Też gram Legią i mam obecnie sezon 14/15 , czyli 3 i mi w obu idzie tak samo , w 1 kwalifikacja do grupy LM i 3 miejsce ( później ćwierćfinał LE ) , wygrana ligi z pokaźną przewagą nad Lechem i PP . W 2 poszło mi trudno to powiedzieć , powiem że dobrze , bo wygrana Ligi , ale było trudno bo jeszcze po 30 kolejkach byłem 2 . , a 1.Zagłębie , później jednak zmieniłem taksę i wygrałem 6 meczy i 1 zremisowałem z Lechem , w LM wyszedłem z grupy , ale tutaj czekało PSG i też przegrałem , PP oczywiście zwycięstwo. Obecne mam 3 sezon i w grupie LM Schalke , jakiś szawjcarski zespół i ManCity ( z którymi wygrałem w poprzedniej edycji LM w grupie ) , pewnie wyjdę z 2 miejsca , teraz odniosę się do twoich pytań .
1.Kadra we wszystkich sezonach to 25 zawodników ( na prawie tym samym poziomie ) + młodziaki z U19 . Mi się nie raz zdarzały wpadki , ale wygrałem 2 razy ligę . Na PP grają rezerwy , a LM i Ekstraklasa to rotacja . Na LM mam określony skład , który jak nie ma żadnych kontuzji gra 6 meczów w LM , a Ekstraklasa owszem grają inni , zdarzają się wpadki , ale potrafiłem zmienić taktyke i szło sznacznie lepiej .
2. Ja gram na małej bazie i 2 ligach polskich (ekstraklas i 1 liga )
Ja osobiście sprowadzam najlepszych graczy z ligi ; Danch , Jankowski , Augustyn , powrotu Komorowskiego , jędzy , rybusa , korzyma , przybecki( może to nie realne , ale Legia już u mnie jest 51 klubem najbogatszych w Europie i mam co sezon około 20 mln $$ na transfery .
3.Odnośnie treningu meczowego pilnuje mi asystent , a przed sezonem ja sam go ustalam
4.Naciskasz chyba na datę i tam masz URLOP dla wszystkich i czy coś takiego .
Najnowsze posty