Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Goldberg1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.01.2013 14:23    #1511     Football Manager - Świat taktyki - kondycja zawodników
Chodzi mi o trening. W przygotowaniach do sezonu dałeś kondycje na wysoko?

Alex2150 Partyzant

20.01.2013 10:22    #1512     Sufler - Inne - Trening nowych pozycji - kiedy koniec?
Z tego co ja wiem to chyba automatycznie nie ma usuwanej tej opcji w treningu. Ja zawsze ręcznie ją wyłączam

jaqb Partyzant

Dzięki Marcin, a jakich masz trenerów br, bo może o to chodzi? Zauważyłem, że w moim przypadku wszyscy trenerzy br nie lubią grać pressingiem. Jak ustawiasz trening dla BR

AdiLDZ Partyzant

19.01.2013 09:40    #1514     Sufler - Inne - Trening nowych pozycji - kiedy koniec?
Jeżeli zawodnik wytrenuje nową pozycję na maxa (tak jak 20 w edytorze), to zniknie opcja treningu tej pozycji? Bo kilku moich zawodników trenuje nową pozycję już kupę czasu, kropkę tam mają tą jasną zieloną, ale trenować nie przestają, pozycja cały czas na liście jest.
Czy zniknie?

Pozdrawiam

jaqb Partyzant

No właśnie, a jak w obecnej edycji z wyjściami do piłki? U kogoś z Was bramkarzowi wzrósł ten atrybut? Jak to spowodować? Czy jest na sali jakiś specjalista od treningu bramkarskiego? ;-)

MarcinPSG Partyzant

W poprzednim fmie można było trenowac ustawianie się bramkarza poprzez trening indywidualny, ale komp domyślnie nie trenował tego atrybutu co po kilku latach kariery powodowało sytuacje że bramkarze drużyn które prowadzi komputer mieli niski ów atrybut przez co puszczali mase faflunów.
Vaduz

jaqb Partyzant

Jak wytrenować u bramkarza wyjścia do piłki? Daję trening ind. bramkarz-libero w rezerwowej taktyce ustawiam rolę bramkarza jako bramkarz-libero i nie działa. W ciągu 2 lat nie drgnęło nawet o ułamek atrybutu. Może to bug - jak w poprzednim FM-ie, że nie można było, jak dobrze pamiętam trenować u BR chyba ustawiania się? Jak u was? Proszę o pomoc.

shusty Partyzant

Dobrze, że zacząłem grać w FM13 od ostatniego patcha.

Ogólnie jest ok, czasem tylko trafi się dziwny błąd. Np. ostatnio gramy mecz i w przed przerwą jest dziwna akcja. Obrońca przeciwnika wybija piłkę bardzo wysoko. Piłke leci jakieś 2-3m nad moim i wrogim zawodnikiem, po czym nagle zmienia tor lotu im odstałem czerwoną kartkę jakby zwalnia, po czym dostałem czerwoną kartkę. Okazało się że jakimś cudem piłkarz będąc 3metry pod piłką zagrał ręką :D

Ale to taki ekstremalny błąd i tylko raz doświadczony.

Mam jedynie poważny problem z tym, że mimo zaleceń taktycznych i tłumaczeniu tego na treningu, piłkarze dalej zbyt często strzelają z daleka i większość pudłują, że piłka leci b. daleko od bramki. W każdym meczu 10-30 strzałów z daleka i ani jednego gola zdobytego w ten sposób. Często widać, że nie ma szans na uderzenie z daleka, ale piłkarz i tak zamiast poda uderzy z daleka i piłka bliżej autu poleci niż bramki. Bramki zdobywam w tradycyjny sposób, ale pewnie byłoby ich więcej, gdyby tak bezmyślnie nie grali. Albo, piłka zagrana do przodu i mój zawodnik jest na wysokości linii pola karnego, albo ciut dalej i otoczony dwoma obrońcami, ale widać że wygra pojedynek o piłkę. Z takiej odległości strzelić bramkę główką jest prawie niemożliwe, a przyjąć fakt nie można przez obrońców. To mój zawodnik na 99% wtedy lobem zagra do wrogiego przeciwnika na 5metr i okazauje się że on chciał strzelić gola. A mógł odegrać do tyłu lub w bok do nadbiegającego kumpla z drużyny.

Ale gra i tak świetna.

Pe Partyzant

[quote="myfunnygame"]No cóż nazwiska nie grają.
Trzeba przeprowadzić dobrze treningi, motywować zawodników, rozmawiać z nimi, ustawić jedną taktykę plus 2 poboczne, dopasować taktykę do zawodników a nie zawodników do taktyki.[/quote]

Racja. Daj screeny taktyk, składu, transferów to zobaczymy.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

No cóż nazwiska nie grają.
Trzeba przeprowadzić dobrze treningi, motywować zawodników, rozmawiać z nimi, ustawić jedną taktykę plus 2 poboczne, dopasować taktykę do zawodników a nie zawodników do taktyki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution