Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

piotrp504 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.07.2012 18:52    #1891     Sufler - Porady do gry - Brak Skuteczneśći u Napastnika
Witam Forumowiczów
mam mały problem z młodym napastnikiem Yaya Sanogo otóż po kontuzji zapomniał jak się strzela bramki
wyjaśnię od początku
kupiłem go w letnim sezonie transferowym ( gram Napoli)
w sparingach ustawiałem go jako napastnika ( gram jednym napastnikiem jako cofnięty napastnik )
na skrzydłach byli cavani ,vargas pandev ,lavezzi na zmianę
sanogo w sparingach potrafił strzelić dwie bramki raz miał hattricka i zbierał super oceny
po kontuzji na której pauzował około 8 tyg tygodni delikatnie go wpuszczałem na ostatnie 15-20minut od jakiegoś czasu teraz wchodzi od początku
i po 60 minutach ma oceny ledwie 6,10
dodam że cały czas gram jednym ustawieniem nadmienię jeszcze że mam ustawiony trening użytkownika Sheda
link do taktyki
link do taktyki
czekam na porady co zmienić i dzięki
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

WariatCFC Młody aktywista

20.07.2012 08:10    #1892     Inne - Piłka nożna - Legia Warszawa
Miesiąc przed startem ligi, po 30 dniach treningów z nowym trenerem, w pierwszym oficjalnym meczu, to nie ma czego się spodziewać. Mecze eliminacyjne do LE Legia potraktowała jako punkt w przedsezonowych przygotowaniach, więc forma ma przyjść na początek ligi, która jest głównym celem. W dodatku ciągle nie załatane są luki na skrzydłach, bo Radović od grudnia tylko stoi, a na lewej stronie jest jeszcze większa lipa, bo musi tam grać nominalny napastnik.

Co do meczu, to dwa indywidualne błędy obrońców i niestety niekorzystny wynik, cieszy taktyka Urbana, bo nareszcie po 7 latach Legia będzie grać 2 napastnikami. Ostatnio tak grała za kadencji Wdowczyka i przyniosła ona tytuł. No i brawa także za stawianie na młodzież, Łukasik z Furmanem to szansa, że beznadziejny Gol z Vrdoljakiem usiądą na ławce, co u Skorży byłoby nie do pomyślenia.

Dlaczego w każdym meczu Wawrzyniak musi się ślizgać i wypie*dalać?@!

PS, w żadnym wypadku ich nie usprawiedliwiam, bo rybaków z Łotwy to powinni z marszu przejść.
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

19.07.2012 06:28    #1893     Sufler - Inne - Trening - troche pytan :)
1. Strzelam - koło 3? Ale to zależy od zbyt wielu indywidualnych czynników. Jednemu wzrośnie o 3, innemu wcale, mimo tych wszystkich bajerów.
2. Raczej tak, zwłaszcza, gdy atrybut jest niski - wtedy łatwiej go podnieść.
3. Nie.
4. Młodym w ogóle atrybuty rosną także dlatego, że po prostu się rozwijają, a nie przez sam trening. Oczywiście, młodym szybciej rosną fizyczne.
5. Tak. Pod względem kondycyjnym. Pod względem psychicznym odpowiada za to pracowitość.
7. Współpraca nie odpowiada za pomyślność tego elementu gry, jedynie za zachowanie na boisku (wysoka współpraca - gra zespołowo, niska - Ronaldo).
8. Pewnie, że można. Trenuj, wystawiaj go, a z wiekiem się rozwinie. Siła 10, wytrzymałość 12-13 do osiągnięcia z palcem nie powiem gdzie. :) Czyli słabo, ale nie tragicznie. Zważywszy na potencjał i na inne umiejętności, przy tym wieku - będą z niego ludzie.

022 Partyzant

19.07.2012 02:54    #1894     Sufler - Inne - Trening - troche pytan :)
1.W jakim tempie mniej wiecej moze wzrosnac utalentowanemu zawodnikowi atrybut w ciagu sezonu, przy indywidualnym treningu na max, dosc duzym obciazeniem kategorii w ktorej znajduje sie ten atrybut, doskonalej bazie i 5 gwiazdkowym trenerze wystepujac w rezerwach (3 liga niemiecka) ?
2.Czy wraz z wyzszym poziomem atrybutu, podniesienie go zajmuje wiecej czasu?
3.Czy czas potrzebny na podniesienie atrybutu rozni sie zaleznie od jego kategorii? (np. trening fizyczny trwa dluzej niz techniczny) Jesli tak to jaka jest kolejnosc?
4.Czy mlodym zawodnikom atrybuty z jakiejs kategorii rosna szybciej niz w pozniejszym okresie? (np. u mlodych, nieuksztaltowanych zawodnikach lepiej skupic sie na treningu np. fizycznym)
5.Czy im wieksza wytrzymalosc ma zawodnik tym lepiej bedzie znosil ciezszy trening?
6.Po jakim czasie od zakonczenia ostatniej wspolpracy mozna poprosic zawodnika by znow zostal mentorem?
7.Czy mlodemu zawodnikowi z atrybutem wspolpraca 1 lepiej nie dawac mentora? Jesli nie to na jakim min. poziomie musi byc, zeby byla dosc mala szansa niepowodzenia wspolpracy?
8. http://vlep.pl/rpewbo.png - Czy z takiego zawodnika mozna uksztaltowac pelnowartosciowego obronce (potencjal - 9), czy jednak jego sila i wytrzymalosc go dyskwalfikuja?

Z gory dziekuje za odpowiedzi :)

saharicus Partyzant

19.07.2012 00:54    #1895     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z finansami
Może lekka zmniejsz budżet transferowy? Jeżeli się nie uda, to ściągnij jakiegoś juniora. Ale jeżeli i to ci się nie uda to żałuj, że sprzedałeś Cani'ego. Możesz też np. De Guzman'owi ustalić trening nowej pozycji - OPŚ.

Alex2150 Partyzant

[quote="heartbraker"]Tzn. jeśli przekopiuje i taktyki i reżimy to automatycznie na save'ach się one ustawią czy od początku będę kombinował, przydzielał do treningów oraz trenował znajomość taktyki ?[/quote]

Ty pewnie grasz w FM 12 mogę ci jedyne podać info z FM 11. Dzisiaj akurat przekopiowałem reżimy i save na innego kompa i wszystko było jak należy. Ale warunek jest jeden: Musisz najpierw wszystko skopiować a potem uruchamiasz grę i masz tak jak miałeś przypisane :)

heartbraker Partyzant

Tzn. jeśli przekopiuje i taktyki i reżimy to automatycznie na save'ach się one ustawią czy od początku będę kombinował, przydzielał do treningów oraz trenował znajomość taktyki ?

heartbraker Partyzant

Mam teraz ten sam problem, tzn. już raz go miałem ale zacząłem nową grę i wszystko do pewnego momentu szło dobrze, aż znów gra zaczęła "żreć" za dużo ramu. Dlatego jeśli nie ma innego rozwiązania prócz reinstalacji windowsa to mam pytanie: -czy jak wrzucę moje save'y (te które oczywiście teraz mulą kompa) to czy treningi, taktyki oraz przede wszystkim postępy wszystkich piłkarzy (zielone strzałeczki przy atrybutach też żebym wiedział, że to faktycznie te postępy), kiedy już wgram je do nowego fm'a na czystym windowsie, będą zapisane ?

hapek Partyzant

[quote="Cinek1013"][quote="Cinek1013"]Witajcie !
Poszukuję klubu spełniającego następujące warunki:
Liga: Niemiecka/Angielska/Hiszpańska/Włoska - może byc nawet drugoligowiec
Budżet: 10-15 mln €
Dobra baza treningowa i obiekty młodzieżowe mile widziane, ale mogę też rozbudowac.
Chodzi mi o to żeby zrobic mieszankę newgenów z młodymi utalentowanymi graczami typu Fierro, Verratti, Sanogo itp. oraz później odnosic sukcesy na podwórku krajowym oraz międzynarodowym.
Z góry dzięki za pomoc[/quote]
Ponawiam :)[/quote]
Rozumiem że nie chodzi ci o najlepsze kluby odrazu tylko chcesz zbudować potęge? :) Skoro tak to polecam:
Niemcy:
- Borussia Dortmund i Moenchengladbach
- Schalke 04
- Werder Brema
Anglia:
- Aston Villa
- Arsenal
- Tottenham
- Everton
- Liverpool( tu możesz mieć zadanie przywrócić dawny blask :P)
Hiszpania:
- Malaga
- Valencia
- Sevilla
- Getafe(współpraca z Realem to też dostaniesz ciekawych młodziaków)

prezestomek Partyzant

18.07.2012 15:26    #1900     Sufler - Porady do gry - Trening w słabym polskim klubie
Lepiej ustalić go po swojemu (mając do dyspozycji max. 5 trenerów) czy zostawić trening tak jak jest (bez ingerencji w ten narzucony od góry)? Powiem szczerze, że w starszych wersjach FM'a bawiłem się w ustalanie treningów ale w '12' jakoś nigdy tego nie robiłem.
Shaken, not stirred

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution