Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

booyak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.02.2012 09:37    #2121     Sufler - Porady do gry - Znajomość taktyki
Może sprawdź jak sprawuje się Twój trener odpowiadający za trening taktyki. Miałem tak w pewnej karierze słabym klubem że ciężko było o dobrą znajomość taktyki bo trener miał tylko 2 gwiazdki treningu taktycznego. Po zmianie go na lepszego wszystko uległo znacznej poprawie. Dodam że zawsze staram się żeby mój asystent miał wysoki wskaźnik treningu taktycznego i przydzielam go tylko do taktyki jeśli chodzi o trening.

oogmeeway27 Partyzant

28.02.2012 21:21    #2122     Sufler - Porady do gry - Trening ulubionego zagrania
Mój zawodnik od jakiegoś już czasu nie robi żadnych postępów, dlatego domyślam się, że osiągnął maksymalny poziom na jaki pozwala jego potencjał. I tutaj mam do was pytanie, mianowicie : czy taki zawodnik jest w stanie nauczyć się nowego ulubionego zagrania? Próbowałem i nie udało się, ale nie wiem czy to pech czy zawodnik z maksymalnym CA nie jest w stanie już się rozwijać.

P.S Przy wysokich wartościach Opanowania, Wykańczania akcji, Decyzji i Techniki lepiej sprawdzi się "Próbuje lobować bramkarza" czy może "Próbuje mijać bramkarza"?

Szotgun Partyzant

26.02.2012 15:30    #2123     Sufler - Porady do gry - Początek sezonu
Może po prostu ustawiłeś zbyt wysoki poziom obciążenia treningowego na początku?
..::Hala Real Madrid::..

HALA MADRID Partyzant

26.02.2012 15:06    #2124     Sufler - Porady do gry - Początek sezonu
Pierwszy raz spotykam się z takim problemem gdyż początek sezonu w brazyli a ja objąłem barcelone i zawodnicy są bez kondycji połowa meczu a oni zdychają kwestia niegranych meczy treningu a może inne propozycje i jak sobie z tym poradzic

kopacz Młody aktywista

26.02.2012 15:05    #2125     Sufler - Porady do gry - Olbrzymi problem z kontuzjami
mam średnie obciążenia treningowe, a fizjoterapeutów mam jak na polską ligę bdb

Mar1992 Przodownik pracy

26.02.2012 15:00    #2126     Sufler - Porady do gry - Olbrzymi problem z kontuzjami
Treningu, Twoja, fizjoterapeuty, Twoja, FM, Twoja? Czasem tak się zdarza, że jest masa kontuzji. Rotacje w składzie, nie graj przemęczonymi zawodnikami i módl się, aby nic się nie stało.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Czit? Raczej Bug gry, że na takie coś pozwala, a dwa w Barcelonie newgeny z 2,5 gwiazdki? To na mnie w słabszych klubach 3,5 nie robi wrażenia.

Pierdzielicie. Wchodzisz w finanse -> szkolenie młodzieży i rok w rok zwiększasz fundusze. Nie wiem jak to wygląda w tej Twojej Barcelonie, ale wg mnie ograniczyła to, skoro ma takich "Bogów". Do tego jak największy rozwój infrastruktury: baza, obiekty. No i zdolni trenerzy juniorów, mentor. Sam trening jest tylko słodkim dodatkiem, mającym bardzo niewielki wpływ relatywnie do całej reszty, bo trening jest nieistotny na dobrą sprawę.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

TheKronos Partyzant

Od dłuższego czasu nie zadowalają mnie efekty treningowe juniorów (sprzed podpisania profesjonalnego kontraktu). Jakie reżimy były u Was skuteczne? Najchętniej prosiłbym o linki ale screeny też mogą być. Gram w FM11.

Bobilo Partyzant

Zdecydowanie nie ten temat ;) (Ale trudno szukaj TTClone bądź treningi gutka na tej stronce)

Valdi91 Młody aktywista

24.02.2012 16:50    #2130     Sufler - Porady do gry - Problem z łatką
To ten dolny folder. U mnie również tworzą się dwa, w jednym są tylko foldery 'db' i 'sounds', a w drugim właśnie grafiki, reżimy treningowe, taktyki i editor data, i tam właśnie musisz to wrzucić.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.