Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
DanielloIII

starałem się grać klubem San Marino(żeby ulepszać młodzież poprzez bazy treningowe, szkółki itp) plus reprezentacją ale jak dla mnie to ciężki orzech do zgryzienia. Pewnie co jakiś czas wyskoczy zawodnik o PA 155 ale to raczej rzadkość.

Jak masz dużo cierpliwości i nie zrażają Cię porażki to bierz w ciemno SM ;)

Arcadius Partyzant

Nie można zmusić do nauki języka. Musisz czekać aż się nauczą. Byc może, choć tego pewny nie jestem, pójdzie szybciej jeśli zmienisz trening z ogólnego na zgranie.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

02.01.2013 22:42    #1563     Football Manager - Ogólna dyskusja - 2 rodzaje rozgrywki
Możesz mieć jednego scouta i treningi przejmuje asystent, poza tym skrócony czas gry jednego sezonu w porównaniu do tradycyjnego FM.

buzol Partyzant

Po pierwsze upewnij się czy aby na pewno nie masz zlecone asystentowi prowadzenie treningu. Jeżeli nie to kliknij "kontynuuj" z ekranu treningu po zmianach. Ja miałem ten problem, wprawdzie nie w Classic i ten sposób zadziałał.

makon Partyzant

Witam,

Gram w uproszczoną rozgrywkę (Classic) FM13 i mam problem z zapisaniem ustawień treningu.
Mam włączoną Ligę Polską i Niemiecką.
W oknie Trening gdy zmieniam 'Priorytet' na np 'Defensywne SFG' lub zmienię kiedy ma być odpoczynek od treningu to zawsze po kliknięciu Kontynuuj i przejściu do kolejnego dnia w kalendarzu ustawienia w Treningu wracają do ustawień przed zmianami. Próbowałem zmienić na różne ustawienia i zawsze wraca do "domyślnych".
Czy przy rozgrywce Classic można ustawić to co się chce ramach treningu meczowego?

dzięki za pomoc

lancos3-11 Partyzant

[quote="Gawlin"]Ja zastanawiam się właśnie czy Zagłębiem L. sobie nie zagrać. Jakieś transfery na pierwszy sezon, ma ktoś jakieś doświadczenie odnośnie prowadzenia tej ekipy. Szukam jakiegoś dobrego treningu do tego nowego FM i nie mogę nic znaleźć :/[/quote]
Trening jest mało ważny. według mnie ważniejsi są trenerzy

Gawlin Partyzant

Ja zastanawiam się właśnie czy Zagłębiem L. sobie nie zagrać. Jakieś transfery na pierwszy sezon, ma ktoś jakieś doświadczenie odnośnie prowadzenia tej ekipy. Szukam jakiegoś dobrego treningu do tego nowego FM i nie mogę nic znaleźć :/

sebastiano399 Partyzant

Może to od jakości bazy treningowej zależy w tym przypadku? Jaki masz poziom?

Gawlin Partyzant

Ja zastanawiam się właśnie czy Zagłębiem L. sobie nie zagrać. Jakieś transfery na pierwszy sezon, ma ktoś jakieś doświadczenie odnośnie prowadzenia tej ekipy. Szukam jakiegoś dobrego treningu do tego nowego FM i nie mogę nic znaleźć :/

LoOcas Partyzant

Zawsze stosuję te same reżimy treningowe w różnych klubach i tylko w tym pierwszy raz pojawił mi się napis, że obciążenia są Wysokie, stąd moje pytanie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.