Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Aciel Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.10.2013 17:13    #1131     Football Manager - Świat taktyki - TRENING W FM2013
Ja mam inne pytanie. Jak ustawiać trening indywidualny w FM14? Lepiej nastawić się na konkretne atrybuty, czy wybierać rolę i trenować tym sposobem? Tak samo robić i z juniorami i z seniorami?

elmoro Partyzant

Moim zdaniem patch do bety wniósł sporo pozytywnego, przede wszystkim ja zauważyłem, że piłkarze lepiej reagują na polecenia, gra obrony jest już znacznie lepsza.

Mam pytanie, w ekranie treningu, tam gdzie mam diagram zadowolenia piłkarzy z treningu, czy da się gdzieś sprawdzić, którzy piłkarze są niezadowoleni z treningu? (czy trzeba sobie szukać po prostu po zawodnikach, który akurat jest niezadowolony?)

StanleyIpkiss Partyzant

Jestem po pierwszej zarwanej nocce. Moje pierwsze wrażenia na plus. Niestety nic nie jest idealne i SI nie ustrzegło się kilku byków.
PLUSY:
- gra (przynajmniej u mnie) działa szybciej niż poprzedniczka
- sezon zakończony 0 crash dump
- nie zawiesza się
- wyniki o dziwo normalne, nie zauważyłem żadnych wyników po 5,6,7:1 ale gram ligę angielską
- czcionki czytelne, brak błędów graficznych
- silnik meczowy, nie zauważyłem tzw. "kfiatków" :D

MINUSY
- TVN "SZPITAL"
praktycznie 8-9 osób kontuzje od 2 tyg. do 3 m-cy!!! i tak cały sezon
- widok treningu, nie trafił chyba w mój gust

kijopek Partyzant

Trening w FM14 to jakaś masakra, nic nie kumam o co tam chodzi i czy w ogóle da się reżimy wstawiać i dodawać do nich zawodników na odpowiednich pozycjach.

robal15 Młody aktywista

Macie problem z zadowoleniem zawodników z treningu? U mnie cały zespół jest niezadowolony. Trening ogólny mam na przeciętny, indywidualny na wysoki, a trening przedmeczowy ustawiony jest na 20%. Ogólnie zawodnicy szybko się rozwijają, morale mają wysokie, a nie powinno tak być. Czyżby gra źle mnie informowała o zadowoleniu zawodników?

W poprzednim fmie miałem podobne ustawiona, tylko że trening ogólny był podwyższony o jeden poziom wyżej. I wszystko było ok.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

aciddrinker Partyzant

kolejny bug który widzę i zgłosiłem na SI forum, znajomość taktyki przez zespól nie wzrasta mimo różnych kombinacji z treningiem itp itd, żeby było śmieszniej tylko 1 save z 3 jakie mam taki problem występuje. O co do obroni już pisałem wcześniej że jest coś nie tak.

czarnyafc Partyzant

17.10.2013 19:58    #1137     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM 14
No szkoda bo jutro do szkoły na trening a potem na mecz Górnik - Śląsk i nie będzie czasu żeby pograć. Na trudno prędzej czy później dojdzie

facemob Partyzant

Szkólke młodziezowa, baze treningową, wyszukiwanie juniorów i system szkolenia mlodziezy dalem na maksa :)

facemob Partyzant

Hmm a ten poziom juniorow sam się nie zmieni dzieki tym osrodkom szkoleniowym po pewnym czasie? Wiem że w polsce juniorzy nie są tacy jak w Hiszpani ale dziek iwłasnie szkółkom treningowym i osrodkom szkoleniowym tzw akademią (gdyby w poslce dzis pwostały naprawdę super i zabrano by sie tak jak w niemczech za szkolenie od dziecka) to pewnie by się to zmieniło. Ciekawe jak to w grze ejst. Bo jeżeli poziom juniorów jest ustawion ytak już na zawsze to troche dziwnie. Przecież moze polska za 30 lat będzie jak niemcy? :) kto wie

IzziFM2 Partyzant

W grze nie tylko ośrodki treningowe pomagają w tworzeniu się dobrych juniorów. Ważna tez jest pewna rubryka w edytorze: "Poziom Juniorów" w danym kraju. Jeżeli to jest na niskim poziomie to i słabszych juniorów będziesz miał.

Edit.
Można wprowadzić ale musiałbyś edytować przepisy krajowe.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution