Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

MaciejBBB Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam! Mam pytanie z innej beczki. Zaznaczam żeby mój asystent organizował sparingi, ale problem w tym że on tego nie robi i muszę ręcznie to ustawiać. Mam również taki problem że jak wchodzę w drużynę młodzieżową to nie mogę przypisać trenerów do odpowiednich treningów (chodzi o gwiazdki) a w seniorskiej działa bez problemu, w ogóle nie mogę w juniorach nic zrobić. Posiadam najnowsze uaktualnienia i dodatki z cm revolution. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam

Sammson Partyzant

27.03.2012 21:19    #2082     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
hej

Mam najnowszą wersję fm 12 i pewien problem, gram dolcanem ząbki 3 sezon i chciałbym rozbudować bazę treningową obecnie na poziomie zadowalającym ale zarząd mówi, że nie ma funduszy mimo, że na koncie jest 11 mln. zł. Zarząd reaguje w ten sam sposób od kilku miesięcy chociaż zawsze było kilka mln. zł na koncie klubu. To jest bug, mam to przeczekać czy może jest jakieś inne rozwiązanie?

samuraj186 Partyzant

27.03.2012 18:29    #2083     Sufler - Porady do gry - Olbrzymi problem z kontuzjami
Sproboj pokabinowac z treningiem obnizyc troszke sile i areobik i by byl one ustawione na rowno , do tegorotacje w skladzie . Pozdrawiam
i tylko Legia Legia Warszawa

repus Młody aktywista

27.03.2012 18:23    #2084     Sufler - Porady do gry - Trening zagrania
Witam, otóż posiadam w składzie Fierro który gra już w podstawie (rok 2013). Zalicza dużo asyst i bramek, teraz mam akurat wolne okienko więc się zastanawiam nad nauczeniem go zagrania "Gra na granicy spalonego" "Cofa się wgłąb pola" "odgrywa z klepki" Ma już on "próbuję prostopadłych podań" oraz "lubi plasowe strzały".

Które z tych wybrać ?
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

butman Partyzant

27.03.2012 17:25    #2085     Sufler - Porady do gry - Stadion a baza treningowa
czy baza treningowa i stadion są ze sobą jakoś powiązane? pytam, bo zarząd jest w stanie zgodzić się na rozbudowę bazy, a za 1,5 roku kończy się budowa nowego stadionu.

techniczny Młody aktywista

27.03.2012 11:08    #2086     Sufler - Porady do gry - Rzuty wolne
Chciałbym poruszyć kwestię rzutów wolnych bezpośrednich. Czy u was też zawodnicy którzy mają na wysokim poziomie strzały z dystansów i rzuty wolne, walą w trybuny? Przez 1,5 sezonu Wisłą K. moi zawodnicy z rzutów wolnych strzelili tylko 2 gole, z czego jeden w sparingu. Wolne wykonywali w przeciągu tego okresu Garguła, Melikson i Drissa Diarra (świetny, niedrogi pomocnik, strzały z dystansu i wolne na poziomie 15-17). Dodatkowo dałem im trening na rzuty wolne i co chwila zlecałem im treningi strzeleckie. Moim zdaniem 2 bramki przez 1,5 roku to dużo za mało, przy czym tacy przeciwnicy jak Mila czy Grzyb ładują mi bramy z wolnych w każdym meczu. Macie jakąś wskazówkę na poprawę tego elementu? W rzeczywistości dużo więcej goli pada z wolnych bezpośrednich w przekroju całego sezonu.

hera Młody aktywista

Napisałem posta w tym temacie:

http://www.cmrev(...)#p168733

i jest ucięty. Widać tylko wpis o Granadzie, a cały post wygląda tak:

[quote]Obiekty szkoleniowe czyli baza treningowa czy szkółka młodzieżowa ?

Granada ma jedną z najlepszych baz tren. w grze <- bez długów, bogaty klub, beniaminek

Sochaux ma świetną szkółkę, praktycznie co sezon jakiś kot się trafi.
Girondins Bordeaux ma jedno i drugie na najwyższym poziomie.

Wszystkie kluby to średniaki bez długów.

edit: nie wiem czemu ale ucina mi posta, wypisałem Ci jeszcze Sochaux i Bordeaux.[/quote]

Jak daje edytuj to widzę tyle co w cytacie, a posta pokazuje do połowy.

hera Młody aktywista

Obiekty szkoleniowe czyli baza treningowa czy szkółka młodzieżowa ?

Granada ma jedną z najlepszych baz tren. w grze bez długów, bogaty klub, beniaminek

Sochaux ma świetną szkółkę, praktycznie co sezon jakiś kot się trafi.
Girondins Bordeaux ma jedno i drugie na najwyższym poziomie.

Wszystkie kluby to średniaki bez długów.

edit: nie wiem czemu ale ucina mi posta, wypisałem Ci jeszcze Sochaux i Bordeaux.

Aciel Partyzant

Witam. Jakkolwiek z taktykami nie mam żadnych problemów, tak już z treningami od wieków napotykam na swojej karierze na jakieś trudności. Stwierdziłem, że najlepiej dla mojej przyszłości z grą będzie jak po prostu oprę się na doświadczeniu kogoś co opanował to prawie do perfekcji. Chodzi mi o reżimy zarówno dla seniorów jak i juniorów, którzy mają u mnie stanowić o przyszłości klubu (zamierzam prowadzić politykę ala Bilbao).
Poza tym mam jeszcze przy tym aspekcie jedno ważne pytania. Jak wygląda sprawa treningów indywidualnych? Mógłby mi ktoś to objaśnić i czy warto?

Drinkwater Partyzant

21.03.2012 22:42    #2090     Football Manager - Świat taktyki - Świat treningu
Zdarza się, że mamy problem z treningiem . Potrzebujemy porady, chcemy przedyskutować jakąś kwestie. W tym miejscu będzie można toczyć tego typu dyskusje.

Na początek może garść linków do poradników na stronie:

Jeśli szukasz gotowych reżimów treningowych zajrzyj tutaj.
The only person standing in your way is you.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution