Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Kocyk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.11.2012 08:24    #1731     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka do 12 a do 13
Kolejne kilka meczyków w lidze Białoruskiej (o dziwo idzie mi nieźle...bez porażki) utwierdza mnie w przekonaniu, że "nie zmienisz taktyki, możesz zmienić coś w taktyce, ale to nic nie zmienia". Mam wrażenie, że gra kładzie wielki nacisk na to co dzieje się przed meczem (odpowiedni trening i przygotowanie do meczu) aniżeli na samą taktykę.

A co do silnika meczowego....to szczytem jest nakazać bramkarzowi zostawianie piłek obrońcy...jak i fm12 piłka taka idzie szybko do bocznego obrońcy po czym ten radośnie wypierdziela to na oślep w stronę bramki przeciwnika, gdzie nie ma moich zawodników.....jeszcze ani razu nie widziałem jka mój boczny obrońca po podaniu od bramkarza wyprowadza dobrze piłkę.....MISTRZOSTWO ŚWIATA :)

też tak macie ?

piotrp504 Partyzant

fm 13 zmierza w złym kierunku dokładnie kierunek fifa manager
mam pytanko co reżimem treningowym jak zainstalować z fm 12 reżim do fm 13 ( nie wiem gdzie kliknąć żeby zainportować trening w fm 12 nie miałem problemu ) może ktoś zapoda screna
dzięki
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

mati91ck Partyzant

Można przecież po lewej stronie na górze ustawić jaki ten trening "domyślny" ma być i wtedy automatycznie będzie ten "domyślny" jako np ofensywa czy tam zgranie ;p

Melanzcholia Partyzant

Irytującym szczegółem jest dla mnie fakt iż po każdym rozpoczęciu meczu , jest pokazane 4-5 podań zawodników które nie stwarzają kompletnie nic a dopiero potem jest oczekiwanie na następną akcję. Co do treningów to niby fajnie ale czy dobrze rozumiem iż max co 3 tygodnie trzeba ustawiać rodzaj treningu aby nie trenowali domyślnym ?

ens Partyzant

Osobiście jestem zachwycony tym jak rozbudowano sztab szkoleniowy!
W końcu czuje się jak prawdziwy manager.
Zmiana na potężny plus!

Jeśli chodzi o trening - dopiero go rozgryzam, a już i tak odnoszę wrażenie, że jest lepiej niż z suwakami! :)))

Interfejs też na plus, zmiana niby diametralna, a ja po 5h gry czuje się jak ryba w wodzie i nie wyobrażam sobie powrotu do systemu 12!

To na tyle z plusów, jeśli chodzi o minusy... to silnik meczowy ;) Chociaż tutaj muszę brać poprawkę na to, że nigdy nie miałem dobrych wyników w FM - dlatego moją opinię proszę brać z BARDZO dużym przymrużeniem oka ;D

Wydaje mi się, że jak poprawią balans obrona-atak to uzyskamy naprawdę porządnego managera.
Chyba najlepszego od początku istnienia serii. Może brzmi to zbyt góro lotnie - FM13 może być naprawdę udaną cyferką w historii managerów :)
Ile jeszcze Panie Wenger będzie nam dane słuchać o jakości?
:: ONE LIFE! ONE CLUB! GUNNER TILL I DIE! ::

jojas Partyzant

03.11.2012 12:49    #1736     Sufler - Porady do gry - Obóz treningowy
Witam. Mam pytanie jak zorganizować obóz treningowy? Czy może jest to w grze pod nazwą tourne?

bastirk Partyzant

03.11.2012 12:23    #1737     Sufler - Porady do gry - fm13 reżim treningowy
Nie wiem czy trening z wersji 12 będzie działał na 13.

bloo Partyzant

Ja polecam scheffield united. Aktualnie npower league 1, bo zaliczyli spadek z championship, więc do awansu masz 2 ligi co prawda, ale za to całkiem utalentowani zwodnicy. Gram już 3 sezon (awans do premierleague) i na chwilę obecną mam 3 wychowanków dających spokojnie radę na tym poziomie rozgrywek. No i kosmiczny talent w postaci 17 letniego Diego De Girolamo. Poezja normalnie. Facet gra u mnie na ofensywnym pomocniku, co nie przeszkodziło mu zostać królem strzelców najpierw w NPL2 potem w championship, a w premier league jest jak na razie do połowy sezonu na 8 miejscu razem z nanim i aguero z 11 bramkami na koncie ;) Nie sprawdzałem jeszcze jego PA w edytore, bo dopiero będę odbierał "pełną" wersję w poniedziałek - może ktoś z ciekawości sprawdzi czy jest -8 czy -9? :) Bo wg scoutów potencjał 5 gwiazdek, więc większy od Lucasa Andersena.

Jedyny problem tego klubu, to brak kasy na transfery w pierwszym oknie i wymagany awans, ale to chyba problemem nie będzie ;)

a poza tym to niezły stadion, 32000miejsc i doskonała baza treningowa.

piotrp504 Partyzant

03.11.2012 06:43    #1739     Sufler - Porady do gry - fm13 reżim treningowy
witam mam mały problemik w nowym fm 13 chce sobie zainportowac reżim treningowy z fm 12
tzn skopiowałem do moich dokumentów i dalej tak namieszali z tą skórka że nie wiem gdzie to włożyć a dodam że w fm 12 nie miałem problemu
winie za to nowe ustawienie przycisków i skórkę jak by mnie ktoś uświadomił tak krok po kroczku
dzięki za odp pozdrawiam
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Bery_36 Partyzant

O godzinie 14:05 miałem już pudełko z nowym FM'em w swoich łapach i wręcz rwałem się do tego, żeby zainstalować to dzieło na swoim laptopie. Jednakże o godzinie 14:30 musiałem być już w pracy. No ale jak mawia przysłowie bez ryzyka nie ma zabawy, tak więc ruszyłem do pracy uradowany z laptopem i grą. Usiadłem wygodnie i po 15 minutach byłem już gotowy do instalacji. Rozgrywkę, ze względu na pobierane pliki rozpoczynałem dopiero parę minut po 16. Pierwsze wrażenie... Słabiutko... Niewiele zmian zauważalnie umilających czas spędzony przed komputerem. System rozmowy z zarządem i asystentem troszkę wymuszony. Konferencje nudne jak zwykle. Niestety nie do końca przypadł mi do gustu system treningów. Silnik meczowy na moje oko- porażka. Z konieczności od drugiego meczu rozgrywałem je w trybie 2D. Już w pierwszej akcji podbramkowej zauważyłem jak bramkarz mojej drużyny robi wślizg na kolanach na odległości 7-8 metrów. Wolałem nie widzieć takich rzeczy i "w ruch" poszły "kulki". Jeżeli chodzi o szybkość rozgrywki nie zauważyłem nic niepokojącego. Było jeszcze parę mankamentów, które zauważyłem, ale nie ma sensu o nich pisać. Mam nadzieję, że szybko uda się naprawić błędy, które kaleczą rozgrywkę. Moje odczucia na dzień dzisiejszy to rozczarowanie. A mogło być pięknie... P.S. Moja opinia nie jest do końca sprawiedliwa, ponieważ siedzę w pracy i próbuje grać, a wokół wszystko skutecznie demobilizuje mnie do gry. :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution