Kolejne kilka meczyków w lidze Białoruskiej (o dziwo idzie mi nieźle...bez porażki) utwierdza mnie w przekonaniu, że "nie zmienisz taktyki, możesz zmienić coś w taktyce, ale to nic nie zmienia". Mam wrażenie, że gra kładzie wielki nacisk na to co dzieje się przed meczem (odpowiedni trening i przygotowanie do meczu) aniżeli na samą taktykę.
A co do silnika meczowego....to szczytem jest nakazać bramkarzowi zostawianie piłek obrońcy...jak i fm12 piłka taka idzie szybko do bocznego obrońcy po czym ten radośnie wypierdziela to na oślep w stronę bramki przeciwnika, gdzie nie ma moich zawodników.....jeszcze ani razu nie widziałem jka mój boczny obrońca po podaniu od bramkarza wyprowadza dobrze piłkę.....MISTRZOSTWO ŚWIATA
też tak macie ?
A co do silnika meczowego....to szczytem jest nakazać bramkarzowi zostawianie piłek obrońcy...jak i fm12 piłka taka idzie szybko do bocznego obrońcy po czym ten radośnie wypierdziela to na oślep w stronę bramki przeciwnika, gdzie nie ma moich zawodników.....jeszcze ani razu nie widziałem jka mój boczny obrońca po podaniu od bramkarza wyprowadza dobrze piłkę.....MISTRZOSTWO ŚWIATA

też tak macie ?
Najnowsze posty