Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

ens Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Lukkas10"][quote="Lukkas10"]Hmmm... Naszła mnie właśnie ochota na wprowadzenie do Premiership klubu z League One.
Warunki jakie powinien spełniać to:
- Żadnych długów (a jeśli już są to minimalne)
- W miarę porządna kadra i budżet
- Aby klub ten nie był niczyim klubem filialnym
- Właściciel, który nie wyleje mnie po kilku/kilkunastu XD słabszych meczach :D
Proszę o sprawdzone kluby i kilka opcji (tak, abym miał możliwość wyboru)

PS. Aczkolwiek jeśli znacie również jakieś kluby z innych krajów (z czołowych państw Europy) z niższych klas rozgrywkowych (w tym wypadku druga liga np. 2.Bundesliga, Liga Adelante, itp.), które spełniają powyższe warunki to śmiało podawajcie je![/quote]

Jeszcze chciałbym dodać, że zależy mi na klubie z Anglii. Może być również klub z Championship, ale taki słabszy klub, który oczywiście będzie spełniał moje wymagania :D[/quote]

Zdecydowanie polecam Tygrysy z HULL!

Opiszę jak to u mnie wyglądało - może to być dla Ciebie odpowiednia motywacja :)
Mam nadzieje, że pozostali nie potraktują tego jak offtopicu ;)

W 1 sezonie grałem Arsenalem z którego mnie wylano w 3/4 sezonu... Na początku 2 sezonu objąłem stanowisko managera Hull po tym jak drużyna zdobyła awans do PRM. Kadra mizerna. Dostałem 12mln E na transfery. Stadion ~95% zapełnienia w PRM. Co miesiąc dochód na koncie rzędu 1/1.5mln E. Niestety spuściłem klub z ligi, do ostatniej kolejki walczyłem lecz nie dałem rady :E

Kontrakt obowiązywał mnie do końca sezonu, zarząd przedłużył mi go o kolejne 5lat pomimo tego, że było już wiadomo iż spadamy...

Zarząd wykupił stadion od miasta oraz zgodził się na rozbudowę o kolejne 3tyś miejsc (do pojemności 28,500 - rozbudowa ma trwać 2lata!!!!! sic!) oraz poprawiają obiekty młodzieżowe. Stan konta mimo spadku był w okolicach 28mln E.

Aktualnie w 3 sezonie (moim 2gim w Hull) walczę o awans z Sunderlandem.
Mamy rozegrane po 30m i nad miejscami barażowymi już 15pkt zapasu.

W połowie 3ciego (a mojego 2giego w Hull) sezonu wykupił nas jakiś bogacz. Na szczęście po namyśle zostawił na aktualnym stanowisku.
Dodatkowo na zimowe okienko dostałem od nowego Bossa 18,5mln E na wzmocnienia z racji walki o awans oraz rozbudowę obiektów treningowych dla seniorów o którą prosiłem od poprzedniego sezonu już :)

Jeśli chodzi o sztab to udało mi się dojść do poziomu 6x scout, 3x fizjoterapeuta, 1x siłowy, 1x gk i o ile pamiętam to łącznie mam 6 trenerów (zwykły jak i 1zespołu). Niestety w juniorach mam przyzwolenie na 1głowę, a aktualnie siedzi 4 :E Podanie o powiększenie budżetu na młodzież zostało zaakceptowane więc liczę, że po awansie (na które mamy spore szansę) uda się podnieść ilość SIłowych / GK i młodzików :)

Odnośnie kadry to mogę powiedzieć tyle, że praktycznie całe rezerwy i u18 poszły na wolny transfer lub za symboliczne 1E do innych klubów. Pościągałem za grosze młodzików z perspektywami. Pierwsza drużyna po spadku została praktyczni w takiej formie jak w PRM nie licząc końca kontraktu takich ściemniaczy jak Owen i inne darmozjady. Aktualnie po zimowym okienku mam sporo perełek młodych przeplatanych doświadczonymi graczami typu Hargreves (wolny) i Woodgate (wolny).

Liczę, że po awansie zarząd da kolejne miliony na wzmocnienie składu który spokojnie pozwoli mi zając miejsce w II części tabeli bez ciągłego oglądania się za siebie. Perspektywy są dość ciekawe na to, dodatkowo po awansie znowu stadion będzie zapełniony i jak się uda utrzymać to już będzie miał pojemność 28500 - jestem ciekaw jak będzie z frekwencją i czy dalsze rozbudowy się udadzą.

Podsumowując - niespecjalna kadra, brak długów, ciekawy i hojny zarząd który często pozytywnie rozpatruje nasze prośby.

Chyba nigdy tak przyjemnie mi się nie grało w FM12!
Polecam gorąco wszystkim którzy szukają tego impulsu.

Hull daje bardzo duże możliwości!! :)
Ile jeszcze Panie Wenger będzie nam dane słuchać o jakości?
:: ONE LIFE! ONE CLUB! GUNNER TILL I DIE! ::

Szemek Ekspert

20.03.2012 23:05    #2092     Inne - Piłka nożna - Quiz piłkarski.
Standardowa mina na treningu w moim Southend United, dokąd wypożyczyłem go w styczniu 2014. Jeden z talentów odkrytych przez szpiegów CM Rev trochę ponad dwa lata temu ;)

"To tylko Internet k*rwa."

dooomiiin Młody aktywista

Jeśli chodzi o drugie pytanie to może spróbuj zmienić im program treningowy? Zresztą ja też takie coś miałem, ale po jakimś czasie atrybuty podniosły się do dawnego poziomu.
A co do pierwszego pytania, to nie mam pojęcia. Pierwszy raz spotykam się z czymś takim.
by dooomiiin

xentos Partyzant

15.03.2012 18:50    #2094     Sufler - Porady do gry - Warunki budowy nowego stadionu.
[quote2=Kleyo][quote=xentos]Ruch mial rozgrywac wprawdzie mecze na Slaskim ale na zasadzie wynajmu, nie bylo mowy o tym aby klub zostal wlascicielem stadionu jak to ma miejsce w FM.[/quote]
W FM Ruch nie jest właścicielem ani stadionu Śląskiego, ani tego na Cichej. Za oba płaci symboliczne kwoty wynajmu, zgodnie z rzeczywistością i z przewidywaniami (w przypadku Śląskiego).[/quote2]

Niestety jestem w pracy wiec nie zrobie screena ale wiem co pisze w zakladce "baza treningowa" a jest tam napisane: wlasciciel- Ruch Chorzow i nie ma nic o wynajmnie a powinno byc .Poza tym jesli przez caly zeszly sezon grajac na Cichej ekploatacja obiektu zamknela sie w kwocie 400k a jeden miesiac nowego sezonu( juz na Slaskim) to juz kwota 1,3 mnl to nie moze byc mowy o symbolicznej zaplacie.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Tak po prostu jest. Nie mam pojęcia dlaczego ten trening zniknął, ale tak samo miałem jak dodawałem ligi w Hiszpanii.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

ship111 Partyzant

Mam najnowszą wersję gry. Zaczynam nową karierę z dodanymi w editor data:

I. Polska Liga Update 2012 v.1.0
II. Uaktualnienie by Gietz z 9.03.12.

Problem pojawia się gdy na ekranie składu wybieram drużyna U18 i brakuje tam opcji trening, która powinna znajdować się pomiędzy PODPOWIEDZI WSPÓŁPRACOWNIKÓW a NUMERY ZAWODNIKÓW. Co jest tego przyczyną? Czy wy jak gracie na łatce 12.2 to dodajecie niższe polskie ligi razem z plikiem Gietza czy po prostu na chwilę obecną oba pliki się gryzą i trzeba czekać na jakąś nową wersję? Prosiłbym o odpowiedź, gdyż cholernie mam ochotę pograć w Fma z wieloma polskimi ligami. Dzięki.

Edit. Właśnie dodałem same dodatkowe ligi dla Polski bez pliku Gietza i... dupa. To samo = brak możliwości treningu U18, bo znika jakiś cholerny przycisk... Ludzie poratujcie, bo idzie się załamać :)

Randt Partyzant

14.03.2012 23:11    #2097     Sufler - Porady do gry - Trening pozycji
Witam, szybkie pytanie, z ciekawosci: Wie ktos czemu zdarza sie od czasu do czasu sytuacja w ktorej (w moim przypadku) juz trzeci raz, w trzecim klubie, ze jeden z defensywnych pomocnikow, ktoremu przydzielilem trenowanie pozycji srodkowego pomocnika, uczy sie...srodkowego obroncy...zmiana pozycji na obronce wskakuje automatycznie po paru dniach.

Pozdro

yuppy Partyzant

Witam, czy ktoś by mógł podać mi nazwisko jakiegoś dobrego asystenta do Legii? Taki, który by preferował ofensywny styl treningu, gał 4-4-2, stosował pressing, strategie ofensywną i miał 15< kierowania zespołem i motywowania. No i oczywiście, żeby chciał przyjść do Legii :)

krawiecus Partyzant

12.03.2012 18:09    #2099     Sufler - Porady do gry - trening zagrania
Witam, mam taki problem:
Przez jakieś niedopatrzenie włączyłem zawodnikowi trening zagrania (konkretnie bramkarzowi Kosiorowskiemu unikanie grę słabszą nogą) i chciałbym to usunąć/wyłączyć/anulować. Da się to jakoś zrobic?

jimiH1967 Młody aktywista

A jak długa jest przerwa zimowa w Hiszpanii? 2, 3 tygodnie? Moim zdaniem w tym czasie nie ma sensu robić sparingu, niech chłopaki odpoczną. Chyba, że masz dużo rezerwowych, którzy jak dotąd mało grali, to możesz im ze dwa sparingi zorganizować. Ale pierwszego składu bym nie obciążał, podwyższyłbym im tylko na jakiś tydzień trening siłowy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution