No i stało się! Po rozczarowaniu jakie przeżyłem kupując FM 2013 zarzekałem się, że wersji z numerem '14' nie kupię i dalej będę pocinał w FM 2012. Z dniem dzisiejszym stałem się posiadaczem najnowszej odsłony tej kultowej gry. Teraz tylko pojawił się standardowy problem "kim zagrać?". Pomyślałem o Borussii Dortmund, ale to przecież takie oklepane
. Grałem już klubami słabymi, nieznanymi (3 liga hiszpańska), bogatymi, biednymi, średniakami, beniaminkami, mistrzami. Nie mam zielonego pojęcia kim zagrać? Macie jakieś pomysły?
Na początek może jakiś klub ze stabilnymi finansami (nie, że za 3 sezony nikt nie będzie chciał tam grać, bo zarząd poobcina fundusze na pensje), niezłą bazą treningową i przyzwoitą młodzieżą. Nie musi to być gigant, ale też nie dostarczyciel punktów. Fajnie jakby od początku miał całkiem poukładaną ekipe.
Ligi jakie mnie interesują to: Anglia (oprócz Newcastle i Evertonu, bo spędziłem tam pare ładnych sezonów), Niemcy, Francja, Hiszpania i Włochy.
Pytanie nr. 2: Czy trzeba wgrywać jakieś ligi, żeby zagrać Glasgow Rangers?

Na początek może jakiś klub ze stabilnymi finansami (nie, że za 3 sezony nikt nie będzie chciał tam grać, bo zarząd poobcina fundusze na pensje), niezłą bazą treningową i przyzwoitą młodzieżą. Nie musi to być gigant, ale też nie dostarczyciel punktów. Fajnie jakby od początku miał całkiem poukładaną ekipe.
Ligi jakie mnie interesują to: Anglia (oprócz Newcastle i Evertonu, bo spędziłem tam pare ładnych sezonów), Niemcy, Francja, Hiszpania i Włochy.
Pytanie nr. 2: Czy trzeba wgrywać jakieś ligi, żeby zagrać Glasgow Rangers?
Najnowsze posty