Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

EloSxdd Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam.

Poszukuje klubu do FM 12, z najwiekszych lig Europejskich (procz Angli i Niemiec)..
- Budzet na transfery malutki, ok 100tys euro,
- Klubik z prognoza przed strefa spadkowa swojej ligi,
- Jakies tam srednie bazy treningowe, i sredni sklad..

Dzieki ; )

Valdi91 Młody aktywista

06.09.2012 20:00    #1792     Sufler - Porady do gry - Pytanie co do treningów
Moim zdaniem powinien mieć przypisany trening seniorski. Jest to jeden z większych talentów w polskiej ekstraklasie, więc szkoda marnować go na reżim juniorski. W tym wypadku sam trening już wyjdzie mu na +, a jak będzie notował regularne występy to będzie jeszcze lepiej. To tyczy się każdego młodego zawodnika. Tych lepiej rokujących od razu wrzuć do pierwszego zespołu, przypisz im trening seniorski i udostępnij do rezerw. W miarę możliwości dawaj im pograć ogony z ogórami, a wychowasz sobie porządnych zawodników. Jak trochę okrzepną możesz co niektórych wypożyczyć, co zwiększy ich szanse na regularną grę. Ale zdecydowanie polecam trening seniorski.

Jepsonek Partyzant

06.09.2012 18:45    #1793     Sufler - Porady do gry - Pytanie co do treningów
Witam grono forumowiczów, FM 2012, bo o nim mowa kupiłem ponad pół roku temu, lecz na poważnie zacząłem grać od kilku dni. Mam jedno pytanie, sam tworzę sobie treningi, taktyki itd. Zastosowałem treningi profesjonalne, BR, boczni obrońcy, defensywni pomocnicy(środek),
boczni pomocnicy, skrzydłowi, napastnicy itp. Chodzi o to, czy piłkarze z zespołu numer II(gram w Ekstraklasie), którzy są w wiekszości w wieku 17-20 lat, powinni trenować wspólnie z starymi wyjadaczami z pierwszej drużyny i czy np. 18 letni Wolski powinien trenować(taki oto przykład) z o dekadę starszym kolegą na takim samym poziomie intensywności(podałem przykład Pana Rafała z tego powodu, iż gra w pierwszym zespole). Pozdrawiam, miłego wieczoru.

caddoc Partyzant

Szukam klubu z bogatą historią, ligi francuska, angielska lub niemiecka(mogą być niższe klasy rozgrywkowe). Kluczowe jest dla mnie aby to była rozgrywka na co najmniej kilka sezonów(walka o mistrzostwo na samym początku po dokonaniu paru wzmocnień odpada). Finanse takie abym mógł spokojnie zatrudnić dobrych trenerów bez obawy, że wpędze klub w straszne tarapaty finansowe. Klub może być zadłużony, ale żebym szybko mógł to zadłużenie spłacić, a nie po 30 czy 40 latach. Baza treningowa i obiekty młodzieżowe, żeby były na wysokim poziomie. Ostatni mój warunek to możliwość budowy/kupna/rozbudowy stadionu w niedalekiej przyszłości tak, aby ta przygoda miała jakiś sens i umilała mi czas takimi właśnie "bonusami".
Baza danych duża z uwzględnieniem wszystkich lig jako grywalne.

huntelaar Partyzant

02.09.2012 22:07    #1795     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
zawsze tak samo/strzelilem tottenhamem w lidze 130+ goli przy 39 straconych w sumie przez kryzys w druzynie.Bramkarz ma wyprowadzac piłke krotkimi podaniami,trening jakis autorski nie pamietam.

wojtekldp Partyzant

02.09.2012 22:05    #1796     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
i czy stosujesz jakis konkretny trening?

demonek Partyzant

02.09.2012 20:17    #1797     Football Manager - Świat taktyki - Mecze wyjazdowe.
Cześć, mam bardzo denerwujący problem, a mianowicie chodzi mi o mecze wyjazdowe. Czy Wy też tak macie, że na swoim boisku potraficie ograć Barcelonę z ogromną przewagą w posiadaniu piłki, celnych strzałach na bramkę i minimalną przewagą 3-4 bramkami, a na wyjeździe przegrywacie z beniaminkiem? Mam taki problem od ponad roku (w grze) i nie wiem jak temu zapobiec. Próbowałem już chyba wszystkiego: od kilkunastu zmian taktyki, po zmiany piłkarzy oraz treningu, jednak nadal nie umiem sobie z tym poradzić. Na początku gry, gdy zaczynałem, to szczerze mówiąc takich "problemów?" nie miałem, jednak po jakimś czasie strasznie się zaczęło rzucać w oczy i nie ukrywam, że jest to bardzo denerwujące. Czasami uda mi się uratować remis, ale wyniki takich meczów kończą się wysokim wynikiem (min. 3-3). Gra jest nudna, ponieważ każdy mecz wyjazdowy jest dla mnie przegrany i gdy tylko widzę, że następny mecz będzie na wyjeździe, to od razu odechciewa się grać :/ Macie jakieś pomysły w jaki sposób mogę to ogarnąć? :/

wojtekldp Partyzant

02.09.2012 18:58    #1798     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
A może miałbyś taką gotową taktykę od razu do ściągnięcia? Ponieważ nie bardzo się orientuje jak ustawić te polecenia. A co myślisz o treningu? Stosujesz jakiś czy nie?

wojtekldp Partyzant

02.09.2012 17:14    #1799     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam wszystkich. Gram Arsenalem Londyn ponieważ kocham ten zespół i nie wyobrażam sobie gry inną drużyną. Mój patch w Fm12 to 12.2.0. Próbowałem już różnych taktyk, ale szczerze powiem że żadna z nich nie spełniła moich oczekiwań. Szczególnie mam problemy z wygraniem Premier League. Mam strasznie duże problemy w meczach wyjazdowych z drużynami pokroju Man Utd, Man City, Chelsea. Wiem, że to normalne, ale chciałbym w końcu zacząć wygrywać i stworzyć potęgę. Składa się na to wiele czynników, ale moim zdaniem taktyka i trening chyba są najważniejsze. Bardzo prosiłbym o pomoc i polecenie jakiś dobrych taktyk albo treningów jak ktoś znalazłby odrobinę czasu. Z góry byłbym wdzięczny. Pozdrawiam :)

Malako Partyzant

No to właśnie poznałeś te mankamenty pracy w reprezentacji. Nie ma w FM'ie prowadzenia treningu z reprezentantami. Generalnie ogranicza się to do tego wszystkiego, co wymieniłeś, choć praca w reprezentacji potrafi być naprawdę fajna ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution