Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

kuligu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.12.2013 21:50    #1061     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zrywanie kontraktów
Witam. Co wydaje się lepsze: Zerwać kontrakty ze słabym personelem szkoleniowym na poziomie 2, 3 gwiazdek i zatrudnić lepszych ponosząc przy tym koszty ok 20 mln euro. Czy zostawić obecny sztab pogarszając jakość treningu? Klub dobrze stoi z kasą ale nie wiem co się bardziej opłaca bo trochę kasy jest ale trening też jest ważny zwłaszcza, gdy się chce szkolić młodzież.

voodoo79 Partyzant

[quote="Szupyr89"]Witam.Mam doskonale odzwierciedloną taktykę, którą polecacie i za cholerę mi ona nietrybi w Wigan :/ a skład mam nie byle jaki : Leno-Lowton Hanley Lucero(wygenerowany zaw.) Rojo-M'Villa Iancu Prowse-Rodriguez Rhodes Hulk.Taki mam skład i nic mi nie idzie :/ A jak macie treningi ustawione do tej taktyki ?? Co ustawić żeby trenowali ogólnie a jaki trening przed meczem ?? Powiem że taktykę mój zespół opanował do perfekcjii. A schodzący napastnik u mnie masakrycznie niskie noty a mam tak ustawione jak w tej taktyc i obrona dziurawa jak obrona reprezentacji Polski.Proszę o poradę !!!! Dzięki.[/quote]
Ta taktyka działała b.dobrze bo wykorzystywała wszystkie błedy jakie były w grze, po nowej wydanej niedawno łatce możesz ją sobie za przeproszeniem wsdzić w ... buty ;)

Szupyr89 Partyzant

Witam.Mam doskonale odzwierciedloną taktykę, którą polecacie i za cholerę mi ona nietrybi w Wigan :/ a skład mam nie byle jaki : Leno-Lowton Hanley Lucero(wygenerowany zaw.) Rojo-M'Villa Iancu Prowse-Rodriguez Rhodes Hulk.Taki mam skład i nic mi nie idzie :/ A jak macie treningi ustawione do tej taktyki ?? Co ustawić żeby trenowali ogólnie a jaki trening przed meczem ?? Powiem że taktykę mój zespół opanował do perfekcjii. A schodzący napastnik u mnie masakrycznie niskie noty a mam tak ustawione jak w tej taktyc i obrona dziurawa jak obrona reprezentacji Polski.Proszę o poradę !!!! Dzięki.

adamlinho24 Partyzant

witam

baza treningowa : doskonała baza treningowa
szkółka młodzieżowa: najnowocześniejsze obiekty młodzieżowe
system szkolenia młodzieży: przeciętny system szkolenia młodzieży ????
wyszukiwanie juniorów: rozległa siatka wyszukiwania juniorów

gram 12 sezon Liverpoolem w trybie klasycznym , moje pytanie brzmi dlaczego mam przeciętny system szkolenia młodzieży ?
moze miec wplyw na to ze gram w trybie klasycznym i nie idzie zatrudnic wiecej trenerów niz w normalnym trybie?
prosze o pomoc i porade

dziekuje

Jerzu Partyzant

02.12.2013 22:25    #1065     Sufler - Porady do gry - Trenerzy FM14
Witam, mam pytanie odnoście trenerów w najnowszej wersji fm, a mianowicie:

1.Czy w ogóle potrzebujemy trenerów do rezerw i U-18 czy trenuja oni z trenerami druzyny głównej.
2. Zauwazylem ze jako trenerzy pierwszej druzyny wystepowac moze nasz Asystent, Manager Rezerw. Jacy trenerzy dodatkowo "wyswietlaja" nam sie jako trenerzy pierwszej druzyny. Pytam o to poniewaz klub ograniczyl mi liczbe pracownikow pierwszej druzyny, a mam wakat na trenera rezerw. To czy on bedzie mogl pracowac z pierwsza duzyna. Inaczej mowiac czy bede go mogl ustawic w: Nasz Klub->Trening->Trenerzy?

3. Pytanie dodatkowe. Czy perspektywicznych zawodnikow U-18 zostawiacie w juniorkich druzynach czy bierzecie do pierwszego skladu i udostepniacie go rezerwom? jak sie lepiej rozwija?

ukipuki Partyzant

01.12.2013 17:53    #1066     Football Manager - Ogólna dyskusja - NAPASTNICY w FM14
[quote="PavS"]Trening --> trening zespołu --> Tam masz terminarz --> wybierasz mecz --> rozwijasz listę ze szczegółami treningu --> dajesz gra w ataku[/quote]

Dziękuję :)

biller Partyzant

01.12.2013 17:34    #1067     Football Manager - Ogólna dyskusja - Trening problem
Witam, mam taki problem. Po skończeniu 3 sezonu nagle zacząłem mieć problem z treningiem a mianowicie podczas okresu przygotowawczego nie jestem w stanie wytrenować taktyki do początku sezonu. Przez 3 sezony udawało mi się to, paski były do 1wszych meczów praktycznie na maxa wytrenowane a teraz trwa to aż do stycznia! Zawsze miałem punkt ciężkości na tylko taktyka i bardzo wysoka intensywność i działało a teraz paski zapełniają się strasznie powoli, wręcz nie widać efektów a gram już 6 sezon. Czyżby był to błąd w grze czy może po patchu coś się namieszało?

PavS Partyzant

01.12.2013 16:57    #1068     Football Manager - Ogólna dyskusja - NAPASTNICY w FM14
Trening --> trening zespołu --> Tam masz terminarz --> wybierasz mecz --> rozwijasz listę ze szczegółami treningu --> dajesz gra w ataku

bezzyc Partyzant

30.11.2013 04:12    #1069     Sufler - Porady do gry - Siatka wyszukiwania juniorów
Odświeżam, Podobny problem. Jedyne opcje to "powinniśmy zredukować siatkę..." i "zmniejszyć zasięg naszej siatki wyszukiwania juniorów..."
Z niczym innym nie mam problemu w zarządzie. Baza treningowa doskonała, wyjątkowy system szkolenia młodzieży. Siana aż ponadto. Jakieś rady?
.

webbie Partyzant

29.11.2013 08:31    #1070     Football Manager - Świat taktyki - Wrzutki
Pomaga też trening "częściej włączaj się do akcji ofensywnych", wtedy grają szerzej niż skrzydłowi i dostają od nich piłki na dobieg (w zasadzie zajmują ich miejsce).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution