Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

djyazzy11 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.01.2013 16:53    #1551     Sufler - Porady do gry - przerwa w treningach FM 2013
Czyli jak dam na maxa trening meczowy to jest przygotowanie do nastepnego meczu a jak dam na MNIEJ TRENINGU MECZOWEGO to sa same cwiczenia ??Chodzi mi o okres przygotowawczy...Jak ustawiacie i na ile?Z góry dzieki za odp..

AdiLDZ Partyzant

Witam, mam pytanko :)

FM13. Czy zawodnik uczy się nowej pozycji, jeżeli będzie na niej często wystawiany, lecz nie będzie miał w treningu włączonej nauki tejże pozycji?

tts0 Partyzant

05.01.2013 15:23    #1553     Sufler - Porady do gry - przerwa w treningach FM 2013
Panowie, to jak to jest z tą przerwą w polskiej e-KLASIE? Piłkarze dostają urlopy, czy trzeba ich odesłać samemu na odpoczynek? Gram sobie Legią pierwszy sezon - całkiem przyjemna rozgrywka - więc nie chciałbym zbytnio namieszać w treningu. Przygotowania planuję rozpocząć tak około 1-2 tygognia stycznia. Oczywiście FM 13.

Z góry dziękuję!
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

Kaczy1982 Partyzant

Jeszcze raz chciałem podziękować temu kto wspomniał tutaj o Rangersach.Jest kapitalnie, klub z tradycjami , super bazą treningową , szkółką młodzieżową , dużym stadionem z nie najlepszym składem , który startuje z najniższej 3 ligi szkockiej i można z niego zrobić znowu potęgę po kilku sezonach.

Polecam gorąco.

P.S. Do tego moja taktyka spisuje się tam idealnie.W sparingach wygrałem z Bayeren M. i zremisowałem z Feyenordem.

Trzy pierwsze mecze (dwa w pucharach) 4-0 i 3-0 i pierwszy ligowy 3-1 :D

Nawet się zarząd zgodził jeszcze bardziej bazę treningową i młodzieżową rozbudować.

sxz69 Młody aktywista

Doceniam czas i pracę jaką autor w ten dodatek włożył, ale uważam iż jest on niepotrzebny. Football Manager ma być maksymalnym odzwierciedleniem prawdziwych zasad, a to nam całkowicie wszystko zmienia. Polska liga jest jaka jest i takie wyimaginowane zmiany są zbyteczne. Co w tym fajnego, że od początku mamy super reputacje, bazę treningową, stadion itp. Po to się gra polskimi zespołami ażeby dojść "od zera do milionera", a nie mieć wszystko podane na tacy.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

04.01.2013 08:53    #1556     Sufler - Porady do gry - przerwa w treningach FM 2013
Co do 1 to jeśli nie sprawia Ci to problemu to zaznacz wszystkich graczy którzy są w Twoim klubie (poza tymi którzy są wypożyczeni do innych zespołów) i tak jak jednemu dajesz odpoczynek tygodniowy tak zrób po prostu całej grupie(tym których zaznaczyłeś).

albo

Jak nie masz meczów w trakcie tej przerwy zimowej to po prostu daj zawodnikom maksymalny trening meczowy(w treningu drużyny) wtedy nie będą w ogóle ćwiczyli bo nie będą mieli do jakiego meczu się przygotować(takie mam wrażenie).

Z tournee się jeszcze nie spotkałem.

adamle74 Partyzant

03.01.2013 21:27    #1557     Sufler - Porady do gry - przerwa w treningach FM 2013
Witam,

moje pytanie to jak ustawić brak treningów dla całej drużyny w przerwie zimowej lub letniej. Czy trzeba to robić każdemu piłkarzowi osobno, czy jest jakiś sposób, żeby to zrobić grupowo całej drużynie?

I drugie pytanie:
w czasie przygotowań do sezonu chcę wyjechać na tournee, ale nie moigę wybrać kraju, do którego chcę jechać (opcja się nie wyśiwetla). Jak to zrobić?

thx z góry za info

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

[quote="DanielloIII"][quote="myfunnygame"]DanielloIII

starałem się grać klubem San Marino(żeby ulepszać młodzież poprzez bazy treningowe, szkółki itp) plus reprezentacją ale jak dla mnie to ciężki orzech do zgryzienia. Pewnie co jakiś czas wyskoczy zawodnik o PA 155 ale to raczej rzadkość.

Jak masz dużo cierpliwości i nie zrażają Cię porażki to bierz w ciemno SM ;)[/quote]

A jak jest z obcokrajowcami którzy "przypomnieli" sobie że mają korzenie z San marino bodajże w Fm12 czy FM 11 coś takiego było[/quote]

Wytrzymałem 3 miesiące i pozostawiłem save'a więc Ci nie pomogę... ///z mojej strony EOT

bartex55 Przodownik pracy

Nauka języka jest niezależna od Ciebie. Jej postęp zależy od wartości ukrytego atrybutu "zdolność do adaptacji". Poza tym, problem z komunikacją nie musi wynikać wyłącznie z kwestii językowej, a np. z braku zgrania, słabej "współpracy" i "komunikacji" (bramkarz). Także trening zgrania może pomóc z szeroko pojętą komunikacją na boisku, lecz nie z samą szybkością nauki języka.

DanielloIII Partyzant

[quote="myfunnygame"]DanielloIII

starałem się grać klubem San Marino(żeby ulepszać młodzież poprzez bazy treningowe, szkółki itp) plus reprezentacją ale jak dla mnie to ciężki orzech do zgryzienia. Pewnie co jakiś czas wyskoczy zawodnik o PA 155 ale to raczej rzadkość.

Jak masz dużo cierpliwości i nie zrażają Cię porażki to bierz w ciemno SM ;)[/quote]

A jak jest z obcokrajowcami którzy "przypomnieli" sobie że mają korzenie z San marino bodajże w Fm12 czy FM 11 coś takiego było

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution