Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

kaseta1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.08.2012 20:53    #1831     Football Manager - Ogólna dyskusja - Newgeny
Raz udało mi się znaleźć świetnie zapowiadającego się obrońcę. W wieku 18 lat kluczowe atrybuty na poziomie 13-14. Te poboczne też nieźle bo 11-12. No tak, wszystko byłoby pięknie gdyby nie Siła - 6. Ale postanowiłem zaryzykować i kupiłem go. Stworzyłem dla niego indywidualny trening, dodatkowy trening Siła z wysokim obciążeniem. I co? W wieku 25 lat osiągnął Siłę na poziomie 19. To oczywiście skrajny przykład, bo piłkarz miał ogromy potencjał i stał się później jednym z najlepszych obrońców na świecie, ale pokazuje, że jeden atrybut na marnym poziomie nie wyklucza zrobienia wielkiej kariery, tym bardziej jak zawodnik jest młody.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

19.08.2012 23:49    #1832     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zawodnik znikąd
Przeglądając zawodników pod kątem treningu natrafiłem na nowego zawodnika w moim zespole. Byłoby, oczywiście, wszystko w porządku, gdybym tego zawodnika kupił/wypożyczył lub zleciłbym mojemu asystentowi, aby zajmował się przedłużaniem kontraktów (tak sobie pomyślałem wcześniej, że może był "szarakiem", a mój asystent był taki wspaniałomyślny, iż zakontraktował go), lecz nic takiego nie ma miejsca. W historii zawodnika istnieje tylko jeden klub, w jakim rzekomo grał/był i jest to moje RC Lens w sezonie 13/14. Wchodząc nawet w "centrum transferowe" próżno szukać jakiejkolwiek wzmianki na temat jego przyjścia. Temat zaproponowania przez mojego asystenta kontraktu dla tego pana odpada z dwóch względów. Po pierwsze, wszedłem w zespół rezerw mojego klubu i wszyscy piłkarze "na szaro" mają najwyżej 19 lat, po drugie, raczej na 100% asystent nie może oferować "szarakom" kontraktu. Co najlepsze, ów zawodnik ma 25 lat i jest totalnie słaby (no może na naszą polską ligę by się nadał).

Mieliście kiedyś podobny przypadek? Jedno jest pewne, ta wersja przeszła moje najśmielsze oczekiwania - jak nigdy nie miałem takich "kwiatków", jak się zdarzały, to jeden na cały rok gry, tak teraz crush-dumpy to porządek dzienny, dodając do tego tego typu "wstawki".

EDIT:

Co najlepsze tygodniowo zarabia na poziomie zawodników z pierwszego składu, a nikt go nie chce kupić i nie chce rozwiązać kontraktu. Chyba po znajomości go u mnie ulokowali, za moimi plecami, normalnie jakiś przybłęda.

Pyskaty Partyzant

19.08.2012 20:11    #1833     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pozycja gracza
Masz tam trening i trening pozycji i ustalasz nową pozycję, możesz dać obciążenie, ale polecam średnie obciążenie tego treningu, lecz kiedy ustawisz owy trening pozycyjny wtedy zmniejszy się intensywność treningu indywidualnego (tam jak ustawiasz w zakładce treningi opanowanie wykańczanie etc.) :)

Ale tak jak pisał kolega wyżej jak jest zielone nawet ciemno to jest świetnie :).

Egomaniac Partyzant

19.08.2012 19:53    #1834     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pozycja gracza
Nie ma niemalże żadnej różnicy pomiędzy kompetenty, uzdolniony i naturalny. Wyćwiczyć możesz go w treningu bądź poprzez jego profil.
`To co chciałbym umieć wyjaśnić, to gotowość, jaką mają piłkarze i jaką ja też miałem, żeby iść za nim aż na koniec świata` - Jorge Costa o Jose Mourinho

Zymon Partyzant

Szukam kLubu dla kuzyna. Chce grać jakimś klubem z dobrym składem ale typowym średniakiem (może z górnej półki ale żeby nie było za łatwo) , bez Pucharów na rozpoczęciu, aby stadion i zaplecze treningowe dało się rozbudować (chodzi o to żeby nie było od razu baza treningowa na 19 i stadion na 86 tyś ludu jak w BvB ) . Z lig to musi to być ktoś z najwyższej klasy rozrywkowej. Poradziłem mu AS Saint-Etienne (sam gram ) ale nie chciał myślałem nad Genoa z Włoch.... nie wiem może wy mi (nam) pomożecie bo mi cały czas du*e truje ;D AHA FM2008
był - będzie - jest zawsze IKS!

buczek93 Młody aktywista

Moze obejrzyl cala powtorke meczu - prawdopodobne jest, ze ktos z rywali po prostu go skopal, a gra nie uznala tego za "wazne". A jesli mu spada powoli w dol, bez jakichs wyraznych skokow, to pokonana odleglosc w meczu ma kluczowe znaczenie. Jesli kazesz mu zapieprzac od pola karnego, do pola karnego, to chocby mial 20 w wytrzymalosci i sprawnosci, w koncu sie zmeczy. Czy gosc mial trening fizyczny przed sezonem tak jak wszyscy inni ?

German Partyzant

Zobaczymy co przyniesie inny specjalnie pod niego nałożony program treningowy.

hapek Partyzant

Może ktoś zawsze go pokopie na koniec? Weź mu zmniejsz trening, ja robie zawsze średnie obciązenie, a i wygrywam, a piłkarze mecz kończą niektórzy nawet z kondycja 85 %

German Partyzant

Witam, mam pewien w zasadzie nie wyjaśniony problem. Mam dobrego fullbacka w Newcastle, ma z 31 lat i co mecz od jakiegoś czasu jego kondycja spada zawsze do 50-58 procent na koniec meczu. Jego wytrzymałość jest na poziomie-14 Sprawność-15 a Siła-16, trening ma wysoki ale to jak każdy ponadto nigdy na niego nie narzekał. Nie wiecie co jest przyczyną jego nagłego zmęczenia? Drugi Fullback jest nieco starszy statystyki prawie że takie same, a zmęczenie na normalnym poziomie.

Lypton Partyzant

[quote="freeze"]Lewy pomocnik do Sochaux, najlepiej prawonożny, max 5 mln euro.[/quote]
Nacer Chadli, Paolo Hurtado, Paul-Jose M'Poku, Christian Brüls, Marco Rojas (obie nogi bardzo mocne, dać mu indywidualny trening na zwinności i wymiatacz z niego będzie).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution