Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

vicomino Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.02.2013 19:12    #1471     Sufler - Porady do gry - Planowanie treningu
Asystent ma trening meczowy ale zmienia mi się trening ogólny. Czasami muszę wchodzić w trening kilka razy by zaplanować cały miesiąc

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

17.02.2013 14:11    #1472     Sufler - Porady do gry - Planowanie treningu
Czy asystent jest odpowiedzialny za trening pierwszej druzyny?
Zobacz w: Zespół->Zadania wspolpracownikow-> Zakładka Pierwszy Zespól

vicomino Partyzant

17.02.2013 12:31    #1473     Sufler - Porady do gry - Planowanie treningu
W najnowszej wersji gry gdy planuje traning ogólny na kilka tygodni z góry to czasami po wyjściu z ekranu treningu ustawienia wracają do wartości domyślnych. Jak można tego uniknąć?

chris000 Partyzant

Ja też gram Porto i u mnie 2 ŚP też około 65min zawsze zaczynam robić zmiany, grają Moutinho, Fernando i Naingollan.
Moutinho koło 65min ma zawsze ok 70/75 % i go zmieniam.
Daj mu trening indywidualny na wytrzymałość, rotuj składem.
U mnie gra jako CR, mało bramek strzela ale całkiem dużo asystuje :)

ProstyChlopak Partyzant

właśnie teraz często ich zmieniam, w meczach które nie mają większego znaczenia czasami nawet nie są w składzie meczowym. Moutinho zaczynając z 99% kondycją po połowie 70min ma 60% , gdzie w pierwszym sezonie grał w większości meczów i takiego niskiego poziomu nigdy nie miał. Oczywiście ŚP mają przydzieloną rolę ale bardziej polega na rozgrywaniu a nie na bieganiu. Od połowy 2 sezony trening mam ustawiony na kondycję ale nie widzę po nich żeby to coś im dawało, przynajmniej nie ŚP. Jest opcja że trener kondycyjny ( o ile taki jest) ma za małe atrybuty?

Zmieniac zawodników na tej waznej pozycji, robic trening kondycji poza sezonem na wyzszych / bardzo wysokich obrotach, sprawdz jaką maja wytrzymalosc. Zmieniaj w trakcie meczu. Moze maja za duzo do robienia na boisku np. dajesz rolę pilkarz dlugodystansowiec a ten sie do tego nie nadaje.

ProstyChlopak Partyzant

Witam, mam problem z wytrzymałością zawodników. Gram Porto 3 sezon i już na początku sezonu zauważyłem że strasznie spada wydajność, wytrzymałość zawodników. Szczególnie chodzi o środkowych pomocników. Zaczęło się to pod koniec 2 sezonu ale nie w takim stopniu niż teraz. Daje im dużo odpoczywać mimo to nic to nie zmienia. Mam ustawiony trening na kondycję ale to też nie pomaga. Jakieś pomysły jak doprowadzić do optymalnej kondycji?

Szemek Ekspert

15.02.2013 11:31    #1478     Football Manager - Championship Manager - CM 01/02
Kolega, który tłucze w CM'a od kilkunastu lat - w ogóle nie bawił się w inne wersje - namówił mnie na sieciówkę. Nie chcę być bez szans, bo sam nie grałem w to kupę czasu. Dlatego poproszę starych wyjadaczy o jakieś drobne rady, żeby się nie naciąć na pierdołach :) gramy na gołej wersji.

- Jakie sa najbardziej perspektywiczne/najsilniejsze kluby? Chyba zagramy we Włoszech, ktoś kojarzy jaki klub najlepiej tam wybrać?
- Sam mniej więcej pamiętam jacy są tam ciekawi zawodnicy, ale możecie wrzucić parę nazwisk od siebie.
- Co jest najbardziej istotne w taktyce? Warto grać skrzydłami i bocznymi obrońcami czy lepiej środkiem?
- Olać trening?
- Jakieś kluczowe rady dla kogoś kto nie widział tej gry od przeszło 10 lat?

Aha i jeszcze w sumie najważniejsze, a na końcu :)

Ja mam tryb zgodności z 98/ME (na Win7) i spokojnie moge stworzyć grę bez kombinowania, a on na (Win8) nie może nic wymyślić, żeby do niej dołączyć czy stworzyć swoją 'the network game could not be created/joined', ktoś wie co zrobić? aktualnie próbujemy takich rad:

* Change to NT compatibility.
* Check the option "Run as administrator".
* Try renaming (or deleting) the file cpuinf32.dll in your Data directory.
* Open the port 6667 on your router,go to this address find your router and follow the instructions.
* Disabling your firewall.
* Configured IP Manually.
* Reinstalling the game.
* Try using Hamachi.
"To tylko Internet k*rwa."

13.02.2013 16:36    #1479     Sufler - Inne - FM 13 problem z treningem
Czy twój asystent nie jest czasem odpowiedzialny za trening?
Wejdz w klub-> zadania wspolpracownikow i przejdz do zakladki pierwszy zespol. Tam odznacz ze asystent odpowiada za trening/przygotowania przedmeczowe.

Puchacz293 Partyzant

13.02.2013 15:09    #1480     Sufler - Inne - FM 13 problem z treningem
Chodzi o treng jestem w srodku sezoun AFC. Gdy ustalam treming np. wysoki i priorytet defensywa na ten tydzien po kliknieciu kontynuuj zmienia sie na wczesniejsze czyli zrownowazone i baredzo niskie oraz odznacza dzien przerwy przed meczem ;/ czemu tak jest ?
Jak na to poradzic ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution