Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

repus Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
no fajnie lecz mi chodzi o trening zagrania np. "próbuje zagrań w uliczkę" lub treningu pozycyjnego.
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

cosnek Młody aktywista

Trening indywidualny możesz zwiększyć tak: profil piłkarza -> zakładka trening i tam masz intensywność treningu indywidualnego i masz trzy opcje "lekko", "średnio", "mocno"
Na dole masz tabelkę, która pokazuje, jak jest intensywność danego z treningów.

Igorekt95 Partyzant

10.02.2012 15:10    #2163     Sufler - Porady do gry - Pomocy
Czy ktoś by mógł mi ułożyć trening półprofesjonalny, ponieważ prowadzę klub Alfreton Town

repus Młody aktywista

Witam, czy da się jakoś zwiększyć intensywność treningu pozycji lub zagrania?
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

hera Młody aktywista

Po raz kolejny polecam wszystkim, którzy szukają ciekawej rozgrywki Granadę. Beniaminek z fantastycznymi obiektami treningowymi i na dodatek w świetnej kondycji finansowej. Wystarczy, że wytrzymacie do stycznia a zarząd sypie 20 mln za utrzymanie w lidze, a 40 jeśli zdeklarujecie walkę o zwycięstwo. Tyle kasy w klubie od którego wymaga się przetrwania nie zdarza się co dzień. Za te 20 baniek można skompletować już fajny młody skład na drugi sezon. Polecam!

Igorekt95 Partyzant

08.02.2012 17:15    #2166     Sufler - Porady do gry - Trening
Witam
Mam prośbę. Czy ktoś, kto zna się na treningach mógłby ułożyć trening dla juniorów i seniorów półprofesjonalny? Prowadzę klub Alfreton Town, gdzie wszystkie kontrakty są półzawodowe, więc nie mam możliwości użycia TUG-ów.
Bardzo proszę o sprawdzony trening.

Igorekt95 Partyzant

05.02.2012 16:11    #2167     Sufler - Porady do gry - Trening
Czy mógłby mi ktoś podać link do TUG do FM2011?
Szukałem ale nigdzie nie mogę znaleźć.

Goldberg1987 Partyzant

05.02.2012 14:45    #2168     Sufler - Porady do gry - Wzrost Atrybutów
Wchodzisz w danego zawodnika, zakładka widok ogólny w treningu i zaznaczasz dany atrybut, który chcesz sprawdzić.

I masz podane według miesięcy jak się zmieniało.

Valdi91 Młody aktywista

04.02.2012 12:38    #2169     Sufler - Porady do gry - Zmęczenie i kontuzje
Jeśli to pojedynczy gracze, (tak jak zrobiłeś) zmniejsz intensywność treningu, daj odpocząć przez kilka kolejek. Przesuń do rezerw na czas odbudowania kondycji. W ostateczności wyślij na urlop. Jeśli masz całą grupę zmęczonych życiem, to raczej odpada wysłanie połowy składu na urlop. Rotuj składem, zapewne jednych będziesz musiał poświęcić, by inni mogli w spokoju odbudować kondycję, potem dasz odpocząć tym, co grali wykorzystując już grajków z odbudowaną kondycją. W ten sposób dojdziesz w ciągu kilku kolejek do równowagi, i potem tylko za pomocą rotacji składem pilnujesz, by sytuacja się nie powtórzyła. Możesz też dać pograć trochę młodym szczylom w mniej ważnych meczach, oszczędzając swoje gwiazdy. No, to tymi sposobami ja bym próbował sobie radzić w Twojej sytuacji.

Igorekt95 Partyzant

04.02.2012 12:00    #2170     Sufler - Porady do gry - Zmęczenie i kontuzje
Witam
Mam pewien problem, a mianowicie tak jak napisałem temacie chodzi o kontuzje i zmęczenie.
Obecnie gram klubem Alfreton Town, którym zaczynam 2 sezon. Klub awansował do wyższej ligi, ale już na początku zauważyłem, że gracze, którzy grali w prawie każdym moim meczu teraz mają nagle 70% kondycji. Jakby tego było mało moi kluczowi zawodnicy nagle dostają kontuzje.
Przez cały poprzedni sezon moi zawodnicy byli niezadowoleni z intensywności treningu i treningu kondycyjnego, więc obniżyłem obciążenie do lekkiego, lecz nadal są niezadowoleni. Nie jestem ekspertem od treningu, więc możecie mi powiedzieć co zrobić,aby poprawić ich kondycje oraz aby byli zadowoleni z treningu.
Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuje.
P.S (FM 2011)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.