Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

DanielloIII Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Chciał bym zapytać forumowiczów jak wy przygotowujecie zespół na tym poziomie rozgrywkowym. Dodam że gram Niecieczą a przerwa wynosi aż 3 miesiące od grudnia do marca . W zasadzie mam plan w głowie jak to poukładać ale jest niedopracowany wygląda on tak:
Grudzień; Kondycja na pełnym obciążeniu bez sparingów
Styczeń : 2 tyg taktyka na pełnym obciążeniu, 2 tygodnie panowanie nad piłką plus 4 sparingi z mocnymi drużynami (Legia, Sparta Praga Itp)
Luty: 2 tygodnie Trening Ofensywny i 2 tyg Trening defensywny oraz przeciwnicy nieco słabsi.
Moim zawodnikom ustawiłem trening indywidualny taki na jakiej pozycji grają czyli np : Napastnik z zadaniem Lisa pola karnego ma trening "lis pola karnego"

Jeżeli macie jakieś poprawki lub inaczej przepracowujecie przerwy to piszcie.

wersja gry FM 2013

kajn Partyzant

Powoli rozglądam się za nowym klubem. Zwykle gram w lidze Francuskiej bo lubię, ale chciałbym powalczyć gdzieś indziej. Najlepiej Belgia, Portugalia Niemcy albo Włochy ale żeby to nie był klub z pierwszej piątki, może nie grać w najwyższej lidze (nawet wskazane) ale żeby baza treningowa była jak najlepsza. Idealnie byłoby gdyby nie było długów, a jeśli są to małe. Jeśli Niemcy to kadra meczowa nie powinna mieć miliona zawodników których będę musiał się pozbyć.

tts0 Partyzant

[quote="pawlik010"]szukam średniaka europejskiego ze zdolnymi juniorami i bazą i najlepiej żeby nie był faworytem w swojej lidze[/quote]

Everton, Tottenham lub Liverpool. Osobiście prowadzę teraz The Toffies w Fm 13 i jadę na mistrza w trzecim sezonie pracy, a i LM też mi nieźle idzie. W składzie m.in, David Villa, Thiago Motta, czy Lukas Podolski i oczywiście ulubiency kibiców - Fellaini, czy Baines. Obiekty młodzieżowe oraz baza treningowa na najwyższym poziomie; będący domyśle w klubie wychowankowie oraz pojawiający się newgeni na bardzo dobrym poziomie. Finanse rozkręcają się z sezonu na sezon, ale trzeba być ostrożnym;)
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Musisz porozmawiać z zawodnikami bo czują się pewnie niczym maszyny do wygrywania :)
Wprowadź kilku rezerwowych graczy, innym daj odpocząć od treningu albo od jakiegoś meczu ligowego(oczywiście z głową)

Powinno pomóc.
Jeszcze jest możliwe, że grasz inaczej niż życzy sobie tego twój prezes(styl gry, ustawienie); coś takiego wprowadzili do tej edycji gry, ale nie wiem jak dokładnie to się przekłada na rozgrywkę.

chinczol Młody aktywista

Problem z Ronaldo jest jeden - został on delikatnie mówiąc "skrzywdzony" przez research otrzymując opanowanie równe 10, co jest jakimś totalnym nieporozumieniem. Wątpie aby w tej edycji był takim samym "kozakiem" jak w poprzedniej. Messi natomiast został jeszcze bardziej "skoksowany" w stosunku do poprzedniego FM. Co do skuteczności. Jak wygląda Twój trening przed meczowy? Ustaw go na gre w ataku. Na taką kolej rzeczy może się składać wiele czynników jak np. rozmowy motywacyjne, konferencje prasowe itp.

ens Partyzant

FM13

Zacznę od tego, że grę rozpoczynam z ustawionym minimalnym doświadczenie (niedzielny piłkarz).

Szukam klubu (Anglia odpada) z silnego kraju (pokroju Niemcy, Włochy itp) z niższej ligi (2 czy nawet 3cia wchodzi w grę) który przez media jest oceniana raczej jako drużyna do spadku. Zależy mi aby baza treningowa jak i młodzieży była na wysokim poziomie (jak na pułap klubu oczywiście). Mile widziany młody i nie duży obiekt. Finanse bez długów były by sporym atutem choć niekoniecznym :) Jeśli chodzi o kadrę to chciałbym aby byli w niej zdolni juniorów których już teraz można zacząć wciskać do pierwszego składu.

Ktoś kojarzy jakiś klub spełniający moje zachcianki? ;)
Czy to raczej marzenie ściętej głowy?
Ile jeszcze Panie Wenger będzie nam dane słuchać o jakości?
:: ONE LIFE! ONE CLUB! GUNNER TILL I DIE! ::

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

08.12.2012 15:55    #1657     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
Ale możesz dać piłkarzom urlop jak się nie mylę?

Na przykład: http://imgur.com/d7dnC

No tak, najlepiej trening indywidualny; choć ja go robię całej drużynie :)

Martinelli Partyzant

08.12.2012 15:53    #1658     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
nie widze tego, trudno. w opcji trening- mam odpoczynek od 1 dnia do 7 dni, urlop zniknął. nie wiem czemu ( data 3 stycznia)

jeszcze jedno ważne pytanie, jeśli można

w jaki sposób pomóc w rozwoju utalentowanym juniorom typu- Kamil Włodyka czy Rafał Janicki itd.
trenign indywidualny?

Mar1992 Przodownik pracy

08.12.2012 15:45    #1659     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
PPM na nich, zakładka trening. :P

Martinelli Partyzant

08.12.2012 15:40    #1660     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
jak najbardziej, dzięki za tak dokładny opis :)

niestety co do urlopu dla całej drużyny, to zaznaczając całą drużynę i klikając prawą myszką nie widze opcji treningu, a jeśli kliknę w trening normalnie u góry to automatycznie przechodzi do okna z planem treningu na najbliższe 3 tygodnie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.