Poparty fachowcami, czyli jak najwiecej gwiazdek w zakladce "trening". Nie mowie oczywiscie, ze wszedzie ma byc 5 (badzmy szczerzy, baza na poczatku gry nie dysponuje nawet 9 osobami zdolnymi do takiego wyczynu), ale warto postarac sie by tych gwiazdek bylo jak najwiecej. A co do treningu - tak, warto zaniechac treningu ogolnego i stworzyc sobie wlasne programy. Jak dla mnie srodkowy obronca nie potrzebuje treningu technicznego czy ofensywnego - on ma podac pilke do najblizszego zawodnika, nie bawic sie w jakies dryblingi, rozegrania i tego typu duperele, a jak strzelac, to z glowki. Tak samo napastnik nie potrzebuje treningu defensywnego - jak ma odebrac wslizgiem, to odbierze, bez wzgledu na to, czy ma odbior = 1 czy odbior = 10. Gdy prowadze wlasne zespoly, zawsze tworze wlasne treningi. Pilkarze z wysokim potencjalem rozwijaja sie kilkanascie do kilkudziesieciu % szybciej niz sterowani przez bota. Do tego mam wiekszy wplyw na ich atrybuty (jak pilkarz ma niskie krycie to moge mu opracowac trening indywidualny, komputer z tej opcji nie korzysta).
Jesli jestes bardzo zawziety, mozesz sprobowac stworzyc kazdemu grajkowi trening, ktory bedzie inny niz wszystkie. Ale wg mnie mija sie to troche z celem - akurat ja sciagam graczy o podobnej charakterystyce, ktorzy moga trenowac to samo. Ale jesli chcesz podejsc do kazdego gracza w taki sposob, to zycze powodzenia. Byc moze uda ci sie osiagnac cos wiecej niz mnie
Jesli jestes bardzo zawziety, mozesz sprobowac stworzyc kazdemu grajkowi trening, ktory bedzie inny niz wszystkie. Ale wg mnie mija sie to troche z celem - akurat ja sciagam graczy o podobnej charakterystyce, ktorzy moga trenowac to samo. Ale jesli chcesz podejsc do kazdego gracza w taki sposob, to zycze powodzenia. Byc moze uda ci sie osiagnac cos wiecej niz mnie

Najnowsze posty