Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

mirekokon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam, mam problem z przygotowaniem zespołu w bundeslidze podczas przerwy zimowej, ktora trwa toche ponad miesiąc w fm 2013. W 1 sezonie dałem pierwsze 2 tygodnie przerwy trening kondycji bardzo wysoki i pozniej 2 tygodnie wysokie zrównoważony i gracze nie mieli problemu z kondycją, ale grali w tej rundzie zdecydowanie gorzej. W 2 sezonie dałem 1 tydzien kondycji i 3 tyg. zrownowazonego i zarowno kondycja jak i gra potem byly fatalne. Prosiłbym o jakies rady jak ustawic treningi i mecze towarzyskie podczas tak krotkiej przerwy zimowej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mirekokon Partyzant

Witam, mam problem z przygotowaniem zespołu w bundeslidze podczas przerwy zimowej, ktora trwa toche ponad miesiąc w fm 2013. W 1 sezonie dałem pierwsze 2 tygodnie przerwy trening kondycji bardzo wysoki i pozniej 2 tygodnie wysokie zrównoważony i gracze nie mieli problemu z kondycją, ale grali w tej rundzie zdecydowanie gorzej. W 2 sezonie dałem 1 tydzien kondycji i 3 tyg. zrownowazonego i zarowno kondycja jak i gra potem byly fatalne. Prosiłbym o jakies rady jak ustawic treningi i mecze towarzyskie podczas tak krotkiej przerwy zimowej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SheerCold Partyzant

Mówisz że chcesz powalczyć o LE od razu to może odbuduj potęgę Liverpoolu albo starej damy Juventusu :D Jeśli chodzi o kluby które wymieniłeś tutaj to ja osobiście grąłem Realem Sociedad kiedyś i powiem że przyjemnie mi się nimi grało baza i obiekty treningowe mają ok kilku juniorów też całkiem niezłych ogólnie dobry klub z przyszłością :D

andrzej13q Partyzant

hej mógłbyś wrzucić swoje gotowe foldery do podmiany, nie chce mi się tego robić, a chętnie bym zobaczył jak to wygląda

ciekawe czy da się jakoś zrobić tak żeby między meczami podczas przeglądania wiadomości, treningów, ustawień zrobić np jakaś muzyczkę tak jak w fifie czy pesie

d4rk Partyzant

20.07.2013 02:47    #1255     Sufler - Porady do gry - Pensja
[quote="sxz69"]Pensja jest adekwatna do roli w drużynie. Zarząd da więcej kasy dla piłkarza, który ma być kluczowym graczem, a mniej dla np gracz do rotacji. [/quote]
Nie no to jest dla mnie jasne tylko właśnie o to chodzi że przykładowo jednemu zawodnikowi daje kluczowy i drugiemu rowniez to mają inna maksymalna pensje.

[quote="sxz69"]A taki talent przychodząc do przeciętnego zespołu jakim jest TSV chce więcej kasy, bo uważa się za gwiazdę. Chce być kluczowym zawodnikiem w takim zespole. Wolałby iść do lepszego klubu, ale jak już idzie do Ciebie to żąda wysokiej pensji.
Jakby jakiś potentat z wysoką reputacją zaoferował mu kontrakt to by tyle nie chciał wynagrodzenia, bo wie że będzie tylko jednym z wielu. W drużynie są lepsi zawodnicy o wyższej reputacji i nie może sobie pozwolić na gwiazdorzenie. [/quote]

to nic innego nie pozostaje jak sprowadzać nieoszlifowane diamenty i je szlifować treningiem ;]

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

16.07.2013 15:19    #1256     Football Manager - Ogólna dyskusja - Wygrywanie Meczów
wogóle nie rozmawiaj z oiłkarzami w okolicach meczowych, pogadaj z nimi osobiście w dniu kiedy nie grasz meczów... z każdym osobno, ew. zwołaj zebranie i z nimi pogadaj... nie zmieniaj taktyki, trenuj i treningiem indywidualnym drużynowym i przedmeczowym

rafapietrzyk Partyzant

Heh takie rzeczy robią się z wielu powodów. Po pierwsze wykończenie akcji i opanowanie podstawa u napastnika. dalej jak nie trafiają to nastawić ich w treningu na wykończenie akcji i na trenowanie ofensywy.. Zatrudnić dobrych trenerów od treningu strzeleckiego. W końcu muszą przyjść efekty.

Jerry.Szn Partyzant

Gdzie masz ustawioną taktykę? Na ogólnym czy meczowym?
Trening tygodniowy wpływa na wzrost atrybutów. Ustawiaj jedną opcję na 4 tygodnie. Po każdym miesiącu przyjdzie raport o postępach zawodników.
Znajomość taktyki poprawia się tylko w treningu meczowym. Zawodnicy będą poznawać trzy taktyki jednocześnie. Im większy dasz nacisk na trening meczowy, tym szybciej taktyki zostaną poznane.

Właśnie jestem w przygotowaniach do nowego sezonu i tak wygląda mój trening.

http://zapod(...)png.html

Trening meczowy dałem już na maxa. Był na minimum bo przygotowywałem ich pod kątem kondycyjnym. Teraz czas na taktykę.

hulk69 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Siema, jak to jest z treningiem taktycznym, bo przykładam do tego sporą wagę, jeśli mam cały tydzień ustawiony na bardzo wysokim poziomie, to trenuje mi sie tylko taktyka ta która jest aktualnie ustawiona dla pierwszego składu, a pozostałe nie, tak ? bo mam 3 taktyki ofensywne i jedną defensywną, a jestem między sezonami i chcę troche formacje poprawić/testować w sparingach ?

ZjadaczQw Partyzant

15.07.2013 12:13    #1260     Sufler - Inne - Baza treningowa - FM 2013
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć, co tak dokładnie daje baza treningowa. Obecnie prowadzę, mały, biedny klubik w Hiszpańskiej 3ciej lidze i mam 1 gwiazdkę bazy. I tu mam takie pytanie, czy baza treningowa wpływa tylko na szybkość rozwoju, czy też piłkarze mogą rozwinąć się tylko do jakiegoś poziomu, a potem stoją i się nie rozwijają?
Byłbym wdzięczny za odpowiedź!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.