pewnien kłopot bo jest tam strasznie opcji treningowych.
Więc mam prośbę żebyście podali jaka pozycja na boisku i rola na boisku odpowiada danemu treningowi.
1.Advanced Forward
2.Advanced Playmaker
3.Covering CB
4.Deep lying forward
5.Inside forward
6.Keeper
7.Poacher
8.Target man
9.Trequrista
Z góry dzięki

Batys188 Partyzant

16.01.2012 22:26    #2197     Sufler - Porady do gry - Zasięg scoutingu
Aha szkoda , bo nie będzie możliwości sprawdzenia umiejętności młodych juniorów ;/.Myślałem ze jak mają takie obiekty treningowe to i na to sie zgodzą zeby wyłaniac młode talenty.Dzięki Wam za odpowiedż.

Zagłębiak Partyzant

[quote2=syryls][quote=Zagłębiak]Witam. Po wielu latach gier w CM i FM(zazwyczaj grałem multiplayer z braćmi), [quote2=syryls][quote=Zagłębiak]Witam. Po wielu latach gier w CM i FM(zazwyczaj grałem multiplayer z braćmi), 'zwykła' rozgrywka zaczyna mnie nudzić, dlatego szukam klubu, który mógłby mi przywrócić radość z tej gry :) Mam kilka mini wymagań lecz osobiście nie mogę sobie poradzić z odnalezieniem najlepszego kandydata.
Średniak w europejskiej lidze (może i nawet fajnie by było, jakby nie była to najwyższa liga w kraju).
Klub bogaty(jak na swoją ligę) lub z bardzo zdolną młodzieżą.
No i jakieś w miarą dobre obiekty treningowe.
Kto coś poleci? :)[/quote]
AS Monaco, i kluby z izraela(dobra młodzież)[/quote2]

No właśnie chodzi o to, że Monaco jest typowane jako pewniak do awansu, a wolałbym, żeby nawet jeśli drużyna jest z niższej ligi, by jednak nie była faworytem. Ale dzięki za chęci ;)

syryls Partyzant

[quote=Zagłębiak]Witam. Po wielu latach gier w CM i FM(zazwyczaj grałem multiplayer z braćmi), 'zwykła' rozgrywka zaczyna mnie nudzić, dlatego szukam klubu, który mógłby mi przywrócić radość z tej gry :) Mam kilka mini wymagań lecz osobiście nie mogę sobie poradzić z odnalezieniem najlepszego kandydata.
Średniak w europejskiej lidze (może i nawet fajnie by było, jakby nie była to najwyższa liga w kraju).
Klub bogaty(jak na swoją ligę) lub z bardzo zdolną młodzieżą.
No i jakieś w miarą dobre obiekty treningowe.
Kto coś poleci? :)[/quote]
AS Monaco, i kluby z izraela(dobra młodzież)

pele99993 Partyzant

16.01.2012 12:12    #2200     Sufler - Porady do gry - Znajomość taktyki
[quote=Valdi91]Na jakim poziomie masz ustawiony trening przedmeczowy? Przy niskiej znajomości taktyki ustaw na bardzo wysoki, i co jakiś czas zmieniaj rodzaj treningu (poruszanie się w ataku, ustawienie w obronie, stałe fragmenty gry itd). Ja tak zawsze robię i mój zespół zawsze dochodzi do perfekcji w znajomości taktyki. Najdłużej u mnie zawsze trenują mentalność, ale mimo to w ciągu kilku pierwszych kolejek sezonu już mam wszystko na maxa.[/quote]

No własnie zawsze tez miałem po pierwszych kilku kolejkach na maxa wszystko, a tym razem tak nie jest.... Poziom mam ustawiony na bardzo wysoki... Zreszta zawsze przydzielam trening przedmeczowy mojemu asystentowi i wszystko jest na bardzo wysokim poziomie. Mam tylko jedna taktyke wyjsciowa nic poza tym.

[quote=gruchalbn]Może za często zmieniasz polecenia indywidualne piłkarzy, nastawienie piłkarzy itd. Może tak jak zostało wyżej wspomniane masz ustawione by "przeciętnie" pojmowali nową taktykę.
Jeżeli to połowa sezonu to pewnie kilku grajków przyszło do klubu, to też mogło spowodować obniżenie wartości.
Wydaje mi się że częsta duża rotacja w składzie też zwalnia szybkość uczenia się nowej taktyki. I jeżeli masz wybrane 3 taktyki to też wolniej będzie przyswajana tak która uległa zmianie. [/quote]

Nie zmieniam polecen inwidualnych. Zawsze, jak grałem to po okresie przygotowawczym zespół miał opanowana taktyke na fulla, nawet jesli przyszło do mojego klubu duzo nowych grajkow.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.