[quote]Czyli wynikia z tego, że silnik NIE JEST już zabugowany i nie wymaga więcej fixów. A więc kiedy tak patrzę jak działa ten silnik wniosek jest jeden, on jest po prostu niedopracowany.[/quote]
A jest? Zagrałem na razie kilka meczów na nowym silniku i nie dostrzegłem jakichś rażących uchybień. Może poza tym, że wiele dośrodkowań ląduje na poprzeczce, to wydało mnie się dość dziwne.
[quote]Znowu co chwilę jakieś urazy albo kontuzję.[/quote]
Być może masz źle ustawiony trening albo piłkarzy z dużą podatnością na kontuzje. Nie zauważyłem wzrostu liczby kontuzji, jest normalnie.
A jest? Zagrałem na razie kilka meczów na nowym silniku i nie dostrzegłem jakichś rażących uchybień. Może poza tym, że wiele dośrodkowań ląduje na poprzeczce, to wydało mnie się dość dziwne.
[quote]Znowu co chwilę jakieś urazy albo kontuzję.[/quote]
Być może masz źle ustawiony trening albo piłkarzy z dużą podatnością na kontuzje. Nie zauważyłem wzrostu liczby kontuzji, jest normalnie.

Co do posiadania piłki, ustalasz polecenia przedmeczowe? Spróbuj ustawić "utrzymanie piłki" i "rozgrywanie piłki po ziemi". Jeśli masz dobrych środkowych pomocników to powinno pomóc.
i zbudować potęgę.Jak wiadomo jest to baaaardzo ciężka praca awansować przez te wszystkie ligi i pewnie może zająć kilkanaście jak nie kilkadziesiąt sezonów.
24 poziomy rozgrywek
Dacie mi propozycję , jakiś fajnych klubów , z dobrym szkoleniem juniorów , nie za dobry , nie za słaby , liga angielska , niemiecka , włoska , francuska , hiszpańska , turecka
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty