Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Siddi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam, po ogarnianiu wszystkiego powoli i wprowadzaniu się do gry większymi klubami chcę zacząć na prawdę interesującą rozgrywkę. Poszukujęk lubu który w 1 sezonie nie występuje w żadnych rozgrywkach międzynarodowych. Musi to być klub raczej ze środka tabeli. FM 2012.
Moje Wymagania:
-Wysoki Budżet płac(Chcę skupić się na sprowadzaniu wolnych agentów)
-Średni budżet transferowy(Żeby pościągać talenty)
-W Miare ambitny sztab szkoleniowy, oraz rozbudowane obiekty treningowe
Z góry dziękuję za propozycję:)

bloo Partyzant

[quote="Brt"]Potrzebuje klubu z ciekawym składem z niższych lig angielskich (obojętnie jaka liga) z perspektywą szybkiego awansu, budżet transferowy nie gra roli, główny cel to taki żeby w końcu jakaś rozgrywka mnie wciągła na wolne chwile..[/quote]Jak kolega wyżej gdzieś napisał - Crewe Alexandra. Doskonałą baza treningowa, niezła akademia i szkółka juniorów. Grają w npower leagie 2.

[quote="Arturo.RMCF"]Choleerka. Chciałem sobie na tym sejwie po QPR przejąć PSG, ale nie mam ligi Francuskiej grywalnej, a "tylko podgląd". ;/
Więc przedstawię wam ligi grywalne z mojego sejwa, a wy jakbyście mogli, pomożecie mi dokonać wyboru. ;D Tylko najlepiej kilka klubów, bo nie wiadomo gdzie zwolnią trenera i gdzie będą mnie chcieli. ;D
Chiny Superliga, Anglia Ekstraklasa, Niemcy 1 liga, Włochy Serie A, Polska Ekstraklasa, Portugalia ZON Sagres, Hiszpania BBVA, Brazylia 1 liga i Urugwaj 1 liga.
Tak myślałem nad Shanghai Shenhua, Newcastle, City, Dortmund, Milan, Lechia Gdańsk, Benfika, Sporting Lizbona, Santos, Fluminese albo Penarol.
A Wy macie jakieś propozycje? ;D[/quote]jak jesteś pod koniec sezonu, to może dodaj sobie w ustawieniach ligę francuską i tyle? ;)

bloo Partyzant

[quote="Brt"]Potrzebuje klubu z ciekawym składem z niższych lig angielskich (obojętnie jaka liga) z perspektywą szybkiego awansu, budżet transferowy nie gra roli, główny cel to taki żeby w końcu jakaś rozgrywka mnie wciągła na wolne chwile..[/quote]Jak kolega wyżej gdzieś napisał - Crewe Alexandra. Doskonałą baza treningowa, niezła akademia i szkółka juniorów. Grają w npower leagie 2.

buczek93 Młody aktywista

Ja także potwierdzam na podstawie własnych doświadczeń, że Benzemę pojechano zbyt mocno i zrobiono po prostu źle. Nie ma on może cudownego dryblingu, techniki (atrybuty w okolicach 18 uważam za zbyt wysokie), ale za to na pewno stara się nieco bardziej niż te 11 w determinacji. Do tego nie robi wokół siebie żadnego szumu (słyszał ktoś o jakimś potwierdzonym skandalu z jego udziałem?), uczciwie zapieprza na treningach (gdyby nie to, Mourinho dawien dawno by go z zespołu wyrzucił), więc cyferki researchu są co najmniej dziwne. Niestety, to nie jedyny "niedorobiony" przez skautów piłkarz. Na pęczki masz takich w Bundeslidze (gdzie skauting od SI jest chyba najgorszy w całej Europie), zauważyłem też że bardzo chętnie podnosi się atrybuty Katalończykom, co też nie ma uzasadnienia. I także mogę polecić Aguero, absolutnego killera wśród napastników. Jeśli tylko nie dopisali mu czegoś w stylu "Dislike team : Real Madrid 100" to powinno się udać.

Marimba84 Partyzant

Polecam Crewe Alexandra, dobra baza treningowa, obiekty młodzieżowe też są ok, dużo utalentowanych graczy. Jak ktoś chce oprzeć grę na graczach urodzonych w latach 90 zeszłego wieku, jak najbardziej ten klub się nadaje :)
jedynym problemem jest budżet...

stefan1984 Młody aktywista

Co do pytania, to może sprawdź, z jakim obciążeniem trenują Twoi piłkarze. Jeśli zbyt cieżko, pofolguj im nieco z treningiem siłowym po starcie sezonu.

maksiu106 Partyzant

27.08.2012 19:28    #1817     Sufler - Dodatki do gry - maximum attendance w FM 2007
W FM 2007 nie ma w ogóle rozmowy z zarządem, są tylko prośby (rozbuduj stadion, bazę treningową, szkółkę, itd.).

[quote="bartibis"]Dzięki, podbiję jeszcze. Czy możliwy jest wpływ wielkości miasta na ilość ludzi na stadionie? Czy przykładowo w 10 tys. miasteczku zapełnie 30 tysięcznik?[/quote]

Nie, nie zapełnisz.

lajt Partyzant

27.08.2012 14:05    #1818     Sufler - Porady do gry - Bardzo mocne wahania formy
Morale, zaangażowanie zawodników podczas meczów i treningów wygląda bardzo dobrze. Nie działają sposoby przez was wymienione;/ Może popełniam błąd w treningach przedsezonowych i tych podczas trwania rozgrywek? Możecie mi napisać jak u was wyglądają przygotowania do sezonu i treningi podczas niego? ;)

German Partyzant

Wiele zależy od tego jakich zawodnikow krajowych dodacie do bazy :) Dodałem kiedyś Peruwiańczyków i Ormian i byli świetni :) Ich reprezentacje w TOP 30 rankingu FIFA znajdowały się na lata. Hiszpanie, Francuzi, Anglicy, Portugalczycy, Grecy, Afrykanerzy- Wszyscy są świetni :) To atrybut losowy kto i w jakim kraju urodzi się dobrym zawodnikiem (nie biorę pod uwagi bazy treningowej itp)

022 Partyzant

27.08.2012 12:09    #1820     Sufler - Inne - Trening - troche pytan :)
1.Czesc z moich pilkarzy jest niezadowolona z programu treningowego co mam zmienic? U niektorych jest napisane, ze chce np. wieksza intensywnosc treningu technicznego, ale wiekszosc ma tylko niezadowolony z programu. Po jakim czasie od zmiany programu zmieni mu sie status na np. zadowolony z treningu zebym wiedzial ze program jest juz w porzadku?
2.Czy moja druzyna VFB Stuttgart U-23 wystepujaca w 3 lidze niemieckiej moze awansowac do 2 ligi? W zasadach ligi nic o tym nie ma, nie ma tez premii pienieznych za miejsce w lidze.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution