Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Nascimento1998 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.08.2013 16:45    #1201     Sufler - Inne - Jak osiągnąć sukces polskim klubem?
[quote="FastCat"]Witam,

Sorry że dopiero teraz odpisuje, ale byłem na wyjeździe. Taktyką gram 3-5-2 (przerzuciłem się z 4-4-2 bo to już była tragedia, bramki mi strzelali jak małemu dziecku). A więc wracając, gram 3-5-2 defensywnie, z cofniętym defensywnym pomocnikiem. Gram tą taktyką drugą połówkę sezonu. Od asystenta dostaję wiadomości że piłkarze są bliscy opanowania tej taktyki, więc chyba treningi mam meczowe ustawione ok. Trenują na "bardzo intensywnie".
Przedmeczowy trening mam ustawiony na "zrównoważony"

Linki ze screenami tu
http://s18.p(...)_yna.jpg
http://s13.p(...)zesp.jpg

Przeważnie w ciągu meczu ustawiam na utrzymanie piłki, podania skrzydłami i podania w pole karne.

Pozdrawiam[/quote]

Trening bardzo intensywny cały czas???

FastCat Partyzant

27.08.2013 13:19    #1202     Sufler - Inne - Jak osiągnąć sukces polskim klubem?
Witam,

Sorry że dopiero teraz odpisuje, ale byłem na wyjeździe. Taktyką gram 3-5-2 (przerzuciłem się z 4-4-2 bo to już była tragedia, bramki mi strzelali jak małemu dziecku). A więc wracając, gram 3-5-2 defensywnie, z cofniętym defensywnym pomocnikiem. Gram tą taktyką drugą połówkę sezonu. Od asystenta dostaję wiadomości że piłkarze są bliscy opanowania tej taktyki, więc chyba treningi mam meczowe ustawione ok. Trenują na "bardzo intensywnie".
Przedmeczowy trening mam ustawiony na "zrównoważony"

Linki ze screenami tu
http://s18.p(...)_yna.jpg
http://s13.p(...)zesp.jpg

Przeważnie w ciągu meczu ustawiam na utrzymanie piłki, podania skrzydłami i podania w pole karne.

Pozdrawiam

zolahc Młody aktywista

albo slaba baza treningowa i trenerzy

Orzelek18 Partyzant

23.08.2013 14:22    #1204     Sufler - Inne - Jak osiągnąć sukces polskim klubem?
Obecny miesiąc, taktyka, poziom jej zrozumienia przez zespół - wszystkie 8pkt, screen z przeprowadzonymi transferami lub orientacyjna data przeprowadzenia ich, co trenujesz w treningu przed meczowym, w jakim stylu prowadzisz rozmowy motywacyjne, no i 18 meczowa najlepsza według Ciebie.
bo opisałeś wszystko oprócz właśnie tych najważniejszych rzeczy związanych z dniem meczowym

Nones Partyzant

Tak więc mam taki problem chodzi o te cyfrowe atrybuty jak bramkarskie, psychiczne, fizyczne.
Pamiętam jak dałem jednemu trening indywidualny to tez przez 1 rok ani drgneło pamiętam że dałem bodajże rzuty wolne czy dośrodkowania i z 12 nic się nie zmieniło.
Dodam że potencjał i umiejętności w gwiazdkach się zmieniają.
To jest jakiś problem grą czy ja coś źle interpretuje ?
Bardzo prosze o pomoc w tej sprawie bo każdy doświadczony gracz powinnien wiedzieć co to za problem.

bondzi Partyzant

No chyba nie pasował, bo Brazylia chyba grała do tej pory bez skrzydłowych, zresztą jak ich objąłem teraz to jest jedynym rozsądnym skrzydłowym wśród wszystkich reprezentantów Brazylii, więc i u mnie chyba nie pogra za dużo, choć dałem mu już zadebiutować ;)
Tak gram dwoma menagerami ;) zmusił mnie do tego błąd gry (zniknęły treningi w Lechu) więc dodałem nowego menago i objałem Lecha.

Jerry.Szn Partyzant

21.08.2013 06:36    #1207     Football Manager - Świat taktyki - Trening
Domyślam się, że chodzi o rozpoczęcie nowego sezonu.
Po powrocie z urlopów trenują dwa tygodnie na sucho samą kondychę ( bez sparingów). Trening meczowy na jeden klik w lewo od prawej i ustawiony domyślnie na ''tylko taktyka'' .
Jak już podładują akumulatory, to ustawiam na zrównoważony. Trening meczowy domyślnie prawie na maxa ( tak aby trenowali tylko taktykę przez dwa dni przed sparingiem. Max. 5 sparingów pierwszego zespołu i rezerw. Wtedy wszyscy kondychę i ogranie maja na 100%.
Tak to wygląda u mnie ;)

EDIT:
Kondycyjny nie dawaj od razu na wysoki, na początek przeciętnie. Inaczej będą kontuzje :)

Maka25 Partyzant

21.08.2013 02:46    #1208     Football Manager - Świat taktyki - Trening
Ile zespol potrzebuje tygodni treningu kondycyjnego na bardzo wysokim poziomie by byc przygotowanym ?

Maka25 Partyzant

21.08.2013 02:46    #1209     Football Manager - Świat taktyki - Trening
Ile zespol potrzebuje tygodni treningu kondycyjnego na bardzo wysokim poziomie by byc przygotowanym ?

For3 Partyzant

[quote="adamus774"]Z których klubów Championship mogę liczyć na dosyć pokaźny zastrzyk gotówki po awansie do Premier League. Graliście ? Awansowaliście? Był hajs???. Ewentualnie czy jest szansa abym dostał hajs po awansie Zaragozą czy Palermo ?[/quote]

[quote="boo68"]Szukam klubu z ligi angielskiej (premiership, championship i nleague 1)
Wymagania: przyzwoity budżet, dobra baza treningowa, stadion im większy tym lepszy.
Jeśli chodzi o premiership to zależy mi na tym, żeby to nie był zespół z czołowej szóstki.

FM 2013[/quote]

Dla was obu polecam gorąco Nottingham Forest ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution