Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

zanymous Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.02.2012 18:47    #2151     Sufler - Porady do gry - Problem z Crash Dump
Witajcie :). Mam problem z FM11.

Problem polega na tym iż, chcąc wejść do zakładki trening w profilu zawodnika, gra pokazuje alert, a zaraz po nim następuje drugi alert, który powoduje wyłączenie się gry. Sprawdzałem w innych zakładkach problem nie występuje, a występuje tylko w zakładce trening w profilu zawodnika. Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakieś wyjście z tej sytuacji.

Pozdrawiam :).

rolek Partyzant

14.02.2012 13:49    #2152     Sufler - Porady do gry - Problem z trenerami
Dzięki za szybką odpowiedz. Sprawdziłem ustawienia asystenta i nic nie widizalem odnośnie ustawienia treningu itd. Gdzie mógłbym to ustawić? Jkaies podpowiedzi?

rolek Partyzant

14.02.2012 09:47    #2153     Sufler - Porady do gry - Problem z trenerami
Wtam,
Zacząłem kilka dni temu przygode z FM. Po rozegraniu sezonu pojawił się problem z trenerami. Postanowiłem wymienić praktycznie cały sztab szoleniowy łącznie z asystentem. Zatrudniłem nowych, o dobrych parametrach. Przypisałem nowe treningi zawodnikom i przydzieliłem im nowych trenerów, ale pojawia się problem. po kilku dniach zauważyłem ze każdemu piłkarzowi został ustawiony trener od kondycji (z wyjątkiem bramkarzy). Przestawiłem ponownie, ale po kliknięciu w przycisk kontynuuj znów to samo i tak przez kilka następnych dni. Zwolniłem trenera, przestawiło się na innego. Nie wiem co zrobić? Moze przestawiłem jakąś opcje, może asystent sam coś zmeinia? Ktos ma pomysły?
pozdrawiam.

Falcon Przodownik pracy

13.02.2012 20:19    #2154     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
Ad 3,Ad 4
Polecam ten artykuł
http://www.centr(...)l?page=1
Ad 5
gra bez piłki, gra z 1 piłki, podania technika, kreatywność, decyzje, przewidywanie, technika. Najlepiej zobacz sobie atrybuty jakiegoś rozgrywającego np. Van Der Vaarta, Sneijdera, Ozila
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Tobi18 Młody aktywista

13.02.2012 18:34    #2155     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
3. Od umiejętności trenera (patrz pkt. 4.)
4. Przede wszystkim determinacja, motywowanie, poziom dyscypliny (to się tyczy każdego trenera) i trening ofensywny.
5. Drybling, podania, błyskotliwość, kreatywność, dużo by pisać, na pewno kogoś znajdziesz.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Dante17RM Partyzant

13.02.2012 17:48    #2156     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
Witam ;) jestem nowy w Football Manager i mam kilka pytań ;-)

1. Edytor do gry mi nie działa ;/ co można z tym zrobić?
2. Co to jest "Transfer praw ligowych" ( czy jakoś tak )
3. W "Treningu" widzę że poszczególne działy ( atak, strzały itp. ) widzę gwiazdki.. ich ilość od czego zależy?
4. Jakie Skille Trener od np. Ataku powinien mieć wysokie ?
5. Jakie Skille powinien mieć Rozgrywający? ;) ( Chodzi mi o kandydata do Realu Madryt )

Dzięki z góry za odpowiedź ;-)

Igorekt95 Partyzant

13.02.2012 14:16    #2157     Sufler - Porady do gry - Alfreton Town
Witam
Mam problem i to poważny, na tyle poważny, że mogę nie awansować do wyższej ligi.
Mianowicie prowadzę klub Alfreton Town drugi sezon. W pierwszym sezonie byłem bezkonkurencyjny i z dziecinną łatwością awansowałem do wyższej ligi. Zawodnicy byli zgrani oraz zdobywali dużo goli. Szczególnie dużo zawdzięczałem Uwezu, który wiele razy ratował mnie w trudnej chwili.
Niestety wraz z nadejściem drugiego sezonu było gorzej. Pomyślałem, że to przez tą przerwę. Po około 2 mies. wszystko wróciło do normy, dopóki nie kupiłem 7 nowych zawodników oraz dopóki Uwezu był skuteczny.
Teraz mam problem z wygraniem z najgorszym rywalem. Jestem 2 w tabeli, ale wiem, że stać moich chłopaków na więcej.
Tylko nie wiem czy to jest wina tych 7 nowych? Czy to możliwe, że muszą się ze sobą zgrać? A może to wina tego, że mając lepszy skład, ale gorszą reputację powinienem przegrać?
Proszę o odpowiedzi

P.S Jestem chętny wysłać doświadczonej osobie mój zapis, aby mi pomogła ustabilizować klub (treningi i morale).

Bardzo proszę o odpowiedzi.

repus Młody aktywista

11.02.2012 18:27    #2158     Sufler - Porady do gry - Młode talenty
Czy lepiej wypożyczyć lub przesunąć młode talenty do jakiegoś klubu czy trzymać ich w klubie? Obecnie mam ocene treningu wszystko na 4,5 gwiazki + bazę treningową na poziomie 5.
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

feanorr Partyzant

[quote=nie_powiem]Po raz kolejny polecam wszystkim, którzy szukają ciekawej rozgrywki Granadę. Beniaminek z fantastycznymi obiektami treningowymi i na dodatek w świetnej kondycji finansowej. Wystarczy, że wytrzymacie do stycznia a zarząd sypie 20 mln za utrzymanie w lidze, a 40 jeśli zdeklarujecie walkę o zwycięstwo. Tyle kasy w klubie od którego wymaga się przetrwania nie zdarza się co dzień. Za te 20 baniek można skompletować już fajny młody skład na drugi sezon. Polecam![/quote]
Chętnie się skuszę, wygląda zachęcająco. Byłbym wdzięczny za polecenie kilku fajnych grajków, którzy się sprawdzą.

cosnek Młody aktywista

To tam masz tą tabelkę i masz procentowo przedstawione ile piłkarz na dany trening poświęca, jeśli zmniejszysz intensywność treningu indywidualnego, to będzie bardziej zaangażowany w trening zagrani czy pozycji.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution