Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Czeris Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.08.2012 20:50    #1851     Sufler - Inne - Trening fizyczny
Ile powinie trwać trening fizyczny, przerwą zimową i letnią, w polskiej ekstraklasie, tak by zawodnicy byli dobrze przygotowani fizycznie, ok 1 miesiąc ?

Arturo.RMCF Partyzant

12.08.2012 12:09    #1852     Football Manager - Świat taktyki - Skuteczność.
To trochę demotywujące, bo człowiek robi co może, cieszy się, że zawodnik zdobywa 3 bramki w 5 meczach i myśli, że to dużo; wchodzi na eFeMoty i ogląda jak gorszy zawodnik zdobywa po 57 bramek w 38 meczach... ; D
Lucasfcinter, morale ma wysokie cały czas jak wszyscy moi zawodnicy, ale po gorszym meczu nie waham się go skrytykować (tylko jeżeli zagra naprawdę masakryczny mecz), spróbuję z tym treningiem i dam znać. ;D

lucasfcinter Wybitny Literat

12.08.2012 11:09    #1853     Football Manager - Świat taktyki - Skuteczność.
Ustaw mu trening strzałów może mocniejszy? Zadbaj o jego morale. Ja wyznaję zasadę, że podstawowy napastnik (nawet bez formy) będzie grał aż minie mu kryzys. Zazwyczaj mija. I wszystko wraca do normy.

gg2pac Partyzant

09.08.2012 21:42    #1854     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Musiałbyś coś więcej na temat taktyki powiedzieć. Jaki styl dyscyplina suwaki itd.
Trening przed meczem dostosowujesz do rywala oraz poziomu opanowania taktyki . Przyswojenie taktyki Masz pokazane koło nazwy w postaci niebieskiego paska. Jak masz małe ustaw poziom przygotowań na bardzo wysoki.

Karpikos Partyzant

09.08.2012 21:31    #1855     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam.
Mam spory problem otoz od niedawna dopiero posiadam fm2012 i probuje wielu rozwiazan taktycznych,ale nie przynosi to skutku..Gram Newcaste i cala obrona u mnie gra piach(moze oprocz Colocciniego,bo on jedyny cos tam gra).Tak samo srodek pomocy..Ofensywa jako tako idzie..

Gram ustawieniem 4-2-3-1 takim samym jak gra Real...oraz mam 2 taktyke defensywna(uzywam z mocnymi zespołami)..

I strasznie nieskuteczny jest Demba Ba..
Jestli moglibyscie mi cos pomoc to z gory dziekuje:)

Aha i jescze jaki trening ustawiac przed Przygotowaniami do meczu? caly czas Asysent mowi ze jest zaniepokojony tym asppektem..

JacexFM Partyzant

Teraz trochę kombinuję z tą moją taktyką, włączam cały mecz i patrze przez co oni tak słabo grają :/. A czy może być przyczyną to, że są zbyt intensywne treningi? (Rooney narzeka i Cavani też, ale zawsze mają pełną kondycję). Jeżeli tak to jak zredukować te treningi?

quares Partyzant

ustaw całej drużynie rzadkie strzały z dystansu, może zmniejsz tempo, to nie będą tak napierdzielać bez sensu. Trening czyni mistrza, warto o tym pamiętać i metodą prób i błędów dochodzić do perfekcji ;)

JacexFM Partyzant

Ok spróbuję :D. Ale grałem właśnie z West Ham i jestem po prostu zszokowany w jaki sposób przegrałem. West Ham miał tylko 2 strzały z czego jeden celny i jeden gol. A ja miałem 37 strzałów z czego tylko 5 celnych i zero bramek. Żaden z moich zawodników nie trafia w bramkę wszystko leci obok albo ponad bramką. Nie wiem co się dzieje. Zmieniłem ostatnio treningi, tylko, że uważam, że są znacznie lepsze. Wszystko w sztabie szkoleniowym mam na 4,5 gwiazdki oprócz ataku i strzelania które mają po 4 gwiazdki. Powiem moim wszystkim zawodnikom, żeby może nie strzelali na siłę.

quares Partyzant

spróbuj nakazać mu mijanie bramkarza, zwiększ lub zmniejsz swobodę, w zależności od tego jaka ma teraz. Rozmawiaj z nim, że jesteś nie zadowolony z jego dyspozycji, albo w drugim kierunku, że mimo wszystko w niego wierzysz. Jeżeli to nie przyniesie rezultatu to spróbuj posadzić go na ławie, może się ogarnie. A jak z treningiem strzeleckim w klubie? 4 lub 5 gwiazdek? Podejrzewam, że tak, bo to United, ale zapytać wypada. Musisz metodą prób i błędów rozwiązać ten problem. Ja tak miałem z Yaya Sanogo w Wiśle w pierwszym sezonie. Marnował co się dało. Nauczyłem go mijać bramkarza, zwiększyłem swobodę, nawet jak nie strzeli gola w meczu to mówię mu, że mimo wszystko jestem z niego zadowolony i wali bramy aż miło! Powodzenia!

skazi Partyzant

W Polskiej lidze grając klubem który ma pojemny stadion (Ja gram Lechią) na mecze mecze LM i z topowymi drużynami krajowymi mam przeważnie komplet widzów (za komplet widzów w LM mam jakieś 2mln złotych) i w każdym sezonie kasa klubowa jest na sporym plusie ale wiadomo sporo z tego to kasa z LM (mimo że co roku rozbudowuję obiekty treningowe i młodzieżowe a w ostatnim roku za samo to wydałem prawie 40mln zł)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution