Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

fmaniac12412 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Bo ja używałem konta gut3k i wystawiałem na tym serwisie moje pliki. W sumie 9 plików 50000 pobrań (marnie ale jest nadzieja na poprawę bo mam nadzieję, ze więcej osób będzie sprawdzać nowe treningi). Zmieniłem nick teraz i poprosiłem o zmiane w nazwach plików też. A że kiedyś przemko mi mówił że rangi będą to zapytałem:D Czyli teraz wszystko wiem. No więc bd czekać aż zmiany się do końca dokonają a wtedy też dorzuce jakieś pliki.

Thx za odpowiedź panowie.

BLUE IS THE COLOUR!

Drinkwater Partyzant

@ShedEnd: Jest temat poświęcony treningowi. Z Ceyvoliem uznaliśmy, że jeden temat póki co wystarczy. Jak się będzie ładnie rozkręcał to wtedy można pomyśleć o czyms więcej.

http://www.cmrev(...)110.html
The only person standing in your way is you.

fmaniac12412 Partyzant

Witam. Przejdę od razu do rzeczy.

Czy będą jakieś rangi dla uploaderów plików?
Czy na forum będzie miejsce poświęcone TRENINGOM? bo jest temat poświęcony taktyce ale treningów nie widziałem. Przydałoby się.

KevinTNT Partyzant

03.04.2012 00:35    #2074     Sufler - Porady do gry - Obniżka formy.
Witam. Gramy z kumplem po sieci grę w Polskiej Ekstraklasie- Wisłą i Lechem. Ja prowadzę Lecha, jesteśmy w połowie 3 sezonu. Zauważyliśmy, że scenariusz w ciągu sezonu jest zawsze taki sam (okaże się jak się skończy po obecnym sezonie). Mianowicie- rundę wiosenną mój Lech "goli" wszystkich w imponujących rozmiarach (wyniki po 5-0 przestały mnie dziwić, a nawet 8-0 z Koroną się zdarzyło), następnie przychodzi przerwa zimowa i moja drużyna łapie straszny dołek. Drużyny, które z taką swobodą ogrywałem teraz sprawiają mi wielkie problemy, a porażka z Cracovią przelała czarę goryczy i postanowiłem się kogoś poradzić. Dzięki przerwie zimowej wyleczyli się u mnie wszyscy gracze, tak więc gram optymalnym składem, u żadnego zawodnika nie ma problemów kondycyjnych, morale na najwyższym poziomie. A jednak coś przestaje grać. Dodatkowo zaobserwowałem w każdym meczu w tej rundzie u kilku moich zawodników nagłą obniżkę kondycji w trakcie meczu, co odbijało się na ich grze. W rundzie wiosennej ten problem nie był aż tak dotkliwy. Czy może być to zwykłe "pokopanie" przez rywali?
Z czego może wynikać ten problem obniżki formy?
-Braku motywacji u zawodników?
-Odrzucanie przeze mnie ofert innych klubów? (jednak muszę zaznaczyć, że nie cierpi na tym ani morale, a zawodnicy nie mają problemów z tym, że nie chce ich puścić do innego klubu)
-Może należy im zaaplikować w przerwie trening kondycyjny?
Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek podpowiedzi.
Pozdrawiam :)

wujeks Partyzant

01.04.2012 22:24    #2075     Sufler - Porady do gry - wzrost poziomu trudności
Cóż, po instalacji tego patcha chyba po prostu nie nadaję się do tej gry... Nie potrafię ustawić obrony i tyle. Zanim go zainstalowałem miałem w I lidze polskiej 17 punktów przewagi nad drugą drużyną. Sezon skończyłem z dorobkiem zaledwie 3 więcej... Grałem z ogórkami, a nie potrafiłem wygrać 6 meczów z rzędu... Wcześniej w lidze miałem na koncie 2 remisy, porażkę i resztę spotkań wygrałem. Kij, myślałem, że po prostu ich zmęczyłem, bo zbiegło się to ze zmianami w treningu. No ale potem znowu obniżyłem intensywność, a gra się nie poprawiła. Zawodnicy walą bubla za bublem. Kombinowałem z taktyką, też nie pomogło... Wzmocniłem defensywę, wydałem sporo kasy - nic. Nie wiem też czemu gra głową zaczęła nawalać. Co wolny ze skraju boiska albo rożny to drżę, bo prawdopodobnie znowu "przegłówkują" moich obrońców... Chociaż wcale nie są tacy źle w tym aspekcie. W pierwszym meczu w Ekstraklasie prawie pobiłem swój rekord w największej porażce w historii moich gier we wszystkie FM-y... Dostałem 5:0 od przeciętnego Zagłębia. "Najlepszy" obrońca otrzymał ocenę 4,6... Nie wiem co jest. Będę jeszcze kombinował, ale niestety wróżę sobie spadek...

Rossoneri1997 Partyzant

01.04.2012 20:18    #2076     Sufler - Porady do gry - Scout
Prowadzę Polonię Bytom. Wyznaczyłem scouta, który ma dobre atrybuty oceny gracza, do tego, aby scoutował mi najbliższego rywala. On cały czas mówi, żeby skupić się na przygotowaniach ofensywnych w treningu przedmeczowym. Czy jeśli scout ma takie zadanie to potrzebne są mu jeszcze jakieś atrybuty? np. Wiedza taktyczna?

gg2pac Partyzant

01.04.2012 16:49    #2077     Sufler - Porady do gry - Trening
Mam taki problem gdyż gram w Fm od 2 lat i nie wiem czy lepiej mieć jednego trenera przydzielonego do jednej funkcji np. 2 tr. bramkarzy jeden do Chwytanie a drugi do Obrony strzałów czy lepiej żeby obydwoje trenowali Chwytanie i Obrone strzałów ?

MaciejBBB Partyzant

31.03.2012 12:39    #2078     Sufler - Inne - Problem z juniorami
Witam

Po pobraniu najnowszych uaktualnień i dodatków pojawił się u mnie problem z drużyną juniorską, a mianowicie juniorzy przychodzący do klubu mają 18 lat i więcej. W ogóle wygląda to tak jakby drużyna młodzieżowa była nie aktywna, nie wiele można w niej zrobić np. nie można przypisać trenerów do określonych treningów (chodzi o gwiazdki) Czy wy też tak macie? Sadze że jest to wina dodatku CM Revolution Polska Liga Update 2012 1.1 ale nie mam pewności. Jakieś pomysły? Pozdrawiam

Haay Partyzant

31.03.2012 12:35    #2079     Sufler - Porady do gry - Zapelnienie trybun
Wlasnie moim podstawowym problemem jest przygotowanie przedmeczowe. Czytalem troche na ten temat ale po nieudolnym kombinowaniu wedlug swoich jakichs tam przekonan i poradniku o treningu przedmeczowym stwierdzilem ze chyba lepiej bedzie jak to moj asystent bedzie prowadzil ta rzecz.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="MaciejBBB"]Witam! Mam pytanie z innej beczki. Zaznaczam żeby mój asystent organizował sparingi, ale problem w tym że on tego nie robi i muszę ręcznie to ustawiać. Mam również taki problem że jak wchodzę w drużynę młodzieżową to nie mogę przypisać trenerów do odpowiednich treningów (chodzi o gwiazdki) a w seniorskiej działa bez problemu, w ogóle nie mogę w juniorach nic zrobić. Posiadam najnowsze uaktualnienia i dodatki z cm revolution. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam[/quote]

To nie jest miejsce na zadawanie tego typu pytań...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution