Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Morrfi96 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.09.2013 21:54    #1181     Sufler - Porady do gry - fm 13 - poziom trudności
[quote="Kamilx"]I o to chodzi. Przykładowo ja w trybie singleplayera nie jestem w stanie pograć dłużej niż 3/4 sezony. Ze znajomym właśnie 17 sezon rozpoczynamy i gra jest fantastyczna!

Pamietaj, nawet gdy kilka meczów, pójdzie nie po Twojej myśli, nie załamuj się, nie rezygnuj! Kombinuj z taktyką, bądź daj im trochę czasu - dodatkowo dbaj o 'wewnętrzną' stronę klubową (boiska, stadion, siatka, scouci, sztab szkoleniowy, trening, asystent) oraz dbaj o finanse.

Albiol, Hamsik, Stegen, Higuain, Callejon brzmi fantastycznie, jednak zanim zaczną się rozumieć na boisku może trochę potrwać.

A kim grasz?[/quote]
albo gra Napoli na uaktualnieniu, albo Real bez update tylko finanse większe :D

Kamilx Młody aktywista

05.09.2013 17:06    #1182     Sufler - Porady do gry - fm 13 - poziom trudności
I o to chodzi. Przykładowo ja w trybie singleplayera nie jestem w stanie pograć dłużej niż 3/4 sezony. Ze znajomym właśnie 17 sezon rozpoczynamy i gra jest fantastyczna!

Pamietaj, nawet gdy kilka meczów, pójdzie nie po Twojej myśli, nie załamuj się, nie rezygnuj! Kombinuj z taktyką, bądź daj im trochę czasu - dodatkowo dbaj o 'wewnętrzną' stronę klubową (boiska, stadion, siatka, scouci, sztab szkoleniowy, trening, asystent) oraz dbaj o finanse.

Albiol, Hamsik, Stegen, Higuain, Callejon brzmi fantastycznie, jednak zanim zaczną się rozumieć na boisku może trochę potrwać.

A kim grasz?

Kamilx Młody aktywista

05.09.2013 12:04    #1183     Sufler - Porady do gry - fm 13 - poziom trudności
@zupkarosyjska

Z tego co piszesz, w cale tak źle Ci nie szło. Poczekaj chwile, drużyna z nową taktyką musi się zgrać. Nie zawsze jest dobrze, ale to są właśnie uroki FMa. Gdy jest gorszy moment, trzeba pobaraszkować z taktyką - a jak doczekasz się efektów, będziesz zachwycony. Gram ze znajomym po sieci, on BVB ja Schalke. Nasze style gry są całkowicie odmienne. On w swojej ekipie ma Cavaniego, Isco, Khedire, Stegena, Mate, Rodrigo czy Vidala. Ja gram właściwie tym samym członem od początku. Przez 4 sezony, zakontraktowałem jedynie Cane, Fletchera, Kameniego, Ayewa oraz Pjanica i to właśnie w tym czwartym sezonie zdobyłem wszystko co mogłem. Jednak poprzednie sezony kończyłem za nim, na 3 lokacie zawsze (co rok Puchar Niemiec wędrował w Nasze łapki).

Opisałem mój sukces, nie dla przechwałek - a w celu udowodnienia Ci, że potrzebna jest cierpliwość oraz skrupulatność. Zabawiaj się taktyką, kombinuj, pamietaj o sztabie szkoleniowym, treningach oraz o młodszych zawodnikach. 70% mojego składu, to wychowankowie, bądź chłopaki grający od lat dla Królewsko-Niebieskich!

Wstrzymaj się ze zmianami klubów i graj dalej swoje.

Fardiso Partyzant

02.09.2013 21:14    #1184     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem
Mam mega problem z treningiem w FM 2011. Dość, ze nie widzi gra rezimow, nie widzi trenerow, to na dodatek gdy próbuję uruchomić jakiś program treningowy, to wyskakuje mi komunikat "'array acces out of bounds''. Jest jakiś sposób by temu zaradzić?

Barthez16 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
01.09.2013 13:36    #1185     Sufler - Porady do gry - Problem z lepszymi klubami
no nie wierze w tą grę przed chwilą mecz na własnym stadionie z Barcą cały mecz miałem akcje kontrolowałem gre i co oni mieli pojedyncze akcje i oczywiscie neymar w każdej akcji co mieli on strzelił gola przechodził moich obrońców jak pachołki i sam strzelil 4 gole mecz zakończył się wynikiem 4:2 dla barcy co ja mam zrobić żeby jeden pilkarz nie strzelal goli z 30 metrów i zeby nie biegal sobie jak na treningu? da się jakieś krycie ustawić?

kaseta1 Partyzant

01.09.2013 11:47    #1186     Football Manager - Ogólna dyskusja - Idealny asystent
Taktyka odnosi się tylko do treningu taktycznego, więc jeśli twój asystent nie trenuje taktyki to jest zupełnie zbędna.
Z pewnością wiedza taktyczna się przydaje, ocena umiejętności i potencjału, oczywiście kierowanie drużyną i motywowanie. Zawsze lepiej gdy wysoko jest także dyscyplina i determinacja, ale nie są kluczowe.

Gallacher Partyzant

01.09.2013 01:34    #1187     Sufler - Porady do gry - Problem z lepszymi klubami
Jakby każdy Ci miał tak doradzać to musiałby co najmniej 16 różnych taktyk mieć bo tyle jest meczy w La Liga lub troszkę więcej poza tym to TY sam powinieneś być "mózgiem" swojego zespołu by wiedzieć jak nim kierować bo ja z początku grając także miałem problemy na wyjazdach i wystarczyło troszkę pogłówkować i recepta sama się znalazła ;) Taktyka którą Ci poradziłem jest dobra nawet na wyjazdach ale widać nie pasuje do Twojego zespołu i graczy i być może dlatego tak jest ale wiadomo to jedna z wielu elementów wyników bo do tego dochodzi dobry trening , ludzie i sztab :) Musisz kombinować.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Nones Partyzant

[quote="Junin"]Wow. U mnie nawet po awansie do LM, zajęciu 3 miejsca w grupie, a potem jeszcze skopaniu CSKA w LE nie wzrosła im, aż tak wartość, prawie wszyscy mieli wartość rzędu kilkuset tysięcy euro, tak do miliona.
Bug czy co? :D[/quote]
Nie, właśnie mnie to zdziwiło że po połowie sezonu tak wzrosła wartość.
Dałem im jakiś pobrany trening ale nie którzy nie zrobili postępów kolosalnych.
Ja w LE dotychczas grałem 4 mecze i jestem pewien awansu między innymi przegrana z Tottenhamem oraz jedna wygrana z Besiktasem w Stambule (3-1) Paokiem w Salonikach (2-1) oraz Warszawie (2-0)
W temacie wpisałem Lazio bo pomyliło mi się że Legia w realu z nimi gra :D

Nones Partyzant

31.08.2013 00:25    #1189     Sufler - Porady do gry - Jak rozwinąć młodego gracza ?
Chodzi o to jaki trening mu przygotować, jeśli by ktoś mógł mi dobry polecić.
I młodym zawodnikom i juniorom powinno się dawać dużo treningów ?
Bo ja się w tym gubię.
Widziałem jakiś temat z treningiem ale to było to bodajże FM 08 a różnica między 08 a 12 jest, więc.
Chciałbym aby moja Legia stała się kimś na wzór Dinama Zagrzeb może nie w aż takim wymiarze że kilkanaście milionów euro ale żeby efekty były.

Nones Partyzant

30.08.2013 22:49    #1190     Sufler - Porady do gry - Jak sprawdzić postęp ?
[quote="lancos3-11"]Dajesz se w "atrybutach" pokazuj postępy, a długoterminowo w zakładce trening klikasz w atrybut, i masz na dole wykres, który pokazuje, o ile piłkarz się rozwinął.[/quote]
Dzięki wielkie, jeszcze pytanie w którym miejscu znajduje się to "pokazuj postęp" bo mam chyba nie wyraźną skórke i nie moge znaleźć.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.