Może wujowe atrybuty ukryte? Piłkarze się palą podczas gry ? Jeśli grają nerwowo, zapominają w 80% jak kopać prosto i do przodu - w 12 rozegrałem prawie 1800h, więc nieskromnie powiem, że coś tam wiem. Może trzeba im dać ofensywę do potrenowania? Trenowanie jednego schematu przez kilka meczy powoduje już zachwianie równowagi - widać to jak na talerzu w 13, grałem na trening defensywy - nie tylko nie udało mi się wyeliminować tracenia minimum jednej bramki w spotkaniu, to jeszcze w ofensywie zaczęła się taka impotencja, że aż bolały zęby. Dałem grę ofensywną i jakoś idzie - gole nadal mam w plecy, ale już nie co spotkanie (bo z przodu grają lepiej) a i ustawienie w ataku lepsze skutkuje mniejszą ilością strat, kontr i goli w plecy.
A brak rotacji to kolejny killer każdej taktyki, każdego zespołu i każdej serii. Jak nie ma dobrych zmienników, prędzej czy później się wyrżniesz i rozbijesz nie tylko obydwa kolana, ale i łuki brwiowe i cały się pocharatasz.
Ale nie pozwolisz chyba, żeby gra była nad Tobą, jeśli idzie o mecze i ich wyniki?
A brak rotacji to kolejny killer każdej taktyki, każdego zespołu i każdej serii. Jak nie ma dobrych zmienników, prędzej czy później się wyrżniesz i rozbijesz nie tylko obydwa kolana, ale i łuki brwiowe i cały się pocharatasz.
Ale nie pozwolisz chyba, żeby gra była nad Tobą, jeśli idzie o mecze i ich wyniki?
Najnowsze posty